iyi olmana sevindim canım inşallah zamanla hiç bişey kalmayacakslm kızlarrrr ben geldim.
geçmişe bakamadım ama ablam benden size haber uçurmuş.
evet cok kötü 1-2 gün geçirdim kolumda katater sürekli antibiyotik verdim kendime.buna rağmen kızarıklık şişlik bileğimi geçmeye başladı bide ayagım morarınca arkadaşlarım hastaneye yatman lazım inat etme dediler.
annemi aradım saolsun babamla atlayıp gelidler.
heryere de haber uçurdum dua istedim.
çok şükür o gece kızarıklık solmaya başladı.yavaş yavaş geriledi ve ben hastaneye yatmak zorunda kalmadım.
Ausun deyimiyle "dümdük" 73 üm. Bu hafta 900 gram gitmiş. Geçen hafta da 1.1 di. Toplam 2 oldu. Hafta başına 1 kilo.yüzde hesaplamaya çalışayım mi?
2 haftada 2 kilo, yüzdesi: 2.67
2ye bölünecekti bu hafta: 1.33
Eger 99.4 u kabul edersek
Gecen hafta 101.6
Bu hafta 99.4
Fark 2.2 kg
Bir onceki hafta 102.4
Bu hafta 99.4
Fark 3 kg
Dogrumu? Yuzdeyi bilmiyorum tabi
Bonus cok cok tebrik ederim süpersin darisi fatma ablanin basina olsun insallahhh
Merhaba kızlarr
Bildirim yapayım
Başlangç 60.9
Şimdi. 60.5
Fark. 0.4 kg
Tam kasım ayında başladım canım 10 ay oldu sanırım ama bunun 2 ayında duraksamalar yaşadım 1 ay da tamamen bıraktığım oldu.ne zaman 85tin canım ne kadar sürede verdin peki ???
Teşekkür ederim canımTriplimelek Megi kuzum sen naptin öyle maşallah harika olmuş çok çok tebrikler
@eflalim çok hoşmuş elbisen güle güle giy canım
Benimde artık spora başlamam lazım acil malum doğumdan çıktığım için gobek benimde sarkıkbacaklarda doğumdan çıkmış gibi yumos yumos artık başlasam iyi olacak
Cok gecmis olsun canım Allah acil şifalar versinslm kızlarrrr ben geldim.
geçmişe bakamadım ama ablam benden size haber uçurmuş.
evet cok kötü 1-2 gün geçirdim kolumda katater sürekli antibiyotik verdim kendime.buna rağmen kızarıklık şişlik bileğimi geçmeye başladı bide ayagım morarınca arkadaşlarım hastaneye yatman lazım inat etme dediler.
annemi aradım saolsun babamla atlayıp gelidler.
heryere de haber uçurdum dua istedim.
çok şükür o gece kızarıklık solmaya başladı.yavaş yavaş geriledi ve ben hastaneye yatmak zorunda kalmadım.
Tebrik ederim tatlımKız Aus benim geçen haftaki kilom kaçtı
Şu an kilom: 60. 6
59 partime haftaya ya da sonraki hafta herkes davetlidir.. ikramlarımız:
Çiya tohumlu yoğurt ve sınırsız yeşil çay
Ausa mezdeke oynatacaz
Ausencia
Bonus çok sevindim tebrikler canımEki Görüntüle 2042059
Biri saka desin yaa4- 5 kere 99.4 cikti 2 kere 99.7 son 4 kerede bu
Tebrik ederim canım
geçmiş okundu bu arada bir kase yoğurt yenildi şimdi spora başlıyorum görüşürüz kızlar)
Nare83 gel yarışalım kim önce listeye girecek çünkü benimde 67,600 idi sanırım ayrılışım bugün 69,400 benim metamı biliyorsun biraz yavaş kapışalım mı ?
Canım ufukta regl var bir de soğan kürü acayip şişirdi beni sanki.bir de aradaki bayram düzeni bozdu biraz Haftaya 59u görürüm diye düşünüyorm. İnşallah yani.hafta başına 1 kilo mistir missss ... yüzde de doğru ... aferin çekirge ..
hadi bu hafta spora başla artık ...aaaaaaaa yeter daha kovalım şu 70 leri de 69 lara merhaba diyelim
ben 99.3 ü gördüm kaçırmadım ordan hesapladım
yüzde kolay canım ya ... 3 verdin ya misal .. onu geçen haftaki kilona bölüyorsun ... bu hafta karışık tabii . 2 ye bölme cart curt .
ayyyyyyyyy onu bunu boş ver 99 lar geldi beeeee
AminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAntepia27
selamlar sana da kajudan ilhamlı nick:)
başlangıç için az .. yani diyetin ilk haftaları daha iyi gider normalde .
biraz da yeşillik + pro ...
67 leri kaybettik ama bildirim yine de şahane ....
şimdiiiiiiiiii .... gelelim fasulyenin faydalarına .. deneme süresi de bitti ... motivasyon iyi .. katılım iyi ... menü iyi ... spor iyi... ne dersin listeye girişe ?
artı sabit , yedim kaçırdım yok ..yine olmayacak :))
bazen kendin için değil sırf liste için kilo vereceksin falan falan
Bonus partisi var dediler geldim bende. Kankeytom benim ya operim seni kocaman. Istersen herseyi yapabilecegini en iyi ben biliyorum
Ee ne duruyoruz hayde kapin yesil caylari herkes piste
Canım ufukta regl var bir de soğan kürü acayip şişirdi beni sanki.bir de aradaki bayram düzeni bozdu biraz Haftaya 59u görürüm diye düşünüyorm. İnşallah yani.
Kahvemi aldım geldim bende canım
inan çok mesut ve bahtiyarım .... darısı her birinizin başına .. 5 er 10 ar pıt pıt gidiversin kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?