Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar eve geldim kıyafetimi
çıkardım tartıldım, 68.8 geldim

demekki şişlik ti , şimdi komşuya gidicem birde orda tartilirim

içtiğim onca su var birde , sabah olsun göreceğiz bakalım
Canım o tartıya güvenme, sinboyu getirdin mi. 66 yı geçmemiştirsin bence

Sabah 09.30
1 haslanmis yumurta
4 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
2 adet yulaf pogaca

Aksam
1 tabak kabak yemegi
1 kase yoğurt

2 adet bayram şekeri kendi sopamı kendim koyayim...

2.5 lt su icildi ... 1.5 saat parkta yavas tempoda yürüdüm.... Ausencia ve Ahu060812

Hoşbuldum kuzucum umarım dediğin gibidir aksi ise durum vahim
Netim yok Sabah bildirim yapamaz isem merak etmeyin cumartesi sabahı yaparım sanıyorum

O kadar ekmekle nasıl inaniyosun diyecek kaptan 2saatlik tempolu yürüyüşler dışında akşamları sadece uyumak için popom yer gördü geldiğimden beri ayaktayım ve koşturmaca dayım buraya girmeye bile fırsatı zor buluyorum . Tartı yüzünüzü güldürsün hepimizin ben yatıyorum kızlar çok öptüm hepinizi yarın gorusuruzz

Kaptanım inan elimden geleni yaptım inşallah tartı yarın bana süpriz hazırlıyordur diye olumlamalar yapıyorum sopanı hiç kınından çıkartmam

ben çıkardım bile ... cilaladım parlattım ... işim düşmeyecek biliyorum ama hazır da dursun

menün güzeldi de kayısı çekirdekleri yine gelmiş

Spor güzel Allahtan o kurtarıyor . Yarın bomba bekliyorum .... öğlene kadar bekle

bamya günü olmuş canım , gayette güzel olmuş .
Görümcenle ilgili gelişmeleri yaz , merak ederiz

Menumu yazam
8.30= 1 haslanmis yumurta 3 zeytin, sut
14.00=taze fasulye. 1 kase yogurt corbasi 1 dilim tb.
Ara 1 kayisi
18.00= 1 parca haslanmis tavuk gogsu domates biberli
Aksam kahve veya beyaz cay veya limonlu yesil cay en iyi kim odem atarsa

Son ödem bükücü olarak beyaz çay iyi gider :)
menü gayeeeet güzel

Selamlar bugünkü menüm

Sabah
Bir kücük nektarin

Kahvalti
2 dilim ekmek
Zeytin peynir
Menemen salatalik domates
3 4 dilim sucuk

Ara
1 kücük nektarin
Biraz üzüm
Biraz findik

Aksam
Tepsi kebabi
Yogurt

seninde alıştırma sürecin güzel mumu , bozmamam için gözünün içine baktığımı bir bilsen.
kilonu yazmışsın ama onu hiç elleşmedim :)) cuma yazarsın ..başlangıç alırız yine yeni yeniden ...

Kaptanım inan ondan değil,tatil dönüşü öyle çok iş birikmiş ki iki günde tükendim, evdede bazı olmadık işler çıktı anlatsam roman olur
Çok yoğunum

Begümüm

Allah güç kuvvet versin sana ... hafta sonu inşallah dinlenmeye fırsat bulursun .
Özlendin diye takılıyorum işte sana

Ben yarindan hic umutlu degilim kaptan yeterince spor yapamadim bu hafta ise guce basladik. canim sıkkın moralim bozuk karnim sis. Bi sabah 67.9 bi sabah 68.2 bu nasil bi gel git.

Evde yerfıstıgı fındık bulamayınca çok az kaysı cekirdegi yedim o ara herşeye saldırabilirdim neyseki açlığımı kesti...İnşallah 3 gündür aç geziyorum halen tık yok yarın spora gitmiyecegim beklerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…