Ayy annenin halini düşünemiyorum bayram öncesi bu kaostaHerkescikler temizlik yapmış. Biz anamla dün bitirdik o işleri. Güya bugün dinlenecektik. Çarşıya çıktık eve bi döndük ki aboo. Babam banyoda bi yeri delmiş batırmış. Çocukların canı yumurtalı köfte istemiş mutfağa dalmışlar. Her yer yeşillik her yer maydanoz.
Biz de saf saf hayal kurduk ki akşam yemegimiz hazır gider bi yorgunluk kayfesi içeriz deyu
Ben bu kül kedisi modunu hiç sevmedim. Bi an önce gitmem lazım burdan
Herkescikler temizlik yapmış. Biz anamla dün bitirdik o işleri. Güya bugün dinlenecektik. Çarşıya çıktık eve bi döndük ki aboo. Babam banyoda bi yeri delmiş batırmış. Çocukların canı yumurtalı köfte istemiş mutfağa dalmışlar. Her yer yeşillik her yer maydanoz.
Biz de saf saf hayal kurduk ki akşam yemegimiz hazır gider bi yorgunluk kayfesi içeriz deyu
Ayy annenin halini düşünemiyorum bayram öncesi bu kaostagerçeklerden kaçamazsın güzelim eninde sonunda sende evleneceksin, mu ha ha Erol Taş gülüşü
Kaptanım bugün de 2 saat yüzmeyediklerinde yapıyor olabilir .. yediklerini öğrenirsem yorum yapacağım da ... hani menü yazmak kural gereği ya ???
benden de 60 point geldi ... 65 hatta :)) ama benimki çarpı 2 siz :)
böğürtlen gece gece ..akıbetini bilemedim ama acıktırır sanki ..şeker dengesini oynatır ... uyku tutmazsa açlıktandır :)
he sıkı pazarlıktı harbiden ya :)
ama çok çok çok harika işler çıkardın
sen adapte edecen evdekileri çekirgem ...öğrendiklerini öğretecen :)
wooow nehirime bak hele ...
Aşırı yüzemesem de suyun içinde spor yaptım 1 den beri havuzdayımharbi coştun heeeeeee
Anamın halini görünce niye evlenmediğimi hatırlıyorumAyy annenin halini düşünemiyorum bayram öncesi bu kaostagerçeklerden kaçamazsın güzelim eninde sonunda sende evleneceksin, mu ha ha Erol Taş gülüşü
Hayırlı evlatAnamın halini görünce niye evlenmediğimi hatırlıyorumAnam cinnetlerdeydi de sen otur ben hallederim dedim. Kızlardan birine süpürge diğerine viledayı verdim. Babamı postaladım dışarı ben de banyoyu hallettim. Bitti ama ben de bittim. Yogum ben
Kendimce karar aldım. Sen 75 kiloyu yargıda görmeden yemek tarifi paylasmayacam buradaçalış bakiiimmm hayrişim
kız yumurtalı köfteyi siz nasıl yapıyorsunuz????
Evde durunca canı sıkılıyor illa birşeyle uğraşacak. Bak mesela geldi 5 dk önce. Kapının zilini begenmiyormus onu degistiriyoruz şu an. Çünki neden degismeyelimHayırlı evlatbenimde olaydı bir kızım e feylozof beklemez önünde sonunda evlenicen babsnin5ki de iyi cesaret kaç senelik karısının cinnet getireceğini bilmiyor mu
A ha ha işli adam baban sevdimEvde durunca canı sıkılıyor illa birşeyle uğraşacak. Bak mesela geldi 5 dk önce. Kapının zilini begenmiyormus onu degistiriyoruz şu an. Çünki neden degismeyelim
Anaaa babaynan kavgamı olurmuşbenim gıkım çıkmaz korkumdan 42 yaşındayım ama
Olur öyle şeyler üzülme unutmuştur şimdi babacık.
Yaşlandıkça huysuz oluyorlar dimi bizde öyle oluruz zannımca
sen nerdesin bayramda
Sizin koy neredeydiAusencia
Selam kızlar bende durumlar baya yoğun
Kaptaniçem de yazmış ya kızım hemen düğün sonrası hastalandı hastane tahlil uğraştım yoğun idrar yolu enfeksiyonu çıktı ağrısı 3 gündür devam ediyordu dün akşama kadar hiç bişey yiyemedi bu sefer mide kabul etmedi 3 günde 2 kiloya yakın kilo kaybetti nerdeyse ama bugün toparlar inşallah
Bide ablamlar burda malum Bayramı bekliyorlar 5 çocuk yedir topla içir anca yetişirken bide araya kışlık girdi ablamada konserve domates yapayım götürsün diye pazara gittim 6 kilo fasulye 3 kilo bamya 25 kilo domates aldım gece 3 e kadar fasulye bamya yaptık bi postada domates şimdi de kalan domatesler var bide kahvaltı seramonisi sonra arefe etkinlikleri yarın zaten bayram telaşı derken koşturmaca devam yani..
Şimdiden hepinize mutlu bayramlar diliyorum özlendiniz ..
Adım: Kajupi
Yaşım: 29
Boyum: 163 cm
Kilom: 60.9
Hedef kilom:55
Kilo alma sebebim: düzensiz ve sağlıksız beslenmek.
Evliyim 1 kızım var. Çalışmıyorum.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)))
Selamlar, arefeniz hayırlı olsun. İlk defa bayram hazırlığı yapmıyorum, büyük bir boşluktayımbugün şöyle bir sil süpür yaparım inşaallah. Eşim ikna olursa azcık kendime alışveriş yaparım sonra götüreceklerimi hazırlarım unutmamak için.
Yarın inşaallah kurbanları uğraşırız, belki dayanamam yarın az sarma sararımertesi gün annemlere gider orda dururum akşama kadar. Ertesi günde Çermik inşaallah.
Selâmün aleyküm gençler.. Nerde kalmıştık?
Temizlik isi bitti benim ama ben de bittim
Turşu caiz mi kizz sordun mu ausa ne didiii
Aboooo resmen mesaj kalabalığı yaptimm kendi kendime....
Bu kadar yeterr ben giderrr
Selam kizlaaaar
Ben hala regli olamadimmm guleyim mi aglayayim mi bilmiyoreeee
Ne demek gıybet sevmem
Böyle bişeyi kabul edemem yooo
Bir rivayete göre değil
Selamlar
Evde kalacaktim ama vazgeçtim bu bayram yine yeniden köydeyim bende. Evde tek başıma bunalirim diye düşündüm . Telefon çekerse girmeye çalışırım buraya. Gorusemezsek herkese iyi bayramlar şimdiden. Buyuklerimin de kucuklerimin de minnoş yanaciklarindan öperim
O
O senin güzel görüşün
Ay o nasıl kv
Al bendende o kadar mutlu olmaya utanıyorum İnş zulmünde zaliminde bittiğini görürüz insanlar ne kadar ac gözlü aslinda bu dünya herkese yeter insanca yaşasak
Herkescikler temizlik yapmış. Biz anamla dün bitirdik o işleri. Güya bugün dinlenecektik. Çarşıya çıktık eve bi döndük ki aboo. Babam banyoda bi yeri delmiş batırmış. Çocukların canı yumurtalı köfte istemiş mutfağa dalmışlar. Her yer yeşillik her yer maydanoz.
Bizde pek yemek olmuyor kaç senedir. Sicaklardan sanırım. İç pilav ve zerde diye bi tatlı olur. Baklava olur. Bazen sarma olur.igdedali sizin bayramda yemekler nasıl oluyor anlatıver merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?