- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Yaa öyle utandırırım işte sen hala bana hinlik düşün
amin inşallah.
valla neredeyse tüm yorumları minnoş ya emerken ya da sallarken yazıyorum.
:)
Ben hersaim burdayım canım yeterki siz gelinSen benim yanımda ol ablam, fit ve tecrübeli hatun olaraktan
@_SARAYCA_ Alıntı yapamadım ya. İyiyim sen nasılsın canım?
aynenBende buradan öğrenmiştim biri söylemişti bakış o bakışbir tane daha video vardı başka birinin ama daha bunu halledemeden ona geçmek istemedim oda jillian level 1 Arkadaki sarışın kadına bitiyorum aynı ben Ahhaha
İyiyim bende çok şükür canım aramıza mı katıldın yoksa selam verip geçiyor muydun
Allah yardımcın olsun senin durum gerçekten zormuş , benimkilerin en küçüğü 16amin inşallah.
valla neredeyse tüm yorumları minnoş ya emerken ya da sallarken yazıyorum.
:)
aynen.
Senin ev böyle galiba
ne güzel.Allah yardımcın olsun senin durum gerçekten zormuş , benimkilerin en küçüğü 16
Ben de görecem, ben deeeeköyde en son 3 yıl önce yazın düğün için gitmiştik, o zamanlar 80 küsür kiloda kısa ve siyah saçlıydım, şimdi gördüler ve istisnasız hiç biri tanıyamadı, kvalideme sordular bu kim diye...
Hii hii hii sen öyle sanYaa öyle utandırırım işte sen hala bana hinlik düşün
Kaptancim dunku sporum.Eki Görüntüle 2035912
Eki Görüntüle 2035913
Eksik puanlar bildirsin lütfen
@Ahu060812
@igdedali
Nefs
@60kiloyum
@Antepia27
@Bonus
Munzevi Zencefil
@eflalim
@White Lily
@kelebekolacam
@GunesinKizi35
@roxen2303
suspushanimcim
@_SARAYCA_
@Efser
@ErSeSi
Nare83
@ada81
saydin78
nehirnil111
Triplimelek Megi
caytabagi
@nar_cicegim
Kısmet bugüne imiş diyelim bakalim şu an biraz kafam karışık ama kısa sürede oturur herhalde yarın bi bismillah diyelim bakalimNare83 da mi monti yapiyor menüleri kendime örnek alacak birileri harika olur takimda
Bir an önce şu koşuşturma son bulur inşallah canım sende düzenine dönersin.Selam kızlar
Yine bir yerleşme gününden merhaba
Herşey karışık , ne yedim içtim bilmiyorum valla
Evden çıkmadan biraz kaşar attım ağzıma , şimdi bı sütlü kahve içtim
Her yer bı yerde çok sinir bozucu;(
35 dakikasını da yaparsan helal olsun ben dün 25 yaptım hedefim 35aynenbende dedim yaa o kadın benim bugün mortim saydin78 ı geçmem lazım. Üç puanlık ne varsa kaptırmam lazım kendimi
Hii hii hii sen öyle san
Bugun de hiç spor yapasım yookk
Deeeermişimmm
aynen 35 dk sını da yaptım35 dakikasını da yaparsan helal olsun ben dün 25 yaptım hedefim 35
Yapma azıcıkta dinlendir kaslarını bak dün yaptım bende şişmişim çok spordanYarın yapacağım yeniden
Vallahi burdasın =) varlığını bilmek çok güzel. Ablam büyük kız okula başlayacak. Oğlan çişe alışıyor. Her yer kaka her yer çiş. Bebek de düşe kalka büyüyor elhamdülillah =) ev aldık demiştim ya. Onun bir sürü işi oluyor çık, seç, seçeme tatlı telaşlar =) sen nasılsın çocuklar nasıl?Ben hersaim burdayım canım yeterki siz gelin
Nicesen üzümüm ?
Aaa şiş canım ne olacak sanki ne güzel pofuduk pofuduk35 dakikasını da yaparsan helal olsun ben dün 25 yaptım hedefim 35
Yapma azıcıkta dinlendir kaslarını bak dün yaptım bende şişmişim çok spordanYarın yapacağım yeniden
Helal olsun vallahi yarın bende 35 dakikayı hedefledim kaçarı yokaynen 35 dk sını da yaptım
Aaa şiş canım ne olacak sanki ne güzel pofuduk pofudukçok tatlisindir
Spor ve kaslarım beni seviyorrr
Geçmiş olsun canım dinlen ılık şeyler iç bol bol vitamin al terle derim bu havada terlemek daha kolayKizlar cok hastayim.gece terle sogu derken cok fena usutmusum. Hava bir kapali bir acik hasta etti beni. Kalkmaya halim yok uf( hic de sevmem hasta olmayi keyfim yok nasil gececek bu uyuz grip ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?