Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzum kız kardeşlerim minyonlar epey. Ikisi de xs beden. Benim üst şu an small ama small kıyafetler boydan kısa geldiğinden genelde m beden giyiyorum. Cadılara çuval gibi oluyor benim tişörtler pantolonlar

Kuzum kız kardeşlerim minyonlar epey. Ikisi de xs beden. Benim üst şu an small ama small kıyafetler boydan kısa geldiğinden genelde m beden giyiyorum. Cadılara çuval gibi oluyor benim tişörtler pantolonlar
anladım canım. yani sonuç olarak yazık olmuş senin çöpe giden kıyafetlere

Ada gecmis olsun benim ortanca kızda allerjik hemen kaşınır bide kabarır anne benim kokooya allerjim var demi bana.kokoolu dondurmadan azıcık koy tamam mı der ne yapsın kasinmaktan oda bıktı ama dondurmadan vazgeçemiyor

İyi akşamlar kızlar çook yorgunum
Kızımı uyutuyorm şuan çabuk uyusa da ben de dinlensem artk
Bugünün menüsünü yazayım

Sabah 11.00
Soğan kürü 1 bardak
11.30
Tereyağlı 2 yumurta
1 avuç peynir
5 zeytin
Domates
Salatalık

Akşam 18.00
Soğan kürü
18.30
4 kaşık kurufasülye
1 parça tavuk but
1 dilim kıymalı börek
2 bardak ayran

Su 2.5 lt yi geçmiştir

Ben de emzirirken 75 kiloya kadar çıktım
Bol bi gömleğim vardı tesettürlü olunca bol alıyorum diktiriyorm herşeyi zaten. Sürekli onu giyiyordum formam diyordum artık ona.
Tabi çalışmadığım için sürekli aynı şeyi giymek çok da sıkıntı olmadı.
Zayıflayacağımı bildiğim için kıyafet almadım ben de. Hatta kendime ödül gibi zayıflayınca yenisini alcam dedim.
57 kiloya kadar düştüm ramazandan önce
Ama tabi yaz olunca yedim içtim bir de diyet modundan çıkınca çok sağlıksz besleniyorum ben.
Şu ara 2. Çocuk için ne zmaan olsa diye düşünmeye başladım kızım 2.5 yaşında. Oyüzden hamilelik için kiloda yer açmam lazım.
Ahh bir de düzenli spor yapsam.
Aslında çok seviyorum ama üşeniyorum zaman bulamıyorum sanki evin koşuşturmasından.
Sıkılaşmaya ihtiyacım var

Akşamki kıymalı böreğin çok olmuş kajum. Tavuğun yanına en çok ayran ve salata yakışır sevenleri ayırmayalım
Spora da günde yarım saat dahi olsa ayırabilsen. En azından her gün leslie 2 mil yapsan sıkılaşırsın miş gibi

Günaydınlaaaar

Gece 3 e doğru mesajları okuyordum ancak :) uyumuşum

Bugün de yoğun çok ...

Artık eve gidelim de yayılayım modundayım .

Herkesler iyi umarım ... kaldığım yerden bi okuyacağım inşallah .

maşallah kuzum sana süper kilo vermişsin helal olsun igdedali m sana hiç yakışmış mı umutsuzluk güzün keder olur yani ödem de olabilir ayrıca çok hareketliyim diyorsun her zaman demiyor muyuz çok hareket ödem yapıyor diye duymayayım bir daha senden karamsarlık

Ausencia kaptancım 3 günlük spor bildirimi de yapayım

Perşembe: 30*2=60 (yürüyüş)
30*3= 90 (egzersiz)

Cuma: 30*3= 90 (egzersiz)

Cumartesi:
30*2=60(yürüyüş)
30*4=120 (koşu)
45*3= 135 (egzersiz)
20*3=60 (zumba)

Malum perşembe cuma yoktum işlerde çok olunca spor azdı dün ancak telefi edebildim sporu

Saol canim ama 1 kilosu zaten gecen haftanin odemi

Canlar okudum da aklımda bölük pörçük kaldı her şey

Bi iğdemin anacığına çok güldüm onu es geçmeyeyim , demiş ya bi gün geleceğim de babamı da bulamayacağım

Triplimelek Megi Canım yine şahaneee haberler

GunesinKizi35 47.5 kere maşallah

Eveeet yarın 4 Eylül Pzt ... artık toparlanıp şova devam

Tüm kaçakları bekliyorum başta kendim

Hadi şimdi ben bahçeye ... bugün tarhana yoğurma ... salça vs işleri ...
Bahçeden ne bulursam toplayayım

Özlendiniz çok

Akşam gece artık bi ara gelirim

ada81
@masumm
Sekercikiz

Bayram sonu üçünüzü özel beklediğimi unutmayın .

@Portakal Sulu Ordek Canım düzenli düzensiz , listede iken menü yazmalıyız .
Bayram müsadesi idi bu ...

Ahu060812 Tülaaay döööön e bağlatma beni ... kız 20 kişi bi evdeyiz , gelen giden hariç ... bak bayram seyran demiyo bi dünya iş var bugün ... yine de cee meee demeye geliyorum .

caytabagi Ve suspushanimcim Huuuuuuu ..... bu sessizlik neye alamet ?
Bi girin da ... iki kelam yazın .

Efser nar_cicegim Bonus Kajupi igdedali GunesinKizi35 Triplimelek Megi White Lily 60kiloyum Menülerinizi okudum haberiniz ola :)

Unuttuğum varsa ... okuyorum da ... aklımda kalmıyor sonra yazınca .

Hadi çıktım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…