- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
Uykuyu cok sevmiyor.Gunaydinnnnn
Sabahiniz hayir olsun insallah...
Mutlu pazarlar
Miunun fucudu beni şaşi yapti sarkimi yanlis yazmisim duzelttim.
Kizlarim biraz zor uyudular bende pes ettim.
Hahahhaha heralde yani sen olmasan onlar harap onlar bitap olur :)Günaydın. Kızımın sesiyle uyandım bugün. Babaaaaaaa baaaaaaabaaaaaaa babaaaaaaaauyanmış tuvalete gitmiş büyük tuvaletini yapmış bitirmiş müjdeliyor Ben saat dörtten sonra sancıyla boğuşmuş uykusuz Biraz bekledim baktım gelen giden yok ( beraber uyudular bu gece ) kalktım olaya el attım. Len dedim ben olmasam birer hiçsiniz sefiller Sonuç itibariyle uykusuzum bugünde.
Sağol kuzummm@MiuLego allah zihin acikligi versin
Google amber story 600 lbs yaz inanamazsinnn..Helvani persembe aksami yapak mi
Dogru kimyasal kullaniyorlar. Neyseki ben iyi bi yer buldum gecen yil. Benim yikayacak yerim yok malesef. Mutfak storumu anca attim banyoya.
Ooo gec mi basladi bugun. Gecen agir yasamlarda amber diye bi kiz vardi devamini izleyemedim. Gostermedi hainler
Sari kantaron yaginin kremimi ne var instagramda @40kilonasilgider kullaniyordu memnundu cok. Atiseri marketten aliyor
Bu kizcagiz kactan kaca dusmus .
150 nin üstü..yazik havaalaninda yuruyemediydi de bu bagaj tasinan koca seyler var ya onlara bindirdi babasi millet nasil bakti.birde bacaklari o kadar kalindi ki ayaklari minicik elma kadar görünüyordu..Bu kizcagiz kactan kaca dusmus .
Allahim ....
Yok bonusun değimiyle fücud anlamındaDelilik anlamında mı eceee
Hep deliydim kız
MAAŞALLAH sağlıkla gitsin fazlalıklar darısı benimkineAplalariii oglum 9 eylulden bu yana 1800 vermis.alkissss
maşallah onaAplalariii oglum 9 eylulden bu yana 1800 vermis.alkissss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?