Ürkünçlü kadın
Delerken bii şaşırdım da neyse pratiklesirimm herhalll...
Ahhh ahhh masumm alınmayacak artık saatler böyle canım..
ay feci ya birde benim oglanlar sabahçı bu sene
Kaptanım inan elimden geleni yaptım inşallah tartı yarın bana süpriz hazırlıyordur diye olumlamalar yapıyorumGeçmişten gelen kadın
ilk gördüğüm @Triplimelek Megi olducanım ruh halin iyileşti değil mi
bende kasırgalarda ne eksik diyordum ki senin spor pointleri eksikmişmenülerde şahane ....
Cutemom007 canım Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin ...zor ..çocukları büyük ... isterlerse yeni bir hayat kurabilirler beraber ... hem çalışır hem okurken üni.deki ... görümcende pekala iş bulur ...
herkes rezidans kadını değil ... garsonada .. satış elemanına da ona da buna da iş çok ...
Nare83 6 kilo bu sürede alınır , alınmaz değil ama 6 kilo gelince illa ki farkedilir ... hiç bir şey değişmezse pantalon düğmeleri zor kapanır yahu sen bi de sinboda bak bakalım ... ve artık neyse ne ... ordan başlıyoruz .... ha 70 ha 65 ... yolumuz 58 e
Efser huuuuuuuuuuu efser .... ne demek 500 gr a duacıyım .... düne göre 500 gr a di mi yani başkasını düşünmek dahi istemem .... 2 haftada 500 gr
@aeben bi selam diyip gitme yavrummm ... çok mu yoğunsun yine ?
@saydin78 kuzum hoş geldinyol ödemidir onun 1.5 kilosu .... gerisini almış olabilirsin
White Lily nin selama bak hele dondurma emojisi ile .... yönetimden ton balıklı salata smiley ı talep edeceğim
suspushanimcim canım pilates çemberin iç bacaklarında paralansın ya bi hareket var ... yan yatarken bacak arasına alıyorsun ... o iyi geliyor ... o videoyu bulunca koyayım ... ebrunun videosu .
Munzevi Zencefil kabak kavurma ye canımmmm ....son kararım .
@ada81 canım düğüne tam 2 hafta var yahu .... tam da regl bitecek altın hafta ... yani 2 kilo gider ve sporla sıkılaşırsın ... aldığını verdiğini kimse bilmeden o düğünden sıvışırsın .
@ecemavi canım tamam çok güzel konuşuyor kendini ifade ediyor olabilir de ... wc vakti saati her çocukta değişir ... iş inada binerse de uzar ... sen bi dişi bi çişiderken kafayı sıyırma da
@nehirnil111 canom özelden tüzelden telden nerden yazarsan yaz kuzum kilonu , merakla bekliyorumbu arada o buzluk hazırlağı konusunda bende tırtıngenim @masumm bi de dur yeni evlisin daha demiş bende yeni evli sayılrım di mi banu
igdedali o nasıl sporrrrrrrrrrr bende bugün güzel point aldım diyordum ki seninkinin yarısı ancak olmuş
anaaaaam gidip herekeye yüzüp geliyorum ben .... cuma yetişirim bildiirmlere
@Bonus no stres ... kim popoda bezi ile kalmış30 ayı geçkin ilk deneme berbat geçti ... 6 ay ara verdik ... 3.5 yaşında 3 günde geceli gündüzlü bir anda bıraktı .... değmiyor deli gibi çocuğu da kendimizi de hırpalamaya ... vakti gelince ... bakın @nehirnil111 örneğine psikolojisi hem bundan ciğere aşık .... ciğer gibi yanan popo psikolojisi diyoruz biz buna
Bende ölcü işini kavrayamadım hangisi yumurta sayısı hangisi su ölcüsü anlamadım benimde rafadan olduLütfen dalga gecmeyinizz....
Efser sennn bakkk bide Nare83 özellikle siz bana deyin bakim bu Normal mi
Eki Görüntüle 2041833Yumurtanin delinmesi lazimmis deldimm ama böyle oldu..
Önce bii cit etti ama ben bi daha cit ettirtdim..
Yedim ama güzel olmuştu tamm gaysi kivaminda idi..
Kaptanım inan ondan değil,tatil dönüşü öyle çok iş birikmiş ki iki günde tükendim, evdede bazı olmadık işler çıktı anlatsam roman olurbegum75 napıyosunnnnn mücverimmmmmmmm ...gel gel söz az sopa var bu hafta sana .... kaç kaç nereye kadar
sana demiştim ben diyetlik emoji eklet diye. Napalim dondurma kullanıyoruzWhite Lily nin selama bak hele dondurma emojisi ile .... yönetimden ton balıklı salata smiley ı talep edeceğim
aus sen benden alıntı yapınca korkmuyorum da, etiket yapınca açmaya korkuyorum@Bonus yavrum sen akşam geç yiyorsun ... bugün geçe kalma ..
caytabagi nerdesin ? bi geldin geliş o geliş ...
White Lily selam yazıp çıkma yahu ... aleme ak ... gece bekliyorum bak ... bana güzel şeyler fısılda
Akşammenü danışma şeysi :)
sabah 9.00
1 haşlanmış yumurta
küçük 1 kase lor peyniri,beyaz peynir
domates salatalık soğan isotlu
limonlu yeşil çay
öğle 12.45
dört kaşık kapya biber ve soğan kavurması
bir kase yoğurt
yarım muz
akşam
şimdiiiii akşam için kabak kavurması veya ciğer seçeneklerim var.Sizce hangisi iyi olur bu menüye? İkisini de canım çekiyor ama bizde bir çeşit yemek yapılır akşam. Ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?