Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben bugun hic tartilmadim ve bugun hep karnim ac hissediyorum. Sureklj buzdolabina gitme hissi var. Kayisi mayisi gecmiyor
Sporu sabah yaptığım için benim de günlerdir midem kazınıyor
Mutfakta baklava var... Öyle işte...

Biz de de borek var 1 tane yedim zaten Allah cezami vermesin.

Benim versin senin vermesin
Naaptınız la siz
Bizim bayramlar da tam diyet bozan cinsten. Biri seker bayrami adi ustunde oburunde kavurmalar cigerler havada ucusuyor. Baklavalar borekler.
Kavurma ciğerde sıkıntı yok da baklava börek bu sıcakta naayn

Menü

Sabah
Domates sosu
Salatalık
Maydanoz
Çay
Bir dilim ekmek

Öğle
Bir şiş kebap
Soğan ve domates salatası
Ayran
Bir dilim ekmek

Akşam
Bir kase ayran çorbası

Koşuşturma spordan sayılırsa gün içinde sadece iki saat oturmuşumdur:) su epey var.
Yatmadan önce ya yeşil çay ya hibiskus yada soda yoğurt ve limondan ayran kürü.

Henüz bişey yapmadım direniyorum

Aferin ordek aus geldimi seni alnindan oper aslanim yigidom diyerekten banada ne der napar bilmiyorum artik.

Erol taş cepte :))

Bakmayin guldugume dun aksam cok uzuldum mideme vurdu gecmiyor agrisi.
Gecmezde kolay kolay.

Gozlerim sis basima vuruyor onlarda.

Hatirladigim kadariyla menum
Sabah uyaninca 1 kayisi
11.00=Normal kahvalti yumurtali
Ara 1 elma
1 gul boregi
17.00=etli patlican yemegi ve yogurt bi kac lokma ekmek
Cok su ictim ve karnim siskin bugun dun yedigim fasulyeden olabilir sanirim
Beyaz cay aldim aksam Icmek icin
Parkta 20 dk egzersiz yaptim hic keyif almadim. Bugun noldu bilmiyorum.
Ausencia igdedali

Tesekkurler canim gece bi uyandim sag elim sismis kizarmis yaaa acaba cig ete dokundum diye mi boyle oldu cunku ben ne zaman elimi cig ete sursem hafif kasinirdim malum kurban olunca ondan mi oldu acaba .... cok sukur ogleden sonra sislikte kizariklikta bitti...

Ayy misafirleri beklemekten spor yapamadim malum dun gittigimiz iki aile bugun icin geliriz demislerdi erkenden kalktim herseyi hazirladim evimi supurdum sildim giyindim kuşandim bekle bekle gelmediler ((

Bide bunlarda arama falan yok cat kapi yapiyorlar evdemiyiz musaitmiyiz ustumuz basimiz duzgun mu cat kapi biz geldik gecen bayramda oyle yapmislardi bende ornek teskil etsin diye bu bayram gidecem yere 1 saat onceden haber verdim musaitmisiniz diye....

Simdi bunlar ornek almadiysalar cat kapi yaparlarsa beni yuruyusbandinin ustunde bulmasinlar diye bekliyorum....cunku gecen bayram beni banyoda yakalamislardi )) eee insan bi arar haber verir demi cat kapi neeee yaniii cook sinir oluyorum...

Cok haklisin ya insan saatlerce misafir bekleme modunda olamazki. Bayram da olsa farketmez

Menü bildirimim

Kahvaltı (06:00)

Çiya tohumuyla muzlu puding (şekersiz) dün nette bulduydum tarifi

Öglen (13:00)
Peynirli omlet (1 yumurtayla)
Domates,salatalık
Közlenmis biber

Aksam (18:00)
Izgara et
Közlenmis domates
Salata
Ayran

Su: çok. Bugün ayrı bi sıcaktı
Spor:
2 saat yürüyüş= 240 point
Ausencia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…