İyi akşamlar
İkindi vakti 8/4 tansiyon ile baş döne döne geçirdim ... şu anda da baş ağrısı kaldı .
bi geçmiş yapayım da , dinleneyim müsadenizle .
en son 9.5/5 e çıktı şükür .
Sultani oldurmek guzel ve sürükleyici kitap oku canim mutlakaElveda Vatanim i okumustum.
Dedigin kitabi da okuyayim kuzum .
Not aldim.
anlamadım ben simdi. Birlestirilmediyse neden ikiye bölünüyor? Birlestirildiyse neden bu hafta yapacağız bildirim?bunlarda beynimde dönüyor ama :))
uzanacağım canım , azıcık toparlandım ya geldim hemen
evet ... hedefler daha zorlu o yüzdençünkü 2 ye bölünecek
Tatlım etaplar birlestirildiginden ikiye bölünecek yüzdeler. Bu cuma bildirimi takım içi yapıyoruz sadece. Kontrolü elden bırakmamak icinanlamadım ben simdi. Birlestirilmediyse neden ikiye bölünüyor? Birlestirildiyse neden bu hafta yapacağız bildirim?
Ayyy bende olamadım halaaaa hic belirtide yok ara sira kadiklarimda bi ağrı var o kadarkızlar çıkamam işyerinden ama akşam alacagım
eve giderken korkunun ecele faydası yok ama çok kh tükettigim için
pko hortladı bence
adada olmadı hem belki burdan direk gebelik
topikleirne taransfer oluruz@ada81
Zannetmem ben hamile degilim galiba sanirimheeee o zaman 74 oldun
la bari 59 olup gebe kalaydınız
İyi akşamlar
geçmiş olsun canım.İkindi vakti 8/4 tansiyon ile baş döne döne geçirdim ... şu anda da baş ağrısı kaldı .
harikasın. nasıl özendim bak şimdi. ben de eylül sonunda 89.5 kiloyla başladım. ama kopuk kopuk kilo verdim. 2 kilo verdim 1 geri aldım. durdum falan. öyle böyle 78.5 a kadar indim. 11 kilo verdim yani. ama geçen cuma 80.4 tüm. hem yedim. hem de halam var. öyle yani. ama 11 kilo bile çok farkediyor yaaa gerçektenKasım 2016 da başladım 85 kiloydum bu hafta 63 ü gördüm şükür toplam 22 kilo verdim
NŞimdi yürüyüşe çıkıyorum 2 saatten fazla yürumem lazım ziraa II. Camis gibi yeme vakası gerceklesti bugün
dökülün bakalım neler hüplettinizal benden de o kadar ... ama tartı çok olumsuz etkilenmiyor ... yani gün içinde coşuyor , sabaha hafifliyor ...
Menü bildirimim
Kahvaltı(07:00)
1 yumurtayla biberli omlet
Avuç içim kadar peynir
3 ceviz
domates,salatalık
2 erik
afiyet olsun güzel menü. benim de canım bu aralar hep çorba çekiyor. yarın yapayım bariÖğlen(13:00)
1 kase erişteli yeşil mercimekli çorba
1 kase yoğurt
Akşam(18:00)
peynirli salata
1 bardak ayran
Su: çok çok çok... İsmail türütün kayıp kızı gibiyim sürekli ter duş ter duş....
Spor: 140 dk yürüyüş=280
30 dk kalça basen egzersiz=90
30 dk kol-sırt-göğüs= 90
Toplam=460Ausencia
çok geçmiş olsun kaptanımİyi akşamlar
İkindi vakti 8/4 tansiyon ile baş döne döne geçirdim ... şu anda da baş ağrısı kaldı .
bunun montiye uymayan tek yani sabah ve öğle arası kaptanım ama dediğim gibi mecbur kaldım o anda elimin altında ne varsa attım ağzıma onun dışında kalan yerleri montu amcanın dediği gibi
Cuma listeler takımlar arası hazırlanmıyor iğdecim .
Biz kontrol amaçlı yine takım içinde alacağız kiloları .
Haftaya 8 eylülde yüzdeler 2'ye bölünecek çünkü . O yüzden kimse bu hafta bildirim yok diye salmasın .
Haftaya kuş kadar eksileri 2 ye bölünür sonra
canım listeden isim çıkarmıyoruz artık ... her iki takımda da sıfır puanlı spor yapmayanlar eşit şu anda. bayramdan sonra tam teşekküllü düzenleriz
tamamdır fatmacım .
Allah kabul etsin şimdiden
oruçtandır nisam .insanın aklına sadece serin serin meyveler geliyordur .
cuma günü tartı var lily unutma .
bir de karataya devam edemedin değil mi bu 4 gün ?
ödemin varken , tam tahıllı da olsa simit , patates ... karbondan uzak dur efser. zaten artın var .. menülerin minimalize efser menülerine ...bol salata yoğurt sebzeye dönmeli.
gayet güzel makbule . ya ben kaçırdım bu monti değil , değil mi ?
galiba canım .
sersem gibiyim.
biraz işler vardı . baktım duvalar üzerime geliyor . az uzandım , yok gözümü kapatınca daha da dönüyor . eşim tnsiyona bakalım dedi 8/4 ...
şimdi de üzerimden kamyon geçmiş gibiyim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?