Sağol kaptanım.geçmiş olsun canım .
akşam dişten dolayı yiyemedin sanırım .
ya fırsatın olabilse de daha sık gelsen ... ne biz seni tanıyabildik çok ne sen bizi ... motivasyon için önemli
Yazılar tamamda rakamları anlamadım gittiÖlçü işi şöyle canım...
En medium yazan yazi hizasında su koyarsan kaysı oluyor...
Soft hizasında koyarsan rafadan oluyor...
Hard hizasında koyarsan sert katı oluyor...
Rakamlara takılma 1 de koysan 7 de koysan aynı kivamda oluyor demek...
Delmeyi rahat yapabildin mi?
Sağol kaptanım.
Evet dişten dolayı anca çorba içebildim aslında planım ton balığı salata idi ama kısmet.
Zamanla daha çok mesaj atabilirm henüz yeniyim siz sohbeti almış götürmüşsünz ğek dahil olamıyorum oyüzden. Yoksa ara ara okuyorum hep.
Aslnda internetim bitmişti ama dayanamadm ek paket aldm yazabilmek için. Fatura 3yüzküsür gelecek bu ay kocam duymasın :)
Yazılar tamamda rakamları anlamadım gittimediumda koydum suyu neyi yanlış yaptım onu anlamadın :/
Delme işi kolaydı ya bir kere cıt ettim sen sanırım bir kaz kez yaptın ondan olmuş o aksilik.
Ben buraya girerken javaları kapatıyorum reklamları açmıyor. İnt yiyen benim kızım sağda solda yaramazlık yapmasın diye veriyorum eline yotubedan anasını ağlatıyorBUrası fena paket yer :))saydin78 bu konuda mimlidir , son günler eşinin teline sarar mesela
muhabbete dilediğin yerden dal bu arada ...
Bendee istiyorum hemde cokk..
Kız tam gönderiyorsun mesajı dedim şimdi Aus ben yarın bildiren e kadar çatlar meraktan telden taciz eder ulaşamaz psikopata bağlarbak bak nasıl da minnoş ...nasıl da bilir beni .. nasıl da gece gece içime oturtmaz keyfimi
bekle canım bekle ... çıkana kadar bekle
menün tabii ki de güzel .... sporuna zaten geçmişte dil çıkarmıştımama yine koyayım .
ayyy benim favori karikatürüm vardı ya ... brokoli ile konuşan ismet abi
sabır banum sabır
KaptanımAusencia evde cekilmiş keten tohumu var şimdi onu biraz ılık suda bekletsem bagırsaklarım ićin yarın sabaha iyi olur mu ?
Kız tam gönderiyorsun mesajı dedim şimdi Aus ben yarın bildiren e kadar çatlar meraktan telden taciz eder ulaşamaz psikopata bağlar
Bonus benii yiyecek şimdi
Tecrübe ede ede öğrenecegiz :)))Hee valla iki kere cit ettim..
Neysemm yavrumm bi yumurta haslayacak miyiz yahuu pratiklesirizz yarından sonra..
Güle güle kullanalimm..
cıkssss tartısında güller açtı ..hiç bir şey yiyemez şu an
Meyve hakkım bitti yoksa alırdım son kozum bu kaldı kalkıp onuda yapayım yarınki sopayı huzurla yiyeyim en azındanolur canım olmaz mı ?
varsa bir taze incirle karıştır ... bak nasıl wc desin
aynen kuzum ya ... karnıma ağrılar giriyor resmen o vakit .5
şimdi huzur içindeyim
Sevsinler onun güllerini nasıl mutlu oldumm bende
Meyve hakkım bitti yoksa alırdım son kozum bu kaldı kalkıp onuda yapayım yarınki sopayı huzurla yiyeyim en azından
BUrası fena paket yer :))saydin78 bu konuda mimlidir , son günler eşinin teline sarar mesela
muhabbete dilediğin yerden dal bu arada ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?