Ay öyle mi diyorsun ne bileyim yalan işte bu konuda takıntılıyım, okulda iyi işin o boyutu var. Bayram tatili bitsin de halledicez mecbur. Siz nasıl farklı gösterdiniz peki adresi, nüfusa mı gittiniz?Ay Efser okul için herkes yapıyor kayıt olayını gidip başka adreste kayıt gostercen ne var bunda ? Bizde yaptık ayni şeyi yine yapicam seneye
Evetttt canım hipotansiyon senin ki..
Hipo : Düşük , az demek
Hipertansiyon da yüksek tansiyon demekk
Bu arada onemse canım evet hipertansiyon kadar tehlikeli olmasada oda tehlikeli kii seninkii bayağı düşük
Dusuk tansiyon cok zor ve tehlikeli aslinda. Benim de genelde cok dusuktur. Tuz da tuketmem pek. Insallah duzelir canim seninki baya dusukmus ama.
Ay öyle mi diyorsun ne bileyim yalan işte bu konuda takıntılıyım, okulda iyi işin o boyutu var. Bayram tatili bitsin de halledicez mecbur. Siz nasıl farklı gösterdiniz peki adresi, nüfusa mı gittiniz?
Eşim abimin evini diyor, abimle gidip diyecekmişim ki ben burda abimle yaşıyorum bu abes değil mi? Hani sadece biz buraya taşındık desek olmuyor mu? Ay ne çetrefilli işler ya. E bu durumda bizim kayıt haziranda diğer okulda çıktı olmaz mı? Ay ağlayacam ya. Hayır gül gibi gerçekten taşınsak her açıdan en güzeli.Evet kayıt çıkan yer berbat bir okul du
Gittim adresimi nüfustan taşıdım direk kaydım oraya çıktı ama haziran gibi filan kaydın orda çıkmasi lazım , bildiğim kadarıyla seneye yine tasiycam adres
Yani yalan değil aslında bu , bu ülkede ne düzgün ki sence bunda yamuk olmasın ? Çocuğun geleceği önemli
Eşim abimin evini diyor, abimle gidip diyecekmişim ki ben burda abimle yaşıyorum bu abes değil mi? Hani sadece biz buraya taşındık desek olmuyor mu? Ay ne çetrefilli işler ya. E bu durumda bizim kayıt haziranda diğer okulda çıktı olmaz mı? Ay ağlayacam ya. Hayır gül gibi gerçekten taşınsak her açıdan en güzeli.
Tamam canım anladımHayır cnm burda yaşıyorum demeyle olmuyor o eskiden di , kaydın orda olması lazım resmi olarak , şuan tasidiginda adresini nasıl olur bilmiyorum
Ama bı araştır , o okula gondemektense belki taşınır esin
akşam peynirli salata tutmamıştır. ondan acıkmışsındır hayrişimAçlıktan karnım gurulduyor şu an. Gur gur gur gur vir vir vir vir
En önemlisi kararlı olmak canım bende önceleri çok denedim 2 verdim 1 aldım falan bıraktım sonrasında hamilelik derken aldı başını gitti.
En sonunda dedim vericem ve bırakmayacağım yine burda verdim takimlarda değil normal diyet topigindeydim. keşke baştan burda olsaymıştım şimdiye coktaan hedefimi geçerdim kesin.
Sende iyi vermişsin canım bıraktığın için böyle oluyor maaleseflütfen vazgeçme inan insan çok daha mutlu oluyor.
Aslında fazla yemedim ama artık o kadar az yiyorum ki bugün fazla geldi..
Fazla olan da 2 yk bulgur pilavı ve ince bir lavaş
Merhaba hanımlar bugünkü menüyü paylaşayım hemen
Uyanınca 2 kuru kayısı şu
07.30 sabah
2 haşlanmış yumurta 5 zeytin 1 ceviz 5 badem
12.00 ara
4 hurma (öğle yemeği biraz gece kaldı diye çok acıktım mecbur kaldım bu araya)
13.30 öğle
Balık salata
16.30 ara
2 incir dalından
Akşam 18.30
Yeşil fasulye yogurt
Spor yok maalesef
Ausencia Antepia27 @aeben @igdedali
İyi akşamlar
İkindi vakti 8/4 tansiyon ile baş döne döne geçirdim ... şu anda da baş ağrısı kaldı .
bi geçmiş yapayım da , dinleneyim müsadenizle .
en son 9.5/5 e çıktı şükür .
Kasım 2016 da başladım 85 kiloydum bu hafta 63 ü gördüm şükür toplam 22 kilo verdim
Gecmis olsun nasıl oldun haber etİyi akşamlar
İkindi vakti 8/4 tansiyon ile baş döne döne geçirdim ... şu anda da baş ağrısı kaldı .
bi geçmiş yapayım da , dinleneyim müsadenizle .
en son 9.5/5 e çıktı şükür .
Canım okul tabiki önemli de ilk okulda asıl önemli öğretmen dir inş iyi bir öğretmene denk gelirİyi akşamlar, birinci sınıflar 11 eylül de başlayacakmış, biz daha kayıt yaptırmadık, istediğimiz okul olmuyorafakanlar bastı bana
Hadi gözün aydınGünaydın
Regli geliyor sinyal verdi
Sabaha kadar uyku tutmadı , erkenden hortladim , sıcak duş aldım baktım geliyor, ertesi gün hapından mı ? Kh dan mı ?stresten mı ? Bilemedim ama Kh fan düzensiz beslenmekten olduğunu düşünüyorum yemin içtim valla bayram sonu 4 gün boyunca agzima Kh k sını vurmuycam ,
ada81 darısı sana cnm , bizi bu Kh kar mahvetti pkonun en 1. Dostu Kh lar
Misafirlerimde yoldalar onlar gelmeden bı kahve patlatayim ben bu keyifle
Gunaydin canim gozun aydin. Bence suclu ertesi gun hapi . Hic kullanmadim ama kullananlardan biliyorum butun duzeni bozuyormus kendisiGünaydın
Regli geliyor sinyal verdi
Sabaha kadar uyku tutmadı , erkenden hortladim , sıcak duş aldım baktım geliyor, ertesi gün hapından mı ? Kh dan mı ?stresten mı ? Bilemedim ama Kh fan düzensiz beslenmekten olduğunu düşünüyorum yemin içtim valla bayram sonu 4 gün boyunca agzima Kh k sını vurmuycam ,
ada81 darısı sana cnm , bizi bu Kh kar mahvetti pkonun en 1. Dostu Kh lar
Misafirlerimde yoldalar onlar gelmeden bı kahve patlatayim ben bu keyifle
Bonus cumartesi , pazar , pazartesi menüleri ve varsa sporları ???
@White Lily cuma,cumartesi,pazar,pazartesi menüleri ve varsa sporları ???
Biz yazdırdık bir sürü prosödürle karşılaştık onları halet derkenİyi akşamlar, birinci sınıflar 11 eylül de başlayacakmış, biz daha kayıt yaptırmadık, istediğimiz okul olmuyorafakanlar bastı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?