Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Baklava börek yiyen akraba eş dost konu komşu ....bütün bayram irademizi konuşsun

filancanın gelinini gördün müüüü nasıllll zayıflamışşşşşşşşş

bende bu bayram öncesi çok güzel hareketler bekliyorum sizden ... oldu ...oluyor ... yine olur ... olmayanlara da oldurulur

sende seviliyorsunuz bu arada

Suan oglum minderlerin arasina girmis buyuk cisini yapiyor
Buyuk cisi gelince yumurtlamaya yer arayan tavuk gibi bizim oglan da yer ariyor.

Oyyyyyyyy kuzum yaaaaaaaaaa ... bazı çocukta kapı arkası seçer ... seninki rahatına düşkün

Hadi ben kaçtım canlar ...

Muhtemel görünen haftayı 4. olarak bitireceğiz ..Çooooooook uzun bir aradan sonra derece almadan kapadığımız hafta oldu bu hafta ...
3.2.1.. takılıp duruyorduk

ama şu var ki yüzdemiz güzel ... eskiden bu yüzdelerle 1.lik gözü kapalı garanti idi .. şimdi işler sıkı maşallah ...
Yüzdesi 1 civarı kalan takıma ekmek yok derecede o yüzden güzel güzel gelin e miiiiiiiii ?

Bonus can nasilsin iyi misin?
Bu hafta sporlarimiz
Yerlerde haftaya insaallah telafi ederiz kuzum.
Sporsuz olmuyor

Hamdolsun. Spor icin elimden geleni yapiyorum. 2 hafta once 20 dk ile basladim yuruyuse artirdim yavas yavas.

50-60 dk yuruyorum simdi. Hem ayagim yine agriyo hem bazen belim zorluyo birakmiyorum.

Haftada 1 gun yapmiyorum onuda yaparim ins.
Sen cocuktan dolayi yapamadin iyi gidiyodun

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum arkadaslar ben butun gun camasir temizlik ev isiyle gecirdim gunu. Cok da yorgunum. Menumu yazip ise devam.
9.00= haslanmis yumurta peynir kapya biber
Ara= 1 elma
14.30= 1 tatli kasigi keten tohumu ile 1 kase yogurt
18.30= tavuklu salata ve yarim bardak ayran
Kizimi parka goturdum o yuzden aksam yemegi gecikti malesef
Su 3 lt olmustur. Sabah maydonoz suyu ictigimden her yarim saatte bir wc deyim.
Ausencia igdedali

Cuma menusu

Sabah 8:30
1 kepekli tost
3 kasik lor
10 zeytin

Ara 10:30
1 seftali, 2 yaprak galete, cay

Oglen
6 kofte kadar hazir tavuk
2 dolu kase bol malzemeli ayran aşı

Ara 17:00
3 murdum erigi
Kucuk pasta tabagi tavuklu koz biberli salata( mayonezde vardi)

Akşam 18:30
1 tabak kiymali nohut

2 litre su + 1 litre seftali dilimi atilmis suyum var onuda icicem.

Biraz artik yemekler bitirilmeye calisildi.

Talihsiz bir çaba elbette
ha mideme gitmis ha çöpe fark yok aslinda.

65 dk tempolu yuruyus 130 puan

Ausencia

Bizde seni çok seviyoruz canımcım ama işlerini bitir gel bu akşam benimde feci işim var gidip yapmalıyım hafta sonu misafir ağırlayacağım

Sanada kolay gelsin canım.

Bir sepet dolusu ütün ve katlanacak onlarca çamaşırında varsa o zaman mükemmeldir hayat.
O zaman mükemmel hayatimm dağ gibi utulenecek çamaşır var...
Ama görmüyorum hic
kolay gelsin canım bende iş yaparkende aklım burada kalıyor ))
Valla öyle fena baglandikk ama güzel bi baglilik bize faydalı demii kilo kaybediyoruz
Yarın 11 de bütüm var. Çok şükür yetişebilecem otobüse
Yoksa Pazartesiye kadar burda kalmak zorundaydım. Otobüste yer kalmamış başla urfaya
Cokkk sevindim can.
Sınavın da iyi geçecek hic merak etme emii
Adaa geçen izledim dr diyordu ki fazla temizlik yapanlarda bağışıklık sistemi zayifliyor ve bagirsaklarda tembellik bas gosteriyormus aklıma sen geldin canım dikkatli ol.

Yogun istek uzerine kilomu acikliyorum
gecen hafta 64
bu hafta63
fark 1
yuzde 1.56

Bu hafta 62yi gorurum diye dusunmustum biraz moralim bozuldu acikcasi. Ilaclari da biraktim sinirimi bozdular cünkü hep onlar yüzünden oldu
Oooo Tebrikler canım ne güzel bir tam kilo gitmiş.
Rabbim gönlüne genişlik versin canım o zaman.
Tabii önce senin kizginligin kirginligin geçmeli veya bunu sen istemelisin yoksa bizim dediklerimiz boş.

Ayy inşallah canım 300gr ama yanımda 3kili kadar kıymetli 1aydir hep 109 civarında idim

Teşekkürler monti orti
Damlaya damlaya göl olur misali bu hafta 300 diğer hafta 700 ohhh bi bakmissin kilolar gitmis.
Gaziantep Mersin yolundan selam olsun arkadaşlar ima
Geri mi donuyorsunuz Antep'''e.

Bidaha yazamak geldik icimden. Simarik smileee
Gecen hafta 69.2
Bu hafta 67.4
Fark. 1.8
Yuzde 2.6
Akşam tebrik etmistimm yine edeyimm maşallah canım simarmakta haklisin hakkin
Hoşbulduk nefsim..kabuğuma çekildim biraz.bol bol dizi izledim..bayramdan sonra inşallah geleceğim haftaya tatil..gelemem çok..:))
Tamam gelll bayramdan sonra gell görüşmek üzere
He ya araba genis alirim yanima

Niye aklima gelmedi ki
Zaten incecik oluyorlar sarsrsin kiyafetlerin arasina heryere gelir
Kasırgaları deprikkk ediyomm bütün ictenligimle bir firtina olarak
Suan oglum minderlerin arasina girmis buyuk cisini yapiyor
Buyuk cisi gelince yumurtlamaya yer arayan tavuk gibi bizim oglan da yer ariyor.

Oyyy oyyy saklanacak annesi öyle yapacakk tabii
kii..
Kiymetlisi o degerlisi şu anda.

Özel olarak yazayım dedimm...
Gerçekten çok çok tatlisin sen yahuu yüreğin ne büyük.
Herkesi tek tek ele alıp yazman hepimizin herseyini bilen aklında tutan yol gösteren disiplinli titiz acayip biseysinn yaa

Vee inşallah dediğin gibi olur 54 un kusurlerini hatta direkt kendini atmak icinn didinecegimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…