Kizlar cok hastayim.gece terle sogu derken cok fena usutmusum. Hava bir kapali bir acik hasta etti beni. Kalkmaya halim yok uf( hic de sevmem hasta olmayi keyfim yok nasil gececek bu uyuz grip ya
Hee abla geçen annem de dedi ne doğurgan kuyruk her sene doğuruyor cefasını da biz çekiyoruz diyeBizim burda çok eskiler kuyruk doğmadan (sanırım kedince bir gökyüzü işaretinin adı ) hava serinlemez,üzüm olmazsa serinlemez hava derledi.ikiside oldu halen sıcaklıktan fenalık gecirıyoruz artıkbu seneki sıcak bence yüzyılda bir galiba
İnşallah tertemiz çıkar kuzucuğun sonuçlarıkızımın lenfleri şişti canım
ateş ve terleme halsizlik oldu korkuyorum araştırmaya gittik bugun
Anaaaa mezun olunca tripcanlık da eklenmiiiiş...bakıyorumda beni hiç soran yok
Ablalar açıklamışlar. Mısırın glisemik indeksi yüksek. Çabuk acıktırıyor. Ben bi Cuma günü öğlen yemeği yerine kaptandan izin alıp yarım koçan yemiştim. Ama pişman oldum. Hiç tok tutmamıştı...Haslanmis misiri hangi ogun ve ne kadar tuketebiliriz @Ausencia
Senin şu taşınma işin beni bile taa burdan strese sokuyor. Allah kolaylık versin canımmSelam kızlar
Yine bir yerleşme gününden merhaba
Herşey karışık , ne yedim içtim bilmiyorum valla
Evden çıkmadan biraz kaşar attım ağzıma , şimdi bı sütlü kahve içtim
Her yer bı yerde çok sinir bozucu;(
Geçmiş olsun çayımın tabağı... Bol su iç... Yememezlik de yapma ki çabuk iyileşesinKizlar cok hastayim.gece terle sogu derken cok fena usutmusum. Hava bir kapali bir acik hasta etti beni. Kalkmaya halim yok uf( hic de sevmem hasta olmayi keyfim yok nasil gececek bu uyuz grip ya
Güle güle otur agız tadınla inş . Ev düzenlemesi eşya seçimi iç dekarosyon enbi sevdiğimVallahi burdasın =) varlığını bilmek çok güzel. Ablam büyük kız okula başlayacak. Oğlan çişe alışıyor. Her yer kaka her yer çiş. Bebek de düşe kalka büyüyor elhamdülillah =) ev aldık demiştim ya. Onun bir sürü işi oluyor çık, seç, seçeme tatlı telaşlar =) sen nasılsın çocuklar nasıl?
Geçmiş olsun canım off yaz gribide fenaKizlar cok hastayim.gece terle sogu derken cok fena usutmusum. Hava bir kapali bir acik hasta etti beni. Kalkmaya halim yok uf( hic de sevmem hasta olmayi keyfim yok nasil gececek bu uyuz grip ya
Geçmiş olsun nostarji tabagımKizlar cok hastayim.gece terle sogu derken cok fena usutmusum. Hava bir kapali bir acik hasta etti beni. Kalkmaya halim yok uf( hic de sevmem hasta olmayi keyfim yok nasil gececek bu uyuz grip ya
Başlamıştım ama dün misafirim vardi kaldı bu haftada misafir gelecek kardeşimin çocukları ben bayramdan sonra listeye gireyim ama yaptığımı yazarımHadi bakalım ....
Deniz mesaisi ... ilerleyen saatlerde görüşürüzzzz
@begum75 Mücverimmmmmmmm ... Kaşta çekmiyor mu net ?
@ada81 @Sekercikiz Hala dönmemeniz gözümden kaçıyor sanmayın kuzular
ecemavi Sende spora başlıyordun canımmm .
ecemavi bugun sonuc alicaktiniz ins sonuc guzel cikar.
@FallenAngel sizde durum nedir?
İnşaallah gittiler bakalım hayırlı haberlerle dönerlerHayriş sınavlarda başarılar kuzum ...
ecemavi bacım sonuçlar inşallah temiz çıkar . Hayırlı haberlerini bekliyoruz ..
Temmuzde mezun oldum simdilik duraklamadayim ama İnşaallah verecek enaz 5 kilom varYerim seni ya, kaptanın hası
Duydum duydum Allah razı olsun. Sen ne yaptın, bitmiştir vereceğin kilolar
Süper yaaa hala ben rüyalarımda finallere girerim sınava gec kalırımBen geldiiim...
Öğleden sonraki dersin her ödevi puan olarak finale ekleniyormuş. Bilmiyor idimm. Hepsini de yapmıştım. İnek öğrenci mod onÖdevlerden 85 almışım. Finale girmiyorum. Nası iyi geldi bu sancıyla...
Ben geldiiim...
Öğleden sonraki dersin her ödevi puan olarak finale ekleniyormuş. Bilmiyor idimm. Hepsini de yapmıştım. İnek öğrenci mod onÖdevlerden 85 almışım. Finale girmiyorum. Nası iyi geldi bu sancıyla...
Var 2 gündür, hemen aklıma burası geldi. Menü yazayım mı akşam, 100+ emziren anne diyet menüsü kabilinden birşeylerGüle güle otur agız tadınla inş . Ev düzenlemesi eşya seçimi iç dekarosyon enbi sevdiğim.
Ben bıraktıgın gibi işte . Bu yıl bizde çok okullarla haşır neşir olduk
Büyük kızın son senesi , küçük kızım bu yıl üniye başlıyor . Oğlanında okulunu değiltirdik sınava hazırlık. Bende mezun oldum bu arada.
Diyet varmı diyet ?
Selam kızlar, ablamlar bana geldi, şimdi abimlerdeyiz. Bende kalacaklar çok yoğunum merak etmeyin
@_SARAYCA_ o kadar yoğundum ki dunde bende 8cocuk vardı buyukleri saymazsak
Tebrik ederim cok güzel hedef kilonla mezun oldun
Tesekkur ederim canimm. Bogazim mahvolmus. C vitamini aldim ise yarar insallahGeçmiş olsun canım dinlen ılık şeyler iç bol bol vitamin al terle derim bu havada terlemek daha kolay
Tesekkur ederimGecmisss olsunn...
Ihlamur yapp limonlu bolll sıvı all.
Süper yaaa hala ben rüyalarımda finallere girerim sınava gec kalırım
Teşekkür ederimmmm
Aferinnn kuzummm Tebrikler
Yiyorum kuzum meyve cerezHee abla geçen annem de dedi ne doğurgan kuyruk her sene doğuruyor cefasını da biz çekiyoruz diye
İnşallah tertemiz çıkar kuzucuğun sonuçları
Anaaaa mezun olunca tripcanlık da eklenmiiiiş...Kuzularla hasret gideriyordun ondan elleşmedik
Ablalar açıklamışlar. Mısırın glisemik indeksi yüksek. Çabuk acıktırıyor. Ben bi Cuma günü öğlen yemeği yerine kaptandan izin alıp yarım koçan yemiştim. Ama pişman oldum. Hiç tok tutmamıştı...
Senin şu taşınma işin beni bile taa burdan strese sokuyor. Allah kolaylık versin canımm
Geçmiş olsun çayımın tabağı... Bol su iç... Yememezlik de yapma ki çabuk iyileşesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?