- 30 Mayıs 2017
- 964
- 4.545
- 33
- 31
Kuzum ya çok sevindim, harikasın. Bonus pes etmek yok sen bu işi yapacaksın. 70 e gelip ayyy bir 60 olsam bile diyeceksinEki Görüntüle 2042059
Biri saka desin yaa4- 5 kere 99.4 cikti 2 kere 99.7 son 4 kerede bu
Buzluga attiklarinizi fırındamıBu gün de yoğun temizlik annem gelecek pazara çıkılacak ünv gidicek oğlanın eksikleri alan nacak derin dondurucuya közlenmiş patlıcan ve karnıyarık biber bakılacak
Büyük temizliğe başladım dün mutfak dolabının üst kısmı yapıldı bugün alt bölümünü yapmayı düşünüyorum
Ayy sabah sabah ne kafa düşürdüm
İnşallah güzel kilolar veririz bugun
Hayır tabi ben dördüncü de bile okadar rahat değilim birinci gibi olmasada asla okadar rahat değilBende :) Acaba gerçekten ikinci çocukta böyle mi oluyor anneler:))
Tabiki hayır herkes okadar çocuğu kaldıramaz tabi birazda yapı meselesiOrdan bakinca cokmu rahat gevsek gorunuyoruz acaba
Geçmiş olsun delyGünaydınnn güzeller öncelikle hepinizin geçmiş bayramınız mübarek olsun.Şükür ameliyat sonrası dinlenme sonrası toparlandım.İnşallah hepiniz iyidirr hayattan bezmiştim hiçbir yere bakamadım .Vee sizlerii çok özledimmm
Deyin hele tam gün ve saatleriniTlc de zayiflama programi var..bağımlısı oldum resmen:))
Olsun 3kisi rakip oluruz seni bir defa yendim amaAa hadi yine olalım diyicem deecemavi ile olduk
Geçmiş olsun bacımslm kızlarrrr ben geldim.
geçmişe bakamadım ama ablam benden size haber uçurmuş.
evet cok kötü 1-2 gün geçirdim kolumda katater sürekli antibiyotik verdim kendime.buna rağmen kızarıklık şişlik bileğimi geçmeye başladı bide ayagım morarınca arkadaşlarım hastaneye yatman lazım inat etme dediler.
annemi aradım saolsun babamla atlayıp gelidler.
heryere de haber uçurdum dua istedim.
çok şükür o gece kızarıklık solmaya başladı.yavaş yavaş geriledi ve ben hastaneye yatmak zorunda kalmadım.
3,günüm canım inşallah gider bugün spora başlıyorum günlük 1,5 saat spor yapacam düğüne kadar hergünben ekledim valla ... periyodik aralıklarla hatırlatırım
daha 2.günün değil mi ? iner iner ... bu hafta altın kaymak haftan ... spora yüklen ve halanın gidişi ile 68 lere gel
Hayırlı Cumalar olsun aebenim dilberim
Bonus can küsürati boş ver 99 demişyaEki Görüntüle 2042059
Biri saka desin yaa4- 5 kere 99.4 cikti 2 kere 99.7 son 4 kerede bu
Eger 99.4 u kabul edersek
Gecen hafta 101.6
Bu hafta 99.4
Fark 2.2 kg
Bir onceki hafta 102.4
Bu hafta 99.4
Fark 3 kg
Dogrumu? Yuzdeyi bilmiyorum tabi
hemşom çok iyi görünüyorsun maşallah hiç 72 değilEki Görüntüle 2041975
Kızlar bu takımı ben 72 kilo oldugum zaman giydim ama tardı öyle demiyor malesef sinirim tavan şuan
44 beden etek geniş üst beden tam oturdu
bizde öyle kızım yönlendiriyor o beğeniyor alıyoruz mecbur hele bi alma abowww babaya diyor ki herşeyi anneme alıyorsun diyor hahahahAslında şimdiden başladı o ben yaparımlar:) Mavi renk istiyorum etek giymek istiyorum pantolon istemiyorum gibi gibi:))
hoşgeldinnnn canımmmmm bizde seni özledikkkkkGünaydınnn güzeller öncelikle hepinizin geçmiş bayramınız mübarek olsun.Şükür ameliyat sonrası dinlenme sonrası toparlandım.İnşallah hepiniz iyidirr hayattan bezmiştim hiçbir yere bakamadım .Vee sizlerii çok özledimmm
Sali 22:45 ama hemen hergun sabah gece eski bolumler veriliyor..Buzluga attiklarinizi fırındamıNare83
Közlüyorsunuz
Hayır tabi ben dördüncü de bile okadar rahat değilim birinci gibi olmasada asla okadar rahat değil
Tabiki hayır herkes okadar çocuğu kaldıramaz tabi birazda yapı meselesi
Geçmiş olsun dely
Deyin hele tam gün ve saatlerini
Olsun 3kisi rakip oluruz seni bir defa yendim amaEfser için ilk olacak
Geçmiş olsun bacım
ayyyy ohhh mis gibi olmuştur güle güle otur canım bende ekimde dökeyim ne var ne yok3 gunde temizligi bitirdim bende bittim bacaklarim hamlamis el bileklerim incinmis dudaklarim bile yara olmuş..ne derdim varsa..
evet onları bende izliyorum izledikçe yiyesim gelmiyor ...Tlc de zayiflama programi var..bağımlısı oldum resmen:))
göbüş var sadece canım sen göbüş çalış kollar ince duruyor
Buzluga attiklarinizi fırındamıNare83
Közlüyorsunuz
Hayır tabi ben dördüncü de bile okadar rahat değilim birinci gibi olmasada asla okadar rahat değil
Geçmiş olsun dely
Geçmiş olsun bacım
ne zaman 85tin canım ne kadar sürede verdin peki ???Teşekkür ederim canım
Tebriklet bonusum ne güzel bir rakam öyleEger 99.4 u kabul edersek
Gecen hafta 101.6
Bu hafta 99.4
Fark 2.2 kg
Bir onceki hafta 102.4
Bu hafta 99.4
Fark 3 kg
Dogrumu? Yuzdeyi bilmiyorum tabi
Valla bu hafta ćok hırslıyım gönderemediğim kiloları toptan yollayasım varBuzluga attiklarinizi fırındamıNare83
Közlüyorsunuz
Geçmiş olsun dely
Geçmiş olsun bacım
Zaten daha 75 nerdeedee 72hemşom çok iyi görünüyorsun maşallah hiç 72 değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?