Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah 2 kilo ödem atarak uyandım var gerisini sen düşün
heeee o zaman 74 oldun

la bari 59 olup gebe kalaydınız

Massallah nazar degmesin. Su bi kac gundur yapabildiklerime ben de sasiriyorum. Ev de hic durmadim geldigimdrn beri. Bugun de mutfak dolaplarina goz diktim
Sağol canım ben onu söylemeyi de unutmuşum dün akşam dolapların içlerinide sildim. Şimdi de buzdolabını temizleyeceğim: ))
Kolay gelsin sana da canım
Triplimelek Megi heeeeeeeeeeey maşallah ..... rahmetli annem olaydı şimdi ; kızım et mi tutarsın sen derdi
Ahhh hep tutmuş ne yazıkki iş yapmak güzel ama ardından sağlıksız beslenirsen gömülürsen abur cuburlara heryerin lop lop et olur
Neyseki yanlıştan döndüm şuan çok çok iyiyim bir işi yapıp 3 saat oturup yemiyorum nefes nefese kalmıyorum.

ne kadar değişti ama değil mi ?
yürürken , iş yaparken ...
eskiden ter boşalırdı sırtımdan , 20 dk iş yapsam 5 dk illa mola ...

O gün yuzdum mortiş bugün yine yüscem
Sende cardio falan oooo hadi bakalım kır zincirlerini
Sabah leslie 45 dakika yaptım mortim şimdi kişisel temizliğimi hallettim sayılır akşama da cardio yansın kara yağlar Yalnız bir durum var anlayamadım dün sabah tartıldım 53.7 geldim bizim tartıda sonra 2 haşlanmış yumurta beyaz peynir zeytin falan klasik normal bir kahvaltı yaptım su da içtim annemlere gittim aradan 2-3 saat anca geçmişti bir tartıldım 53.4 geldim neden böyle bir fark var anlamadım bu sabah ben bizimkinde dün sabaha göre daha azım ama hala annemlerdeki rakam yok bizim tartının bozulduğunu düşünüyorum ama du bakalım

3 aydır bu sıcakla cebelleşiyorum istegimiz eriMek degil mi yahugel eriyelim biz yalnız benim vucüd bu sıcagı şişmek diye algılıyor
Aynı durumdayız abla. Sabah ödemle kalkiyorum. Aksam o kadar yiyip icip daha az görünüyorum tartıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…