Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sorma ya o ne biçim kas bı de beni düşün morti olduk iyi mi
Helvani persembe aksami yapak mi
Halı takıntısı canım yıkamaya veremiyorum hangi deterjanı kullanıyorlar nasıl yıkıyorlar gibi bı takıntı mevcut
Dogru kimyasal kullaniyorlar. Neyseki ben iyi bi yer buldum gecen yil. Benim yikayacak yerim yok malesef. Mutfak storumu anca attim banyoya.
Deri aldırma programı başladı ben kaçarrrr
Ooo gec mi basladi bugun. Gecen agir yasamlarda amber diye bi kiz vardi devamini izleyemedim. Gostermedi hainler
Sari kantaron yaginin kremimi ne var instagramda @40kilonasilgider kullaniyordu memnundu cok. Atiseri marketten aliyor

Hee bak onu da duymamistim alip deneyeyim.

@White1989 ben seni tutuyorum sen kazanacaksın manevi güç olarak.arkandayim. miu 53 altına düşemiyor çünkü kemikten kilo verilmiyor
Teşekkürler ederim canım desteğin için o vücudu görüşte tirsmamAk elde değil işte o kemiğini keser yine verir gibi geliyor bana

Ausencia helvaya izin vermez ki sen en iyisi yeşil çay yap hayirima dagitirsin artik

Teşekkürler ederim canım desteğin için o vücudu görüşte tirsmamAk elde değil işte o kemiğini keser yine verir gibi geliyor bana
Bütün tuyolari veririm sana miu hakkında
Nelere zaafı var neye dayanamaz falan filan....

Hic duymadim.
Bide kilo verdikce daha gozume batti .
Oncesinde bu kadar degildi.
Herhangi bi marka var mi?
Yoksa herhangi biri olur mu?
Baby varya ben onu kullanıyorum masaj yaparak hem esneklik kazandırıyor hem çatlakları beslediği için gözle görülür bir düzelme oluyor ama her gece kullanman gerek ıslak tene

Kimse kalmamis bi ben kalmisim. Regl de yaklasti bu aksam aglamaya vurdum kendimi. Kucuk emrah modundaydim. Neyse dus aldim kendime geldim. Heheytt

aklıma ne geldi

bir kez reglim 15 gün geçmisti , bi çikolata reklamı vardı müziğide ; depresyondayım unutuldum şarkısıydi goksel in okadar çok ağlamıştım ki Haha ay çok komikti ya

@MiuLego şimdi tartıldim 100 eksi deyim inşallah sabaha 600 olur gel leptin abla op beni doyasıya yoksa yer beni çiğ cig
Ay hadi olsın inşallah aminnnnn
Bu haftacik yapmasan diyorum
Yabıcam yabıcam banane
@White1989 ben seni tutuyorum sen kazanacaksın manevi güç olarak.arkandayim. miu 53 altına düşemiyor çünkü kemikten kilo verilmiyor
Bak hele bak bak
Bu arada verecek kilon var senin o yuzden moralini bozma .
Kesin kazanirsin.
Miu kas olmus canm veremez .
Cıkss
Suspus dedim hanımcım dedim aşk olsun yakıştı mı
Bütün tuyolari veririm sana miu hakkında
Nelere zaafı var neye dayanamaz falan filan....
Hain domdom işte
Ivet ivet doğru cümleler bunlar
Yaaaaa
Miu bu gece sana bisey olmazsa daha da olmaz.
Totonu mu kasirsin kursun mu dokturursun biseyler yap.
Diyet seruvenini anlatir misin ?

Spora ne zaman baslafin?
Diyete kacla ne zaman basladin?
Canım ben 65.9 la başladıö ve inanılmaz yiyordum çünkü yemeyi seviyorum. Et sevmem balık sevmem tavuk sevmem öyle diyim en sevdiğim ilk yiyecek makarna ikinci pirinç pilavı üçüncü mantıdır öyle söyleyim. Ve inanılmaz abur cubur yiyordum.. annem bile şaşırıyodu ne kadar çok yediğime artık.. o ara da hiç spor yapmıyodum.. yatış bildiğin..

Sonra tartıda 65.9 görünce miu şok.. dedim yetti gari başlıyorum. Başladığım anda da sporla başladım devam ettim hem cardio hem bölgesel çalışarak devam ettim.. 53.4 şe mezun oldum işte takımdan.. 2.5 ayda falan sanırım totalde diyetin başlangıcı bitişi.. sevdiğim herşeyden de vazgeçtim.. artık sağlıklı beslenmek amacım.. bakalım becerebilirsem inşallah sizşn de desteklerinizle:)
disim sinyal veriyor sızlıyor ara ara

ptesi k.doğumdan randevu aldım, gitmem gerekiyor artık erteliyorun sürekli. ...

çok sık başım ağrıyor bu ara baya çürüge çıktım
Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…