Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aynen bende dedim yaa o kadın benim bugün mortim saydin78 ı geçmem lazım. Üç puanlık ne varsa kaptırmam lazım kendimi

Ben de görecem, ben deeee

Selam cnm
Seni görünce bendemi monti yapsam dedim , bende bı düzen kuramadım cnm

Bir an önce şu koşuşturma son bulur inşallah canım sende düzenine dönersin.
Böyle herşey birbirine giriyor anlıyorum seni.

35 dakikasını da yaparsan helal olsun ben dün 25 yaptım hedefim 35

Yapma azıcıkta dinlendir kaslarını bak dün yaptım bende şişmişim çok spordanYarın yapacağım yeniden
aynen 35 dk sını da yaptım

Ben hersaim burdayım canım yeterki siz gelin

Nicesen üzümüm ?
Vallahi burdasın =) varlığını bilmek çok güzel. Ablam büyük kız okula başlayacak. Oğlan çişe alışıyor. Her yer kaka her yer çiş. Bebek de düşe kalka büyüyor elhamdülillah =) ev aldık demiştim ya. Onun bir sürü işi oluyor çık, seç, seçeme tatlı telaşlar =) sen nasılsın çocuklar nasıl?

35 dakikasını da yaparsan helal olsun ben dün 25 yaptım hedefim 35

Yapma azıcıkta dinlendir kaslarını bak dün yaptım bende şişmişim çok spordanYarın yapacağım yeniden
Aaa şiş canım ne olacak sanki ne güzel pofuduk pofuduk çok tatlisindir

Spor ve kaslarım beni seviyorrr

Kizlar cok hastayim.gece terle sogu derken cok fena usutmusum. Hava bir kapali bir acik hasta etti beni. Kalkmaya halim yok uf ( hic de sevmem hasta olmayi keyfim yok nasil gececek bu uyuz grip ya
Geçmiş olsun canım dinlen ılık şeyler iç bol bol vitamin al terle derim bu havada terlemek daha kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…