Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy annenin halini düşünemiyorum bayram öncesi bu kaosta gerçeklerden kaçamazsın güzelim eninde sonunda sende evleneceksin, mu ha ha Erol Taş gülüşü

Biz de saf saf hayal kurduk ki akşam yemegimiz hazır gider bi yorgunluk kayfesi içeriz deyu
Ben bu kül kedisi modunu hiç sevmedim. Bi an önce gitmem lazım burdan

çalış bakiiimmm hayrişim

kız yumurtalı köfteyi siz nasıl yapıyorsunuz????

Motor takmış aus işleri bitti nihayet ...

iç işler ..dış işler ... derken bi kahveye bile vaktim kaldı şu an .. Çünkü sevgili eşim son dkya berber bıraktı ... hazır nazır onu bekliyoruz .

sonra ver elini köy

dönüş muhtemelen pazar olur ...

Kaptanım bugün de 2 saat yüzme suyun içinde takıldım aşırı yüzemesem de spor yaptım bol bol saat 1 den beri sudayım

Ayy annenin halini düşünemiyorum bayram öncesi bu kaosta gerçeklerden kaçamazsın güzelim eninde sonunda sende evleneceksin, mu ha ha Erol Taş gülüşü
Anamın halini görünce niye evlenmediğimi hatırlıyorumAnam cinnetlerdeydi de sen otur ben hallederim dedim. Kızlardan birine süpürge diğerine viledayı verdim. Babamı postaladım dışarı ben de banyoyu hallettim. Bitti ama ben de bittim. Yogum ben

Hayırlı evlat benimde olaydı bir kızım e feylozof beklemez önünde sonunda evlenicen babsnin5ki de iyi cesaret kaç senelik karısının cinnet getireceğini bilmiyor mu

Hayırlı evlat benimde olaydı bir kızım e feylozof beklemez önünde sonunda evlenicen babsnin5ki de iyi cesaret kaç senelik karısının cinnet getireceğini bilmiyor mu
Evde durunca canı sıkılıyor illa birşeyle uğraşacak. Bak mesela geldi 5 dk önce. Kapının zilini begenmiyormus onu degistiriyoruz şu an. Çünki neden degismeyelim

31 ağustos menü şeysi :)

Kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği, 5 zeytin, domates, salatalık, azcık peynir

Ara: 2 keçi boynuzu, 6 fındık

Öğlen : Yeşil mercimek salatası, ayran

Ara: Dibek kahvesi, 1 keçi boynuzu

Akşam : 1 tavuk but , 1 kase yoğurt

Su: 2 litre olur heralde
Dukan gazozu

Olmayız inşallah diyelim ...

sen nerdesin bayramda

Sizin koy neredeydi Ausencia

Köy dedidiğim buranın köyü ... 20 dk sürer sürmez :)

sende çok özlendin ve bayramdan sonra 4 eylül dedi miydi tependeyim

tekrar hoş geldin ... kaju :)
ben aus ... bölüm editörü , 7 takım kaptanı ... yaş 39 a ramak kala ... eş , anne ...mutlu huzurlu ... hamdolsun :)
90 lardan 80 lere ... sonrasını takımla 52 lere inen ... bir süredir 54-55 dolanan bir kaptan ...
daha detaylı tanışırız şu bayram telaşı bir geçin hele .

sarma sar ...
sarma yeme ...
slogan bu

Selâmün aleyküm gençler.. Nerde kalmıştık?

en son banlıydın ....şimdi enerjin düşük ...

beni özlemişsindir sen ondan

Temizlik isi bitti benim ama ben de bittim

bugün biten bitene
Turşu caiz mi kizz sordun mu ausa ne didiii

cıks su tutar ...ödem yapar

Aboooo resmen mesaj kalabalığı yaptimm kendi kendime....
Bu kadar yeterr ben giderrr

senin mesaj kalabalığını severim ben ya

ve aleyküm selam ....

naber lily ? 69 oldun mu

Ben hala regli olamadimmm guleyim mi aglayayim mi bilmiyoreeee

gel beraber sevinek beeee ...arkandan beni de al

Ne demek gıybet sevmem
Böyle bişeyi kabul edemem yooo

arefe arefe

Bir rivayete göre değil

aferin çalışkan öğrencim

bizde seni öperiz ...ceee demeye gir ama he ... kilo bildirmedin . yarın bi bakaydık

dünya tatlısı bi kayınvalide

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy manzara ve annen gözümün önünde ...
amaaaaaaaaa süpergırl hayriş bitirmiş işleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…