Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugun ben hic havamda degilim umarim yarina silkelenirim biraz
ben de bugün pek evden çıktım sayılmaz. sadece yan komşuya geçtim. sonra eve geldim. ama çok sıkıldım. dışarı çıksam ne yapacağım dedim. bayram da dışarısı tatsız oluyor. evde de sıkıldım, bunaldım valla. yarın azcık çıkarım markete giderim.

Ayy misafirleri beklemekten spor yapamadim malum dun gittigimiz iki aile bugun icin geliriz demislerdi erkenden kalktim herseyi hazirladim evimi supurdum sildim giyindim kuşandim bekle bekle gelmediler ((

canım bayram olduğu için insanlar pek haber vermiyor. çoğunluk öyle. ancak çok uzakta birine gidince haber veriyor çoğu kişi. o da kapıda kalınmasın diye.

sabah 10.10
7 zeytin 1 taze incir

kahvaltı 10.45
1 yumurtadan sucuklu omlet
1 dilim peynir
domates köz kapya biber taze yeşil biber
2,5 taze ceviz

ara
1,5 baklava
1 yk ev yoğurdu

ara
2 çikolata

öğlen 15.00
1 kase börülceli tarhana çorbası

akşam 19.00
2 kepçe börülceli tarhana çorbası
etli taze fasülye
salata
1 dilim ekmek kadar tam buğday yufka

ara 20.00
1 parça kurabiye (badem unu, hindistancevizi unu, kuru incir, tarçın)

yatana kadar 2,5 lt su
öğlen filtre kahve
akşam limonla maden suyu

Sanirim yorgunluk da ortaya cikti biraz, uykusuzluk da cabasi .

Kiz igdem maydonoz suyunu ac karnina ictin deil mi. Maydonoz aldim simdi sabah blenderdan mi gecirsem bu sefer
Sabah bi de öglene doğru içtim nar çiçeğim. Açken yani. Hafif tansiyonumu düşürdü ama çok sıkıntı olmadı blendırdan geçmiş hali kaynamışından daha iyi geldi tat olarak.

Şu an karşımda tüm ailem anam dahil baklava yiyor. Kahve yaptım kendime. Çıktım balkona... oohhhmmmm
Allahtan bizim evde baklava yok. tatlı almadık da yapmadık da. menümdeki o baklavayı da yan komşuda yedim maalesef. oğlu antepten göndermiş. kıramadım. ama zevk almadım. boşver yeme gülüm. böylesi daha iyi.

yaaa ben de artık sıfır kaçamaksız menü istiyom komşuda kaçtı tatlılar oysaki sabah güzel başlamıştım. yarın umarım güzel olur. sırf tatlı isterim de başka şey yemeyeyim diye bu incirli kurabiyeyi yaptım. un yok şeker yok

şu 75 gelsin artık

Sabah bi de öglene doğru içtim nar çiçeğim. Açken yani. Hafif tansiyonumu düşürdü ama çok sıkıntı olmadı blendırdan geçmiş hali kaynamışından daha iyi geldi tat olarak.
Tamam ben de yapiyim yarin . Yarim yarim bi sabah bi de yatmadan 2 saat once iceyim madem. Degisiklik olsun

Canim nasılsın bayram sonrasi firtina gibi dönelim buralara bende de duzen kalmadi

İyiyim canım hamdolsun bayramdan önce çok güzel düzenini kurmuştuk evde ama yorgunluk misafirlik derken düzen sasti
İnşallah toparladım artilarim

Sen nasılsın geldimi misafir lerin

iyi akşamlar kızlar
bayramda menü düzeni vs kalmadı.
her yerde tatlı ikramı, sarmalar, kavurmalar, çikolatalar.

eski komşuma bayramlaşmaya gittim, içeri almadı. kızı 20 gün önce doğum yapmış, bebekle o rahatsız olurmuş. iyi bayramlar dedim ama daha da muhatap olmam.

biraz uzaktaki eski komşumu aradım, müsaitsen bayramlaşmaya geleceğim dedim. şehir dışındayım dedi ama değilmiş, evindeymiş. ertesi gün aradı birkaç kez, açmadım. onu da sildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…