Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Triplim senin bayram temizligim neyim yok mu da hergun hergun spor yapiyorsun
Yapıyorum canım temizlik her zaman pazar günü 6 tane yolluk yikadim gece perdeleri yikadim.
Bugün de camları sileceğim sonra ütü var 2 saatimi alır.
Zaten rutin her gün ev süpürülür silinir toz alınır: )
Sporumu ne olursa olsun yapmaya gayret ediyorum hepsini tek seferde değilde sabah öğle ikindi gece arayla yapıyorum sonrasında da bu haldeyim.
Hee bu arada 2 de çocuk var biri daha 18 aylık cadı onun da peşinden koşturuyorum

Günaydın canlar

Fatmam yerleşik hayat , ıhh bana göre değil ben göçebe oldum bu yaz
Yarında eşimle eskişehire galiba çoçuklarıda alayım o sahaya gider bizde eskişehiri turkarız günü birlik . Tabi plan değişikliği olmazsa

Şimdi temizlik zamanı .
Akşam üstde kuaförde randevum var . Bayram arifesi zor buldum randevu anjarada zor bayan olan bayan kuaförü tesettürlü olunca

Massallah nazar degmesin. Su bi kac gundur yapabildiklerime ben de sasiriyorum. Ev de hic durmadim geldigimdrn beri. Bugun de mutfak dolaplarina goz diktim

White Lily hoş geldin .... regl normal düzenin şaştı ya şimdi , ondan gecikmiştir ...

epey puan eder o yürüyüşler ama ben olimposu bildiğim için onu 3 le çarptım 1 saati ... diğerlerini de istersen ortalama yazarsın bi ara ...

yarından sonra tam gaz bekleniyorsunuz o zaman

Antepia27 en doğru yoldasın ... tabağını yemeğinle dolu doluuuu doldur ... salatanı da ... inan o zaman gece canın bir şey istemeyecek zaten ... 3-4 kaşık yemek koyunca tabağa ..ekmeğin önü alınmıyor

o yüzden koca koca tabakalara sebzeni , salatanı yoğurdunu koymaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…