Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi olmana sevindim canım inşallah zamanla hiç bişey kalmayacak

hafta başına 1 kilo mistir missss ... yüzde de doğru ... aferin çekirge ..

hadi bu hafta spora başla artık ...aaaaaaaa yeter daha kovalım şu 70 leri de 69 lara merhaba diyelim

Eger 99.4 u kabul edersek

Gecen hafta 101.6
Bu hafta 99.4
Fark 2.2 kg

Bir onceki hafta 102.4
Bu hafta 99.4
Fark 3 kg

Dogrumu? Yuzdeyi bilmiyorum tabi

ben 99.3 ü gördüm kaçırmadım ordan hesapladım

yüzde kolay canım ya ... 3 verdin ya misal .. onu geçen haftaki kilona bölüyorsun ... bu hafta karışık tabii . 2 ye bölme cart curt .

ayyyyyyyyy onu bunu boş ver 99 lar geldi beeeee

Bonus cok cok tebrik ederim süpersin darisi fatma ablanin basina olsun insallahhh

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Antepia27

Merhaba kızlarr
Bildirim yapayım

Başlangç 60.9
Şimdi. 60.5
Fark. 0.4 kg

selamlar sana da kajudan ilhamlı nick:)
başlangıç için az .. yani diyetin ilk haftaları daha iyi gider normalde .
biraz da yeşillik + pro ...

Kilomu yazayim
2 hafta once =71.5
Bu sabah = 68.2
Fark= 3.3
Ausencia

67 leri kaybettik ama bildirim yine de şahane ....

şimdiiiiiiiiii .... gelelim fasulyenin faydalarına .. deneme süresi de bitti ... motivasyon iyi .. katılım iyi ... menü iyi ... spor iyi... ne dersin listeye girişe ?
artı sabit , yedim kaçırdım yok ..yine olmayacak :))
bazen kendin için değil sırf liste için kilo vereceksin falan falan

geçmiş okundu bu arada bir kase yoğurt yenildi şimdi spora başlıyorum görüşürüz kızlar )

Nare83 gel yarışalım kim önce listeye girecek çünkü benimde 67,600 idi sanırım ayrılışım bugün 69,400 benim metamı biliyorsun biraz yavaş kapışalım mı ?

Teşekkür ederim canım

Cok gecmis olsun canım Allah acil şifalar versin

Tebrik ederim tatlım

Eki Görüntüle 2042059

Biri saka desin yaa 4- 5 kere 99.4 cikti 2 kere 99.7 son 4 kerede bu
Bonus çok sevindim tebrikler canım

kapışalım bacım neden olmasın

listeden çıktım , birdekilo aldım , oh olsun bana
ilk hedefim 636 inip listeye girmek tahminimce eylül sonu olur en erken
hatta ekim ortası

Canım ufukta regl var bir de soğan kürü acayip şişirdi beni sanki.bir de aradaki bayram düzeni bozdu biraz Haftaya 59u görürüm diye düşünüyorm. İnşallah yani.

Bonus partisi var dediler geldim bende. Kankeytom benim ya operim seni kocaman. Istersen herseyi yapabilecegini en iyi ben biliyorum

Ee ne duruyoruz hayde kapin yesil caylari herkes piste

Kahvemi aldım geldim bende canım

inan çok mesut ve bahtiyarım .... darısı her birinizin başına .. 5 er 10 ar pıt pıt gidiversin kilolar

Canım ufukta regl var bir de soğan kürü acayip şişirdi beni sanki.bir de aradaki bayram düzeni bozdu biraz Haftaya 59u görürüm diye düşünüyorm. İnşallah yani.

evet regl öncesi etkiliyor genelde ..bence de haftaya senin 59 partini yaparız

oy benim canımmmm takımım hemende beni bağırlarına basmışlarrrr hatta kaptaniçem cok sıkı basıp tartıldın mı demiş.oy benim düşünceli hatunlarımmmmmm...

ilk acile gittiğimde serumuma kortizon katmış hainler.gazozuma ilaç katmak gibi bişey bu biraz ay yüzlü oldum.bakıcım diyorki yüzüne ne yaptın ne kullandın ne güzel olmuşsun.
yani şişim kaptaniçemmmmm söz en gec haftaya cuma tartılıp sahaya inecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…