Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydinnnnn

Sabahiniz hayir olsun insallah...
Mutlu pazarlar

Miunun fucudu beni şaşi yapti sarkimi yanlis yazmisim duzelttim.

Kizlarim biraz zor uyudular bende pes ettim.
Uykuyu cok sevmiyor.
Zor uykuya daliyor.
12ye geliyordu uyudugunda misafir vardi.

Günaydın. Kızımın sesiyle uyandım bugün. Babaaaaaaa baaaaaaabaaaaaaa babaaaaaaaa uyanmış tuvalete gitmiş büyük tuvaletini yapmış bitirmiş müjdeliyor Ben saat dörtten sonra sancıyla boğuşmuş uykusuz Biraz bekledim baktım gelen giden yok ( beraber uyudular bu gece ) kalktım olaya el attım. Len dedim ben olmasam birer hiçsiniz sefiller Sonuç itibariyle uykusuzum bugünde.

Hahahhaha heralde yani sen olmasan onlar harap onlar bitap olur :)
Uykusuzluk çok kötü inşallah biraz uyuyabilirsin
@MiuLego allah zihin acikligi versin
Sağol kuzummm

Google amber story 600 lbs yaz inanamazsinnn..

Anammm sana kim dedi yuruyusten sonra aletlere git orda fit bir bayanla ayni anda eliptik yada walker her ne zikkimsa ondan yap diye ciktigim icin hemende inemedim oyle hizli yapiyoduki şoku atlamam uzun surdu.
Az kaldi bacagimi ayiriyodum orda

Ah benim sisman ama narin bacaklarim

Dunku menumu yazayim.
Sabah

Bi avakado
Bi tatli kasigi bal
Lorlu ispanak kavurmasi
Domates zeytin
1isirik borek

Ara
3 erik
Bi kupa sade kahve

Aksam
Avuc ici kadar koy ekmegi
Patlican yemegi
Ayran
5aci biber tursusu

Su2litre
Spor yok.
Temizlik ve misafir telasi..

Bu kizcagiz kactan kaca dusmus .
Allahim ....
150 nin üstü..yazik havaalaninda yuruyemediydi de bu bagaj tasinan koca seyler var ya onlara bindirdi babasi millet nasil bakti.birde bacaklari o kadar kalindi ki ayaklari minicik elma kadar görünüyordu..

ecemavi Ece 2 yildir diyete girdi cikti hep ama benim zorumla..yapmadi sunu yeme dedim trip atti sinirlendi..bu sefer cok inancli insallah birakmaz..yiyecegi herseye hep kac kalori diye sormaya basladi..

Srnde ergenligi bekle ve yumusak noktalarina vuruş yap :)) iste yuzun guzel ama insanlar neden kulolu desin sana..karsi cins uzerinden yapilan vuruslar cok etkili..denedim test ettim :)))

Günaydınnnn

karnımdan sırtıma vuran bir ağrı ile uyandım, gaz sancısı yüksek ihtimal
diyorum bu ara çürüdüm diye

Daydream- tebrik ederim atayı maşallah sanada geçmiş olsun gözün aydın
suspushanimcim benim ikizlerde uykusuzdu ahh ozaman lar görsen beni canlı cenaze gibi, uykusuz geceler ama şuan okul için zor kaldırıyorum o derece

ecemavi geçmiş olsun

@MiuLego sınavda başarılar cnm
birde teneke olayın aynı benim gibi kh ve aburcubur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…