Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay Efser okul için herkes yapıyor kayıt olayını gidip başka adreste kayıt gostercen ne var bunda ? Bizde yaptık ayni şeyi yine yapicam seneye
Ay öyle mi diyorsun ne bileyim yalan işte bu konuda takıntılıyım, okulda iyi işin o boyutu var. Bayram tatili bitsin de halledicez mecbur. Siz nasıl farklı gösterdiniz peki adresi, nüfusa mı gittiniz?

Evetttt canım hipotansiyon senin ki..
Hipo : Düşük , az demek
Hipertansiyon da yüksek tansiyon demekk

Bu arada onemse canım evet hipertansiyon kadar tehlikeli olmasada oda tehlikeli kii seninkii bayağı düşük

Dusuk tansiyon cok zor ve tehlikeli aslinda. Benim de genelde cok dusuktur. Tuz da tuketmem pek. Insallah duzelir canim seninki baya dusukmus ama.

bakalım olmazsa giderim bi kontrole

Ay öyle mi diyorsun ne bileyim yalan işte bu konuda takıntılıyım, okulda iyi işin o boyutu var. Bayram tatili bitsin de halledicez mecbur. Siz nasıl farklı gösterdiniz peki adresi, nüfusa mı gittiniz?

Evet kayıt çıkan yer berbat bir okul du
Gittim adresimi nüfustan taşıdım direk kaydım oraya çıktı ama haziran gibi filan kaydın orda çıkmasi lazım , bildiğim kadarıyla seneye yine tasiycam adres

Yani yalan değil aslında bu , bu ülkede ne düzgün ki sence bunda yamuk olmasın ? Çocuğun geleceği önemli

Eşim abimin evini diyor, abimle gidip diyecekmişim ki ben burda abimle yaşıyorum bu abes değil mi? Hani sadece biz buraya taşındık desek olmuyor mu? Ay ne çetrefilli işler ya. E bu durumda bizim kayıt haziranda diğer okulda çıktı olmaz mı? Ay ağlayacam ya. Hayır gül gibi gerçekten taşınsak her açıdan en güzeli.

Hayır cnm burda yaşıyorum demeyle olmuyor o eskiden di , kaydın orda olması lazım resmi olarak , şuan tasidiginda adresini nasıl olur bilmiyorum

Ama bı araştır , o okula gondemektense belki taşınır esin

Hayır cnm burda yaşıyorum demeyle olmuyor o eskiden di , kaydın orda olması lazım resmi olarak , şuan tasidiginda adresini nasıl olur bilmiyorum

Ama bı araştır , o okula gondemektense belki taşınır esin
Tamam canım anladım

Açlıktan karnım gurulduyor şu an. Gur gur gur gur vir vir vir vir
akşam peynirli salata tutmamıştır. ondan acıkmışsındır hayrişim

En önemlisi kararlı olmak canım bende önceleri çok denedim 2 verdim 1 aldım falan bıraktım sonrasında hamilelik derken aldı başını gitti.

gerçi evet ben de öyle böyle derken uzun vadede de olsa 10-11 kilo verdim. yani hedefe biraz daha yaklaştım. inşallah devamı gelir tatlım. gerçekten çok istiyorum incecik olmayı.
evet net karar almak çok önemli. aslında ben de kesinlikle kilo vermek istiyorum ama nedense azim yok. bu da engelliyor. ama kafaya koydum. eylül sonuna 75 olacağım

Aslında fazla yemedim ama artık o kadar az yiyorum ki bugün fazla geldi..
Fazla olan da 2 yk bulgur pilavı ve ince bir lavaş

yerim senin o oburluğunu kafamı buluyon benle

Çok iyi gidiyorsun monti kardes aman makbusum devammmm

İyi akşamlar

İkindi vakti 8/4 tansiyon ile baş döne döne geçirdim ... şu anda da baş ağrısı kaldı .

bi geçmiş yapayım da , dinleneyim müsadenizle .

en son 9.5/5 e çıktı şükür .

Geçmiş olsun canım

Kasım 2016 da başladım 85 kiloydum bu hafta 63 ü gördüm şükür toplam 22 kilo verdim

Maşallah canım süper vermişsin

İyi akşamlar

İkindi vakti 8/4 tansiyon ile baş döne döne geçirdim ... şu anda da baş ağrısı kaldı .

bi geçmiş yapayım da , dinleneyim müsadenizle .

en son 9.5/5 e çıktı şükür .
Gecmis olsun nasıl oldun haber et

İyi akşamlar, birinci sınıflar 11 eylül de başlayacakmış, biz daha kayıt yaptırmadık, istediğimiz okul olmuyor afakanlar bastı bana
Canım okul tabiki önemli de ilk okulda asıl önemli öğretmen dir inş iyi bir öğretmene denk gelir

Günaydın

Regli geliyor sinyal verdi
Sabaha kadar uyku tutmadı , erkenden hortladim , sıcak duş aldım baktım geliyor, ertesi gün hapından mı ? Kh dan mı ?stresten mı ? Bilemedim ama Kh fan düzensiz beslenmekten olduğunu düşünüyorum yemin içtim valla bayram sonu 4 gün boyunca agzima Kh k sını vurmuycam ,

ada81 darısı sana cnm , bizi bu Kh kar mahvetti pkonun en 1. Dostu Kh lar

Misafirlerimde yoldalar onlar gelmeden bı kahve patlatayim ben bu keyifle

Hadi gözün aydın

Gunaydin canim gozun aydin. Bence suclu ertesi gun hapi . Hic kullanmadim ama kullananlardan biliyorum butun duzeni bozuyormus kendisi

Bonus cumartesi , pazar , pazartesi menüleri ve varsa sporları ???

@White Lily cuma,cumartesi,pazar,pazartesi menüleri ve varsa sporları ???

Cuma.....65 dk tempolu yuruyus....130 puan

Cumartesi......62 dk tempolu yuruyus.....124 puan

Pazar......50 dk normal yuruyus......50 puan

Pazartesi.....60 dk tempolu yuruyus.....120 puan

Carsamba.......30 dk lesli+ 30 dk lesli egzersiz+alın teri.......60+90=150 puan

Bi firsatta ins menude yazicam. Dunyanin isi bende sanki. Yaptigim utuden camasirdan point alaydim aglatirdim kasirgalari.

Regl beni sıkıntıya soktu bu ay. Pazartesinden beri sacma seyler istiyorum. Iki kere meyve yerine bir dilim muzlu sutlu tatli yedim ve ikisinde de asiri midem bulandi. Bu sefer bastirmaya calistim.
Hem tatli hemde fazlaca tuzlu istiyorum allahim irade versin insallah.

Ya ablamda ya annemde ya da alisveristeydim öğün duzeni yediklerim biraz sasti.
Yuryuslerimi yapmaya calistim ins onlardan verebilirim.

Mesaja tersten baslamis gibi olucak ama herkese gunaydin herkese galp

İyi akşamlar, birinci sınıflar 11 eylül de başlayacakmış, biz daha kayıt yaptırmadık, istediğimiz okul olmuyor afakanlar bastı bana
Biz yazdırdık bir sürü prosödürle karşılaştık onları halet derken şimdide kurayı sınıfın ve öğretmenin ayarlanmasını bekliyoruz 11 eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…