Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi akşamlar

İkindi vakti 8/4 tansiyon ile baş döne döne geçirdim ... şu anda da baş ağrısı kaldı .

bi geçmiş yapayım da , dinleneyim müsadenizle .

en son 9.5/5 e çıktı şükür .

çok geçmiş olsun güzel kaptanım aman dikkat et ama mesela senin düşük tansiyonun benim normal tansiyonum biliyor musun benim tansiyon 10 olduğunda baş ağrıları oluyor bende normal tansiyonu 8-9 (büyük için bu ) düştü mü 5-2ye falan düşüyor bazen bigün öyle acile gittim sen nasıl geldin demişti doktor

Menü bildirimim
Kahvaltı(07:00)
1 yumurtayla biberli omlet
Avuç içim kadar peynir
3 ceviz
domates,salatalık
2 erik

Öğlen(13:00)
1 kase erişteli yeşil mercimekli çorba
1 kase yoğurt

Akşam(18:00)
peynirli salata
1 bardak ayran

Su: çok çok çok... İsmail türütün kayıp kızı gibiyim sürekli ter duş ter duş....
Spor: 140 dk yürüyüş=280
30 dk kalça basen egzersiz=90
30 dk kol-sırt-göğüs= 90
Toplam=460 Ausencia

bunlarda beynimde dönüyor ama :))

uzanacağım canım , azıcık toparlandım ya geldim hemen

evet ... hedefler daha zorlu o yüzden çünkü 2 ye bölünecek
anlamadım ben simdi. Birlestirilmediyse neden ikiye bölünüyor? Birlestirildiyse neden bu hafta yapacağız bildirim?

anlamadım ben simdi. Birlestirilmediyse neden ikiye bölünüyor? Birlestirildiyse neden bu hafta yapacağız bildirim?
Tatlım etaplar birlestirildiginden ikiye bölünecek yüzdeler. Bu cuma bildirimi takım içi yapıyoruz sadece. Kontrolü elden bırakmamak icin

Menum
9.30- peynirli omlet (1 yumurtali) ve domates
12.30- sut, 2ser gunkurusu ve ceviz
16.00- firinlanmis 1 patlican ve bir kac biber yogurt ve 1 tb ekmek ile
19.00- esimin kofte ekmeginden 1 isirik
Su icmeye devam
Ausencia igdedali
Bugun 45 dk tempolu bebek arabasi(cocuklu) surdum pazara git gel. Mutfak islerini halledip dinlenecegim. Yarina yogun yaparim sporumu artik.
90 points

Ayyy bende olamadım halaaaa hic belirtide yok ara sira kadiklarimda bi ağrı var o kadar )

İkindi vakti 8/4 tansiyon ile baş döne döne geçirdim ... şu anda da baş ağrısı kaldı .
geçmiş olsun canım.
Kasım 2016 da başladım 85 kiloydum bu hafta 63 ü gördüm şükür toplam 22 kilo verdim
harikasın. nasıl özendim bak şimdi. ben de eylül sonunda 89.5 kiloyla başladım. ama kopuk kopuk kilo verdim. 2 kilo verdim 1 geri aldım. durdum falan. öyle böyle 78.5 a kadar indim. 11 kilo verdim yani. ama geçen cuma 80.4 tüm. hem yedim. hem de halam var. öyle yani. ama 11 kilo bile çok farkediyor yaaa gerçekten sen 63 kiloyla süper olmuşsundur megicim

NŞimdi yürüyüşe çıkıyorum 2 saatten fazla yürumem lazım ziraa II. Camis gibi yeme vakası gerceklesti bugün

al benden de o kadar ... ama tartı çok olumsuz etkilenmiyor ... yani gün içinde coşuyor , sabaha hafifliyor ...
dökülün bakalım neler hüplettiniz

Menü bildirimim
Kahvaltı(07:00)
1 yumurtayla biberli omlet
Avuç içim kadar peynir
3 ceviz
domates,salatalık
2 erik
afiyet olsun güzel menü. benim de canım bu aralar hep çorba çekiyor. yarın yapayım bari

İyi akşamlar

çok geçmiş olsun kaptanım

bunun montiye uymayan tek yani sabah ve öğle arası kaptanım ama dediğim gibi mecbur kaldım o anda elimin altında ne varsa attım ağzıma onun dışında kalan yerleri montu amcanın dediği gibi

Menüm
Sabah haşlanmış çeyrek yumurta peynir zeytin domates biber çeyrek haşlanmış patates
Akşam
Izgara köfte salata ayran
Ohh sonunda yedim köfteyi asermis gibiydim ya köfte gelince gözüm döndü ay çok güzel bı şey ızgara köfte keşke her gün biri bana yapsa

Spor
1 saat tempolu yürüyüş 120 puan Ausencia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…