- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Helvani persembe aksami yapak miSorma ya o ne biçim kas bı de beni düşün morti olduk iyi mi
Dogru kimyasal kullaniyorlar. Neyseki ben iyi bi yer buldum gecen yil. Benim yikayacak yerim yok malesef. Mutfak storumu anca attim banyoya.Halı takıntısı canım yıkamaya veremiyorum hangi deterjanı kullanıyorlar nasıl yıkıyorlar gibi bı takıntı mevcut
Ooo gec mi basladi bugun. Gecen agir yasamlarda amber diye bi kiz vardi devamini izleyemedim. Gostermedi hainlerDeri aldırma programı başladı ben kaçarrrr
Sari kantaron yaginin kremimi ne var instagramda @40kilonasilgider kullaniyordu memnundu cok. Atiseri marketten aliyorKaptanicemAusencia ya nasil bi kaptan yardimcimiz olmus.
Biz hirs yapalim diye mi?
Hedefimi yardimci kaptanimin kilosuna revize etmek istiyorum
Allahim naazardan saklasin
Miu hergun spor mu yapiyorsun?
Kaptanicem benim gobek ve basende dogumdan kalan yirtiklar var ve kilo verdikce daha belirginlesti.
Ne yapabilirim?
Yag falan demislerdi faydasi olur mu bana ?
Hic duymadim.Canım bebek yağı denedin mi hiç bende de vardı çok işe yaradi
Hee bak onu da duymamistim alip deneyeyim.Helvani persembe aksami yapak mi
Dogru kimyasal kullaniyorlar. Neyseki ben iyi bi yer buldum gecen yil. Benim yikayacak yerim yok malesef. Mutfak storumu anca attim banyoya.
Ooo gec mi basladi bugun. Gecen agir yasamlarda amber diye bi kiz vardi devamini izleyemedim. Gostermedi hainler
Sari kantaron yaginin kremimi ne var instagramda @40kilonasilgider kullaniyordu memnundu cok. Atiseri marketten aliyor
Teşekkürler ederim canım desteğin için o vücudu görüşte tirsmamAk elde değil işte o kemiğini keser yine verir gibi geliyor bana@White1989 ben seni tutuyorum sen kazanacaksınmanevi güç olarak.arkandayim. miu 53 altına düşemiyor çünkü kemikten kilo verilmiyor
Bu arada verecek kilon var senin o yuzden moralini bozma .Canım bebek yağı denedin mi hiç bende de vardı çok işe yaradi
Helvani persembe aksami yapak mi
Dogru kimyasal kullaniyorlar. Neyseki ben iyi bi yer buldum gecen yil. Benim yikayacak yerim yok malesef. Mutfak storumu anca attim banyoya.
Ooo gec mi basladi bugun. Gecen agir yasamlarda amber diye bi kiz vardi devamini izleyemedim. Gostermedi hainler
Sari kantaron yaginin kremimi ne var instagramda @40kilonasilgider kullaniyordu memnundu cok. Atiseri marketten aliyor
Bütün tuyolari veririm sana miu hakkındaTeşekkürler ederim canım desteğin için o vücudu görüşte tirsmamAk elde değil işte o kemiğini keser yine verir gibi geliyor bana
İnşallah canım yaBu arada verecek kilon var senin o yuzden moralini bozma .
Kesin kazanirsin.
Miu kas olmus canm veremez .
Cıkss
Evet gogus kafesindeki kaburgalarini aldirani duymustum ama kemigini keseni duymamistimTeşekkürler ederim canım desteğin için o vücudu görüşte tirsmamAk elde değil işte o kemiğini keser yine verir gibi geliyor bana
Ivet ivet doğru cümleler bunlarBu arada verecek kilon var senin o yuzden moralini bozma .
Kesin kazanirsin.
Cıkss
Baby varya ben onu kullanıyorum masaj yaparak hem esneklik kazandırıyor hem çatlakları beslediği için gözle görülür bir düzelme oluyor ama her gece kullanman gerek ıslak teneHic duymadim.
Bide kilo verdikce daha gozume batti .
Oncesinde bu kadar degildi.
Herhangi bi marka var mi?
Yoksa herhangi biri olur mu?
Kimse kalmamis bi ben kalmisim. Regl de yaklasti bu aksam aglamaya vurdum kendimi. Kucuk emrah modundaydim. Neyse dus aldim kendime geldim. Heheytt
Alayım tüyoları hemen uygulamaya koyayimBütün tuyolari veririm sana miu hakkında
Nelere zaafı var neye dayanamaz falan filan....
Geçmiş olsun canimdisim sinyal veriyor sızlıyor ara ara
ptesi k.doğumdan randevu aldım, gitmem gerekiyor artık erteliyorun sürekli. ...
çok sık başım ağrıyor bu ara baya çürüge çıktım
Gece gece güldürdün beniaklıma ne geldi
bir kez reglim 15 gün geçmisti , bi çikolata reklamı vardı müziğide ; depresyondayım unutuldum şarkısıydi goksel in okadar çok ağlamıştım ki Haha ay çok komikti ya
Ay hadi olsın inşallah aminnnnn@MiuLego şimdi tartıldim 100 eksi deyim inşallah sabaha 600 olur gel leptin abla op beni doyasıya yoksa yer beni çiğ cig
Yabıcam yabıcam bananeBu haftacik yapmasan diyorum
Bak hele bak bak@White1989 ben seni tutuyorum sen kazanacaksınmanevi güç olarak.arkandayim. miu 53 altına düşemiyor çünkü kemikten kilo verilmiyor
Suspus dedim hanımcım dedim aşk olsun yakıştı mıBu arada verecek kilon var senin o yuzden moralini bozma .
Kesin kazanirsin.
Cıkss
Hain domdom işteBütün tuyolari veririm sana miu hakkında
Nelere zaafı var neye dayanamaz falan filan....
YaaaaaIvet ivet doğru cümleler bunlar
Canım ben 65.9 la başladıö ve inanılmaz yiyordum çünkü yemeyi seviyorum. Et sevmem balık sevmem tavuk sevmem öyle diyim en sevdiğim ilk yiyecek makarna ikinci pirinç pilavı üçüncü mantıdır öyle söyleyim. Ve inanılmaz abur cubur yiyordum.. annem bile şaşırıyodu ne kadar çok yediğime artık.. o ara da hiç spor yapmıyodum.. yatış bildiğin..Miu bu gece sana bisey olmazsa daha da olmaz.
Totonu mu kasirsin kursun mu dokturursun biseyler yap.
Diyet seruvenini anlatir misin ?
Spora ne zaman baslafin?
Diyete kacla ne zaman basladin?
Geçmiş olsundisim sinyal veriyor sızlıyor ara ara
ptesi k.doğumdan randevu aldım, gitmem gerekiyor artık erteliyorun sürekli. ...
çok sık başım ağrıyor bu ara baya çürüge çıktım
Ben burdayım kiiiiKimsecikler kalmamış eee dükkanı ben kapatayım o zaman herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?