Aynı şeyi yaşadım önceki gün gün içinde sabahki kilodan eksik gördüm sonra dün sabah sevinerek bi çıktım yarim kilo fazla sonra bugün çıktım düne göre 1 kilo eksik bende tartıya güvenmiyorum artıkSabah leslie 45 dakika yaptım mortim şimdi kişisel temizliğimi hallettim sayılır akşama da cardio yansın kara yağlarYalnız bir durum var anlayamadım dün sabah tartıldım 53.7 geldim bizim tartıda sonra 2 haşlanmış yumurta beyaz peynir zeytin falan klasik normal bir kahvaltı yaptım su da içtim annemlere gittim aradan 2-3 saat anca geçmişti bir tartıldım 53.4 geldim neden böyle bir fark var anlamadım bu sabah ben bizimkinde dün sabaha göre daha azım ama hala annemlerdeki rakam yok bizim tartının bozulduğunu düşünüyorum ama du bakalım
Demiştir bence ama sinirlrndiriyorlar kadını
Demiş midir gerçekten yaa cokk tatlı bazen sinirleniyor demis olabilir.
Selamlar herkese. Kaç gündür ne spor yapabiliyorum ne bir şey. Gidip duzenimi kuracağım zamanları iple çekiyorum. Özgürlük istiyorum kafama göre diyet yapmak spor yapmak sadece kendi evimi temizlemek, sadece kendime kadar bulaşık, kendime kadar dağınıklık istiyorum
MAAŞALLAHYapıyorum canım temizlik her zaman pazar günü 6 tane yolluk yikadim gece perdeleri yikadim.
Bugün de camları sileceğim sonra ütü var 2 saatimi alır.
Zaten rutin her gün ev süpürülür silinir toz alınır: )
Sporumu ne olursa olsun yapmaya gayret ediyorum hepsini tek seferde değilde sabah öğle ikindi gece arayla yapıyorum sonrasında dabu haldeyim.
Hee bu arada 2 de çocuk var biri daha 18 aylık cadı onun da peşinden koşturuyorum
ben is yaparken ara vermekten hic hoslanmam bitecek öyle sonra başlaması zor geliyor tabi benim bıcırlar sayesinde zorunlu ara oluyir artıkne kadar değişti ama değil mi ?
yürürken , iş yaparken ...
eskiden ter boşalırdı sırtımdan , 20 dk iş yapsam 5 dk illa mola ...
Seni tanımaktan kendi adıma cok mutluyum pozitif öğretmenimYaaa şaka maka bitti koca tatill..
Çokkkk güzel bir yaz geçirdim kaliteli kendim için faydalı tabii ki baştaAusencia ve 7. Takımımın güzel hatunlari sayesinde...
Öyle yazasim geldii icimdenn
Canım beni listeden çıkarsan bayramdan sonra inşaallah yapıcam
Yapıyorum canım temizlik her zaman pazar günü 6 tane yolluk yikadim gece perdeleri yikadim.
Bugün de camları sileceğim sonra ütü var 2 saatimi alır.
Zaten rutin her gün ev süpürülür silinir toz alınır: )
Sporumu ne olursa olsun yapmaya gayret ediyorum hepsini tek seferde değilde sabah öğle ikindi gece arayla yapıyorum sonrasında dabu haldeyim.
Hee bu arada 2 de çocuk var biri daha 18 aylık cadı onun da peşinden koşturuyorum
Günaydın canlar
Fatmam yerleşik hayat , ıhh bana göre değil ben göçebe oldum bu yaz
Yarında eşimle eskişehire galiba çoçuklarıda alayım o sahaya gider bizde eskişehiri turkarız günü birlik . Tabi plan değişikliği olmazsa
Şimdi temizlik zamanı .
Akşam üstde kuaförde randevum var . Bayram arifesi zor buldum randevu anjarada zor bayan olan bayan kuaförü tesettürlü olunca
bu kadar ödemli bir dönemimi hatırlamıyorumAynı durumdayız abla. Sabah ödemle kalkiyorum. Aksam o kadar yiyip icip daha az görünüyorum tartıda
Caylara geri döndüm yeşil beyaz cayları ılıtıp ılıtıp içiyorum bakalımHimm anladım olsun ödem olduğu belli buda güzel...
Şu ödem aticilardan azcık fazla tuket bakalım geri gelecekler mi ?
Tarçınlı süt iyi gelir kuzumAcayip istah var ya
Neden oldu bilmiyorum .
Meyve yiyesim var.
Armut ve seftali.
Allahim az kaldi yardim et.
Bu arada hep soracam unuturyorum.
icen var mi ?
Kilo vermeyi etkiliyor mu?
Sadece merakimdan soruyorum.
Normal kokusuna bile dayanamiyorum.
sigara toksin maddedir vücutta. zararlı yani. kilo vermeye olsa olsa olumsuz etkisi olur.Ben içiyorum ama etkiler mı bilmem. Niyetim zayifladiktan sonra onu da birakmak
ne kadar değişti ama değil mi ?
bende bile fark etti. geçen eylül sonundan bu yana 10-11 kilo. şöyle bir düşünüyorum da daha rahat hareket ediyorum ki vermem gereken 20 kilo daha var.yürürken , iş yaparken ...
eskiden ter boşalırdı sırtımdan , 20 dk iş yapsam 5 dk illa mola ...
yeni vücudun hayırlı olsunEvet mükemmel oldu
haklı yani bence de
sana da sevgiler kuzuEvrene sevgilerr
beyaz çay ve yeşil çay çok güzel ödem söküyor canım. ben de çok etkiliCaylara geri döndüm yeşil beyaz cayları ılıtıp ılıtıp içiyorum bakalım
Mükemmel oldu derken evet artık çok rahat hareket ediyorum nefes nefese kalmıyorum beden olarak da inceldim ama sıkılaşmaya çok ihtiyacım var özellikle basen ve bacak. Belim yüzüm kollarim acayip inceldi birde alt taraf olsa tam olacak.
sigara toksin maddedir vücutta. zararlı yani. kilo vermeye olsa olsa olumsuz etkisi olur.
bende bile fark etti. geçen eylül sonundan bu yana 10-11 kilo. şöyle bir düşünüyorum da daha rahat hareket ediyorum ki vermem gereken 20 kilo daha var.
Bonus kuzum nerdesin yaa seni bekliyoruz
yeni vücudun hayırlı olsun
haklı yani bence de
sana da sevgiler kuzu
beyaz çay ve yeşil çay çok güzel ödem söküyor canım. ben de çok etkili
o da olur canım. biraz egzersize bakar. ne kadar zamanda kaç kilo verdin?Mükemmel oldu derken evet artık çok rahat hareket ediyorum nefes nefese kalmıyorum beden olarak da inceldim ama sıkılaşmaya çok ihtiyacım var özellikle basen ve bacak. Belim yüzüm kollarim acayip inceldi birde alt taraf olsa tam olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?