Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ahhh canim elimde degil Temizlik takintimi yenmek için bu yil kendimi kurslara adayacam evden dışarı cikacam surekli )

balondan halliceyim bir yana. halam yolda gelmek üzere, wc ayrı problem, çok yoğunum sinirden şiştim o ayrı, hele bugün hiç yürümedim o ayrı....

sabah 80.4 çıktımakşam eve geldiğimde de 80.4 çıktım

çok gerginim bu şişlik bayıltacak ben yaaa nedir buuuuuuuuuu

Bugun menu

Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
5 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
Domates
Salatalik
Peynir 1 dilim

Aksam 17.20
1 adana
5 parca ciger
Bool salata yesillik

3lt su 30 dakika kondisyon bisikletcevirdim Ausencia ayagim hafif sizlayinca riske atamadım yoksa yürüyüşte yapacaktim..

Haftanin bir gunu aksam menum boyle olacak cunku ciger yiyemiyorum diye esim disardan yaptirip getirecek ciger demir icin yiyorum evde kendim yapinca yiyemiyorum disardan gelince kokulu guzel oluyor yiyorum insallah sifa olur...

Eline koluna yüreğine sağlık kaptanlarin şahı

seviyrum seni aus iyi ki buraya aldın hemen beni.Tüm arkadaşlarımı seni seviyorum

igdedali m ne yaptin?
Tasinabildin mi
Ders calisabildin mi
Insallah yarin otobuse bince tum yorgunlugun gecer kuzum.
Eşyaları arkadaşımın evine bıraktım. bu gece kendi evimde kalacam. Yarın da önce sınava sonra urfaya kısmetse... Gideyim de az dinleneyim artık. Bu ara çok yoruldumm. Sağol sorduğun için bu arada

Nefs im sen bilirsin.
2yilda bi mutlaka hemcinslerimden biri mutlaka sarar bana.
Ya hayatimi ya giyinisimi ya ne bileyim esimle muhabbettimi sarar.
Suanda da boyle biriyle uugrasiyorum 3gundur ve tum enerjimi olmasada buyuk bi kismini aliyor kuzum.
Yani imtihan diyorum ama ne bileyim artik periyodik olmaya basladi.
Olumluma yapiyorum.
Esmaul Hüsna cekiyorum .
Senin tavsiye edecegin biseyler var mi tabi herkes icin gecerli.
Tavsiyelerinizi bekliyorum

Eşyaları arkadaşımın evine bıraktım. bu gece kendi evimde kalacam. Yarın da önce sınava sonra urfaya kısmetse... Gideyim de az dinleneyim artık. Bu ara çok yoruldumm. Sağol sorduğun için bu arada
Kendi evin de esya var mi ki kuzum.

Spor yapamadım felaket karın ağrısı igdedali kedi bulduysan bana da yolla canım
2 ağrı kesiciyleson birkaç saattir kesilmekten kurtuldu benimkiler. Ağrı kesici kısmen de olsa geçiriyor. Bu hafta takımcak halalara geldik yine Sırtını belini sıcak tut canım. O biraz azaltıyor yine

yahu anacım bu işe başlamak benim düzenimi etkiledi menü paylaşayım bari

MENÜM

Kahvaltı-10.00

2 etimek
Domates-salatalık
2 siyah 4 yeşil zeytin

Öğle-12.30

1 yemek kaşığı kadar tavuk döner
Az salata

Akşam-19.00

4 köfte
1 domates
2 acı biber

igdedali Ausencia

İçecekler: Şekersiz çay, şekersiz türk kahvesi şuanda da 1 fincan yeşil çay içiyorum limonlu

SPORUM:

Koşu: 30*4=120
Yürüyüş: 100*2=200
Egzersiz: 40*3=120
Zumba: 15*3=45

TOPLAM: 485 point

Bugün kargom gelecekti kızlar öğretmen ajandası söyledim kargoyla sorun oldu nasıl moralim bozuldu aslında yürüyüş 60 dkydı işe gidip gelirken yürüdüm diye kargoya taksiyle gitmiştim. sonra gidip kargoyla kavga ettim kargo kayıp dediler birde üstüne ordaki adam yeter artık ya bi susun artık falan dedi sinirimden eve koşar adım geldim resmen yürüyerek taksi falan nerde yürürken ancak sinirimi attım sonra meğer kargo tekrar dağıtıma çıkmış evime geldi ama bi güzel genel merkezi aradım ağzıma geleni saydım daha bunun yarını da var Ausencia igdedali

Gelmeee gelme urfaya sıcak olmaya başladı dün bugün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…