- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
Aci pul biber.Aktara gideceğim keten tohumu yeşil çay hibiskus alacağım. Başka ne alsam önerisi olan varmı
Ben tartılırım en azından bilirim nedir ne değildir ne kilo yapıyor falanHergün mü ayy hiç tartilmadim ben bir defa igde demişti de öyle tartilmistim. O zamanda sürekli tartilmak geliyordu icimden: ) alışkanlık yapıyor sanırım bu tartı işi
Durduk yere kafama takacak bişey buldum iyi mi
Nare83 kuzum seninle pek karşılaşamadık, nasılsın canım, duydumki sıkı bir şekilde diyete başlamışsın, ama o zero yu sevmedim ya, zararlı
genel anlamda zararlı ama dediğin gibi bazen insanın canı çekiyorcnm ayran yoktu yanında ve çok sıcaktı
zero içtim 1 çaybardagı kadar
aslında diyette zero ve şekersiz limonatalrın zararı yok
genel anlamda zararlı tabiki ama
zxararsız ne var ki ?
yaz gününde bazen insanın canı çekmiyor degil
genel anlamda zararlı ama dediğin gibi bazen insanın canı çekiyor
Sağol canım:) Evde bitmişti cidden hemen yazdım iyiki söyledin♡Aci pul biber.
Markette olanlarda tuz oluyor oda odem yapiyir.
Ben mortin değil miyimTriplimelek Megi canım ben çok tartılıyorum alışkanlık oldu gibi bir şey.
suspushanimcim canım artıların regl den olabilir, ama yinede tedbirini al sen,
saydin78 mortime de selam verip çıkayım.
iyi günler hepinize, akşama uğrarım
Bin km var gibi aramizda ama gelirsen seve seve yaparim istedigin diyet menusu olsun. Iki uc yaprak ot biraz kepek oldu bittiAyyy sen bana diyet menü hazırla ben hergün temizlik yaparım
Hatay/ iskenderun' da oturuyorum canım
Coluklu cocuklu kadinsin enerjiye ihtiyacin var , nerden cikiyo boyle detoks hevesleri allam yaa yesene pastani boreginicaytabagi m senin detoks yapmana dayanamadim.
90dk yuruyus yaptim geldim.
Yarin ve persembe de ayranasi yapacagim.
Inan hepsi senin icin
Süpersin ya bu mesajın beni de şevke getirdi vallahaValla ye bi dert yedigini vermeye calismak apayri bi dert.
En iyisi hic yememek .
Bugun biseyler bakmaya gittim.
Eskiden xl yada L bakardim.
M cok rahat hatta bol oluyor.
Super bisiymis yaaa.
Acaba 38 i gorebilir miyim ki
Tam denk gelmis ne guzel.Sağol canım:) Evde bitmişti cidden hemen yazdım iyiki söyledin♡
Bu arada wc olayı nasıl gidiyor oğlunla? Benim kızım bugün büyük tuvaletini de yaptı çok şükür kendi tuvaletine. Çok mutluyuz:))
Kuzum sen sevkin ta kendisisin.Süpersin ya bu mesajın beni de şevke getirdi vallaha
Teşekkür ederimKuzum sen sevkin ta kendisisin.
O kadar yol katetmissin.
Masallah sana
Dimi ablam.Triplimelek Megi canım ben çok tartılıyorum alışkanlık oldu gibi bir şey.
suspushanimcim canım artıların regl den olabilir, ama yinede tedbirini al sen,
saydin78 mortime de selam verip çıkayım.
iyi günler hepinize, akşama uğrarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?