Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar cok hastayim.gece terle sogu derken cok fena usutmusum. Hava bir kapali bir acik hasta etti beni. Kalkmaya halim yok uf ( hic de sevmem hasta olmayi keyfim yok nasil gececek bu uyuz grip ya

Gecmisss olsunn...
Ihlamur yapp limonlu bolll sıvı all.

Hee abla geçen annem de dedi ne doğurgan kuyruk her sene doğuruyor cefasını da biz çekiyoruz diye

kızımın lenfleri şişti canım
ateş ve terleme halsizlik oldu korkuyorum araştırmaya gittik bugun
İnşallah tertemiz çıkar kuzucuğun sonuçları

bakıyorumda beni hiç soran yok
Anaaaa mezun olunca tripcanlık da eklenmiiiiş... Kuzularla hasret gideriyordun ondan elleşmedik

Haslanmis misiri hangi ogun ve ne kadar tuketebiliriz @Ausencia
Ablalar açıklamışlar. Mısırın glisemik indeksi yüksek. Çabuk acıktırıyor. Ben bi Cuma günü öğlen yemeği yerine kaptandan izin alıp yarım koçan yemiştim. Ama pişman oldum. Hiç tok tutmamıştı...

Senin şu taşınma işin beni bile taa burdan strese sokuyor. Allah kolaylık versin canımm

Kizlar cok hastayim.gece terle sogu derken cok fena usutmusum. Hava bir kapali bir acik hasta etti beni. Kalkmaya halim yok uf ( hic de sevmem hasta olmayi keyfim yok nasil gececek bu uyuz grip ya
Geçmiş olsun çayımın tabağı... Bol su iç... Yememezlik de yapma ki çabuk iyileşesin

Güle güle otur agız tadınla inş . Ev düzenlemesi eşya seçimi iç dekarosyon enbi sevdiğim .

Ben bıraktıgın gibi işte . Bu yıl bizde çok okullarla haşır neşir olduk
Büyük kızın son senesi , küçük kızım bu yıl üniye başlıyor . Oğlanında okulunu değiltirdik sınava hazırlık. Bende mezun oldum bu arada .

Diyet varmı diyet ?

Geçmiş olsun canım off yaz gribide fena
Hemen iyileşirsin inşallah

Başlamıştım ama dün misafirim vardi kaldı bu haftada misafir gelecek kardeşimin çocukları ben bayramdan sonra listeye gireyim ama yaptığımı yazarım

ecemavi bugun sonuc alicaktiniz ins sonuc guzel cikar.

@FallenAngel sizde durum nedir?

Hayriş sınavlarda başarılar kuzum ...

ecemavi bacım sonuçlar inşallah temiz çıkar . Hayırlı haberlerini bekliyoruz ..
İnşaallah gittiler bakalım hayırlı haberlerle dönerler

Yerim seni ya, kaptanın hası

Duydum duydum Allah razı olsun. Sen ne yaptın, bitmiştir vereceğin kilolar
Temmuzde mezun oldum simdilik duraklamadayim ama İnşaallah verecek enaz 5 kilom var

Süper yaaa hala ben rüyalarımda finallere girerim sınava gec kalırım

Aferinnn kuzummm Tebrikler

Var 2 gündür, hemen aklıma burası geldi. Menü yazayım mı akşam, 100+ emziren anne diyet menüsü kabilinden birşeyler
Allah hayırlı kapılar açsın yavrularına. İyi olur inşallah okul değişikliği. Mezun olmana da sevindim. Kaç kilosun şimdi.?

Yiyorum kuzum meyve cerez annem dondurma ye bogazin iyilesir dedi de bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…