Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

geçmiş olsun canım .
akşam dişten dolayı yiyemedin sanırım .

ya fırsatın olabilse de daha sık gelsen ... ne biz seni tanıyabildik çok ne sen bizi ... motivasyon için önemli
Sağol kaptanım.
Evet dişten dolayı anca çorba içebildim aslında planım ton balığı salata idi ama kısmet.
Zamanla daha çok mesaj atabilirm henüz yeniyim siz sohbeti almış götürmüşsünz ğek dahil olamıyorum oyüzden. Yoksa ara ara okuyorum hep.
Aslnda internetim bitmişti ama dayanamadm ek paket aldm yazabilmek için. Fatura 3yüzküsür gelecek bu ay kocam duymasın :)

Yazılar tamamda rakamları anlamadım gittimediumda koydum suyu neyi yanlış yaptım onu anlamadın :/
Delme işi kolaydı bir kere cıt ettim sen sanırım bir kaz kez yaptın ondan olmuş o aksilik.

Son düzenleme:

BUrası fena paket yer :)) saydin78 bu konuda mimlidir , son günler eşinin teline sarar mesela

muhabbete dilediğin yerden dal bu arada ...

Yazılar tamamda rakamları anlamadım gittimediumda koydum suyu neyi yanlış yaptım onu anlamadın :/
Delme işi kolaydı ya bir kere cıt ettim sen sanırım bir kaz kez yaptın ondan olmuş o aksilik.

Hee valla iki kere cit ettim..
Neysemm yavrumm bi yumurta haslayacak miyiz yahuu pratiklesirizz yarından sonra..
Güle güle kullanalimm..

BUrası fena paket yer :)) saydin78 bu konuda mimlidir , son günler eşinin teline sarar mesela

Ben buraya girerken javaları kapatıyorum reklamları açmıyor. İnt yiyen benim kızım sağda solda yaramazlık yapmasın diye veriyorum eline yotubedan anasını ağlatıyor

Kız tam gönderiyorsun mesajı dedim şimdi Aus ben yarın bildiren e kadar çatlar meraktan telden taciz eder ulaşamaz psikopata bağlar

Kaptanım Ausencia evde cekilmiş keten tohumu var şimdi onu biraz ılık suda bekletsem bagırsaklarım ićin yarın sabaha iyi olur mu ?

olur canım olmaz mı ?
varsa bir taze incirle karıştır ... bak nasıl wc desin

Kız tam gönderiyorsun mesajı dedim şimdi Aus ben yarın bildiren e kadar çatlar meraktan telden taciz eder ulaşamaz psikopata bağlar

aynen kuzum ya ... karnıma ağrılar giriyor resmen o vakit .

şimdi huzur içindeyim

olur canım olmaz mı ?
varsa bir taze incirle karıştır ... bak nasıl wc desin

aynen kuzum ya ... karnıma ağrılar giriyor resmen o vakit .5

şimdi huzur içindeyim
Meyve hakkım bitti yoksa alırdım son kozum bu kaldı kalkıp onuda yapayım yarınki sopayı huzurla yiyeyim en azından

Ben size anamın deniz macerasını anlatmadım di mi
İgdenin anası denizden çok korkmaktadır. Fekat kızının ısrarları sonucu bir haşema edinmiş ve sabah sahile inilmiştir. Anne Suya adımını atar ve ilk cümlesi "ayyy hep ıslanacam her yer de kum. . Durduk yere üstüm başım kirlenecek der ve gerisin geri bir şemsiyenin altına girer. Ardından hayriş aha böyle bakakalır

Sevsinler onun güllerini nasıl mutlu oldumm bende

bendeeee bendeeee...

şu 3 hanelerden kurtulunca var yaaaa ... bak daha bırakıyor mu diyeti

Meyve hakkım bitti yoksa alırdım son kozum bu kaldı kalkıp onuda yapayım yarınki sopayı huzurla yiyeyim en azından

zopa yoook zopaaa yoook .... pon pon ohmmmmmmmmmm pon ponnnnnnnnnnnnn

tam da eşimin netine dadanmışken cuk oturdu mesajın. Korkuyorum senden Aus görüyon mu nedir her hareketimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…