O kum işini bende sevmiyorumBen size anamın deniz macerasını anlatmadım di mi
İgdenin anası denizden çok korkmaktadır. Fekat kızının ısrarları sonucu bir haşema edinmiş ve sabah sahile inilmiştir. Anne Suya adımını atar ve ilk cümlesi "ayyy hep ıslanacam her yer de kum. . Durduk yere üstüm başım kirlenecek der ve gerisin geri bir şemsiyenin altına girer. Ardından hayriş aha böyle bakakalır
Ben size anamın deniz macerasını anlatmadım di mi
İgdenin anası denizden çok korkmaktadır. Fekat kızının ısrarları sonucu bir haşema edinmiş ve sabah sahile inilmiştir. Anne Suya adımını atar ve ilk cümlesi "ayyy hep ıslanacam her yer de kum. . Durduk yere üstüm başım kirlenecek der ve gerisin geri bir şemsiyenin altına girer. Ardından hayriş aha böyle bakakalır
Ben size anamın ddeliniz macerasını anlatmadım di mi
Kuzum numaran yine yokoh beeee ... 67 falansın o zaman banucum .
ama sen yine de sinbona kavuş bence .
bu tartı seni yarı yolda bırakacak .
bana yazabilirsen telden yaz canım ya da cumartesi ekleriz
tatlı dedi ....
bana dedi ....
@Bonus sende beni uazaktan severken tatlı buluyordun değil mi annem
tam da eşimin netine dadanmışken cuk oturdu mesajın. Korkuyorum senden Aus görüyon mu nedir her hareketimi
Naapmıs @Bonus
tam da eşimin netine dadanmışken cuk oturdu mesajın. Korkuyorum senden Aus görüyon mu nedir her hareketimi
O kum işini bende sevmiyorumcok tatlı bir annen var
aaaaa ben unutuyorum onu değil mi yaaa ...Kuzum numaran yine yokher telefon değiştiğinde aynı muhabbet henüz şahsi telefonuna da kavuşamamiş bir Saydinim ben
Bugünkü menü bildirimim
Sabah
1 yumurtalı peynirli omlet
2 bardak çay
1 parça dil peyniri
Ara
Sade nescafe
Akşam
Küçük kase salata
Yoğurt
Su 3 lt
Ausencia
Spor bildirimim
Tempolu yürüyüş 150 dk 150×2=300
Yürüyüş = 80 dk
Leslie 60 dk 60×2=120
Toplam: 500 point
Ausencia
Evet olumlamaları unutmayalımbendeeee bendeeee...
şu 3 hanelerden kurtulunca var yaaaa ... bak daha bırakıyor mu diyeti
zopa yoook zopaaa yoook .... pon pon ohmmmmmmmmmm pon ponnnnnnnnnnnnn
60 yakışır bence nisaya ... bende yarın revize istiyor mu soracaktım
99lu bişey olmuş
Ceeee de ben hemen kayıt ediyorum kuzumaaaaa ben unutuyorum onu değil mi yaaa ...
napayım şimdi ceee desem w.app tan kaydersin mi ?
Anacığım da bilmezdi yüzme ...sudan da çok korkardı ... zorla sokardım da ne anılar
kadın haklı ama hayriş her yer kum
La bütün analar aynısınızGülme kizz anana bende hiç sevmiyorum denizden sonra kum olmayı
La bütün analar aynısınızDeyin hadi buna da anne olunca anlarsın deyin
Evet olumlamaları unutmayalımyarın bu emegin karşılıgında en az 1 buçuk kilo eksiyim benim güzel bilic altım
kızlar ya sormayın beni hastalıklar bırakmıyor doktor doktor geziyorum yine akşam da abimlerdeydim ancak geldim menümü yazıp uyuyayım . Bu arada bugün şıpora başladım
Menüm:
Sabah-10.00
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 siyah zeytin
domates-salatalık-biber
1 tatlı kaşığı şekersiz marmelat
Öğlen-12.30
1 dolma
1 kase yoğurt
Akşam-18.30
1 kase çorba
2 kaşık taze fasulye
İçecekler: Sade türk kahvesi ve sütlü şekersiz nescafe su şuana kadar 1.5 litre.
SPOR:
Koşu: 30*4=120
Egzersiz: 60*3=180
Yürüyüş: 30*2=60
Pilates: 30*3=90
TOPLAM: 450 pointAusencia Ahu060812
Ahanda ben bayılarak uykuya gidiyommmm
Ausss senin kehanetler artıyor heee
CanımmmÇoh tatlıdır da her sene 1 hafta tatili var. Çocukların arkasını toplar. Temizlik yapar. Sonra bi kahve içer tatili bu kadar. Dedim ki gelsin suyla haşır neşir olsun. Yoh safra bastı yoh midem bulanıyor dedi kaçtı gene
Biz fırtınalar tripliyi size kaptırmayacaktık orda hata yaptık
Egzersiz de yapıcam onu da yazarım gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?