- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Sporu sabah yaptığım için benim de günlerdir midem kazınıyorBen bugun hic tartilmadim ve bugun hep karnim ac hissediyorum. Sureklj buzdolabina gitme hissi var. Kayisi mayisi gecmiyor
Mutfakta baklava var... Öyle işte...
Biz de de borek var 1 tane yedim zaten Allah cezami vermesin.
Naaptınız la sizBenim versin senin vermesin
Kavurma ciğerde sıkıntı yok da baklava börek bu sıcakta naaynBizim bayramlar da tam diyet bozan cinsten. Biri seker bayrami adi ustunde oburunde kavurmalar cigerler havada ucusuyor. Baklavalar borekler.
Henüz bişey yapmadım direniyorumNaaptınız la siz
Sen ne yaptin kizBenim versin senin vermesin
Henüz bişey yapmadım direniyorum
Tesekkurler canim gece bi uyandim sag elim sismis kizarmis yaaa acaba cig ete dokundum diye mi boyle oldu cunku ben ne zaman elimi cig ete sursem hafif kasinirdim malum kurban olunca ondan mi oldu acaba .... cok sukur ogleden sonra sislikte kizariklikta bitti...Ada gecmis olsun benim ortanca kızda allerjik hemen kaşınır bide kabarır anne benim kokooya allerjim var demi bana.kokoolu dondurmadan azıcık koy tamam mı der ne yapsın kasinmaktan oda bıktı ama dondurmadan vazgeçemiyor
Cok haklisin ya insan saatlerce misafir bekleme modunda olamazki. Bayram da olsa farketmezAyy misafirleri beklemekten spor yapamadim malum dun gittigimiz iki aile bugun icin geliriz demislerdi erkenden kalktim herseyi hazirladim evimi supurdum sildim giyindim kuşandim bekle bekle gelmediler((
Bide bunlarda arama falan yok cat kapi yapiyorlar evdemiyiz musaitmiyiz ustumuz basimiz duzgun mu cat kapi biz geldik gecen bayramda oyle yapmislardi bende ornek teskil etsin diye bu bayram gidecem yere 1 saat onceden haber verdim musaitmisiniz diye....
Simdi bunlar ornek almadiysalar cat kapi yaparlarsa beni yuruyusbandinin ustunde bulmasinlar diye bekliyorum....cunku gecen bayram beni banyoda yakalamislardi)) eee insan bi arar haber verir demi cat kapi neeee yaniii cook sinir oluyorum...
Beraber silkelenelim datlım. Sıcaktan mayıştım iyiceBugun ben hic havamda degilim umarim yarina silkelenirim biraz
Beraber silkelenelim datlım. Sıcaktan mayıştım iyice
Oylede iste insanlar dusuncesiz oyle suslenmis puslenmis hep evde bekledigimizi dusunuyorlar...Cok haklisin ya insan saatlerce misafir bekleme modunda olamazki. Bayram da olsa farketmez
Canim nasılsın bayram sonrasi firtina gibi dönelim buralara bende de duzen kalmadiHayrisim menüde silkele hiç iyi olmadı düzenin bayramda
Mutfakta baklava var... Öyle işte...
Her gece sabah kalkip yuruyecegim diyorum yok olmuyor kizimla uyaniyorum saat 8 i gecmis oluyorBeraber silkelenelim datlım. Sıcaktan mayıştım iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?