- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Geçmiş olsun öğretmenim Rabbim acil şifalar versinHerkese selam hanımlar nasılsınız
Kaptanim @MiuLego bu hafta gelemedim çok kusura bakma lütfen . Hem idarecilik hem öğretmenlik çok zor oluyor o nedenle vaktim kalmıyor. Üstüne üstlük hastayım grip olmuşum çok halsizim .
Spor yine 1bucuk saat yürüyüş 180 puan
Aslında hareket ettiğim zaman kesin daha çoktur da neyse. Ben kilomu yazayım sabaha kalmasın. Geçen hafta 59.6 idi
Bu hafta 58.9 fark 700 gram
Kaptan müsaade edersen ben mezun olmak istiyorum veya liste dışına çıkmak çünkü giremiyorum haksızlık ediyorum gibi arkadaşlara. İşin açığı düzenli menü paylaşacağım bir durumum da yok çünkü ne bulduysam yiyorum. İstahim yok zaten çok hastayım . Kendime bakamıyorum işin açığı.
Merhaba. Geçmiş olsun.Herkese selam hanımlar nasılsınız
Kaptanim @MiuLego bu hafta gelemedim çok kusura bakma lütfen . Hem idarecilik hem öğretmenlik çok zor oluyor o nedenle vaktim kalmıyor. Üstüne üstlük hastayım grip olmuşum çok halsizim .
Aslında hareket ettiğim zaman kesin daha çoktur da neyse. Ben kilomu yazayım sabaha kalmasın. Geçen hafta 59.6 idi
Kaptan müsaade edersen ben mezun olmak istiyorum veya liste dışına çıkmak çünkü giremiyorum haksızlık ediyorum gibi arkadaşlara. İşin açığı düzenli menü paylaşacağım bir durumum da yok çünkü ne bulduysam yiyorum. İstahim yok zaten çok hastayım . Kendime bakamıyorum işin açığı.
olma olma zaten kasırgalar fena önde fark öyle böyle değil
tamamdır
canım üzülme çok düzeltirsin insanlar konuşa konuşa..
verelim verelim etiketlendi epeybir de GunesinKizi35 tatilde mi ausum?
bak eşin de destek oluyor sana. ne güzel işte. bundan sonra öyle yap.
Geçmiş olsun kuzum ya senin sporları göremeyince dedim nerede bu diye
Yeni kaptağnımmm güneşinkızı hastanedeydi haftabaşında merdivenlerden yuvarlandım da ama şuan iyiyim ben geldim hoş geldim
Ay geçmiş olsun. Bir sıkıntı yok umarım?
Yeni kaptağnımmm güneşinkızı hastanedeydi haftabaşında merdivenlerden yuvarlandım da ama şuan iyiyim ben geldim hoş geldim
Geçmiş olsun kuzum ya senin sporları göremeyince dedim nerede bu diye
Ay geçmiş olsun. Bir sıkıntı yok umarım?
nilim 35300. sayfada var. aus kaptanın paylaşımı :) orada yazıyor hepsi@MiuLego Kasırgalar listesini buldun mu kuzum
ah güneş canımm.. geçmiş olsun ya
AAAREEEE YOUUUU REEEAAADYYYYY!!!!!
canım bugünlük bu etiketleme yeter.. Yarından itibaren spor grubunda da olacağın için spor takibi yapan kaptan yardımcılarımızGünün kısa özeti: Bugün uykusuz olmama rağmen dünden daha az zorlandım. Su içmeyk için önce zorlasam da sonradan içtikçe içesim geldi.
2.gün menüm:
Kahvaltı:
2 dilim hindi füme, 2 dilim beyaz ekmek, 2 domates, 1.5 sivribiber, 5 yeşil zeytin, şekersiz çay
Öğle:
1 kase yoğurt, 5 mantar+2 yumurta+2 YK zeytinyağ ile yapılan omlet
Akşam:
1 SB süt, 1 şeftali
Gece çay içerim.
Su 2.75 lt şimdi.
30 dakika yürüyüş
@MiuLego
Başka kimleri etiketleyeceğimi bilemiyorum, mazur görün
kamooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAAAREEEE YOUUUU REEEAAADYYYYY!!!!!
ÇOK KAYNATMAYIN AZ İŞİM VAR GELİCEM :)
Caytabagim pes etme lutfen daha okulun ilk haftasi duzensizlik tatil sonrasi yogunluk beni de etkiledi cok. Ama yakimda oturacak hersey. Lutfen yemeklerini bi gece onceden hazir et paketle, okulda rahat edersin. Hicbisey olmazsa yogurt ye.Herkese selam hanımlar nasılsınız
Baya iyiymissin hakikaten. Canim gecmis olsun. Allah beterinden korusun
Teşekkür ederim kızlar çok sorunum yok gibi yani kafayı vurunca biraz müşade altında tutuldum aynı zaman kaburgamda bi çatlak oluşmuş iki kaval kemiği davul gibi şiş sırtım, kürek kemiklerim ve sol üst bacağımda ki kalçama kadar giden morluğu saymazsak iyiyim
Party haardd babeeeee!!!kamooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Sali gunu naptim ben ya ziplamali seyler yapmistim unuttum simdi pazartesi miydi yoksaCanlarspor listesi şimdilik. Göz atın bakalım var mı eksik gedik. ona göre yarına eksik puan kalmasın. Eki Görüntüle 2047392
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?