Kuzum kız kardeşlerim minyonlar epey. Ikisi de xs beden. Benim üst şu an small ama small kıyafetler boydan kısa geldiğinden genelde m beden giyiyorum. Cadılara çuval gibi oluyor benim tişörtler pantolonlarhaklısın. valla şimdi 1 kere giydiğim o gömleklerim ve hiç giymediğim o kışlık pantalonlar (önceki gün anlatmıştım) beni çok özendiriyor. yazık olmuş gerçekten seninkilere. iyi de diğer kız kardeşlerin belki ileride giyer diye de mi düşünmemiş hayrişim?
ben eskiden sezonda gördüğümü alırdım. artık akıllandım indirimde alıyom
anladım canım. yani sonuç olarak yazık olmuş senin çöpe giden kıyafetlereKuzum kız kardeşlerim minyonlar epey. Ikisi de xs beden. Benim üst şu an small ama small kıyafetler boydan kısa geldiğinden genelde m beden giyiyorum. Cadılara çuval gibi oluyor benim tişörtler pantolonlar
Akşamki kıymalı böreğin çok olmuş kajum. Tavuğun yanına en çok ayran ve salata yakışır sevenleri ayırmayalımİyi akşamlar kızlar çook yorgunum
Kızımı uyutuyorm şuan çabuk uyusa da ben de dinlensem artk
Bugünün menüsünü yazayım
Sabah 11.00
Soğan kürü 1 bardak
11.30
Tereyağlı 2 yumurta
1 avuç peynir
5 zeytin
Domates
Salatalık
Akşam 18.00
Soğan kürü
18.30
4 kaşık kurufasülye
1 parça tavuk but
1 dilim kıymalı börek
2 bardak ayran
Su 2.5 lt yi geçmiştir
Sen çok özlendin biliyor musunBende kolay atanlardan değilim ama 6 nufus olunca sık kıyafet ayıklıyorum mecburen
Kilo bildirimim dun misafirlik ve gec uyuma biraz sisirse de
Gecen hafta 71.5
Bu hafta 68.0
Fark =3.5 kg
Dogru hesapladim degil mi .
Ausencia igdedali
Bugun ve yarin etlerimize ekmek eslik etmeden , limonlu salatalarla ask yasayarak tuketelimbaklava gelince su icelim hele boreklere hic yuz vermeyelim , kaptana sopayi cikartmayalim. Subhaneke amin
Saol canim ama 1 kilosu zaten gecen haftanin odemi
maşallah kuzum sana süper kilo vermişsin helal olsunigdedali m sana hiç yakışmış mı umutsuzluk güzün keder olur yani ödem de olabilir ayrıca çok hareketliyim diyorsun her zaman demiyor muyuz çok hareket ödem yapıyor diye duymayayım bir daha senden karamsarlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?