Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş olsun öğretmenim Rabbim acil şifalar versin

Merhaba. Geçmiş olsun.

Yeni kaptağnımmm güneşinkızı hastanedeydi haftabaşında merdivenlerden yuvarlandım da ama şuan iyiyim ben geldim hoş geldim

Günün kısa özeti: Bugün uykusuz olmama rağmen dünden daha az zorlandım. Su içmeyk için önce zorlasam da sonradan içtikçe içesim geldi.

2.gün menüm:
Kahvaltı:
2 dilim hindi füme, 2 dilim beyaz ekmek, 2 domates, 1.5 sivribiber, 5 yeşil zeytin, şekersiz çay
Öğle:
1 kase yoğurt, 5 mantar+2 yumurta+2 YK zeytinyağ ile yapılan omlet
Akşam:
1 SB süt, 1 şeftali
Gece çay içerim.

Su 2.75 lt şimdi.
30 dakika yürüyüş

@MiuLego
Başka kimleri etiketleyeceğimi bilemiyorum, mazur görün

Geçmiş olsun kuzum ya senin sporları göremeyince dedim nerede bu diye

Ay geçmiş olsun. Bir sıkıntı yok umarım?

Teşekkür ederim kızlar çok sorunum yok gibi yani kafayı vurunca biraz müşade altında tutuldum aynı zaman kaburgamda bi çatlak oluşmuş iki kaval kemiği davul gibi şiş sırtım, kürek kemiklerim ve sol üst bacağımda ki kalçama kadar giden morluğu saymazsak iyiyim

Yeni kaptağnımmm güneşinkızı hastanedeydi haftabaşında merdivenlerden yuvarlandım da ama şuan iyiyim ben geldim hoş geldim
ah güneş canımm.. geçmiş olsun ya fena olmuş bu. alklah korumuş yine.. Sen hasta hasta da olsan yarın tartıda şov yaparsın.. Merak ettirme özletme kendini.

canım bugünlük bu etiketleme yeter.. Yarından itibaren spor grubunda da olacağın için spor takibi yapan kaptan yardımcılarımız begum75 ve nehirnil111 i de etiketlersen tamamdır.

Gelelim menüyeeeeeeeeeeeee

beyaz ekmek hala alınmadı mı tb ekmek? evde yoksa günü ekmeksiz geçirecektin şahestecim .. 1 yumurta yerdin kahvaltıda1-2 de ceviz .2 dilim ekmekten daha tok tutardı.. neyse daha beyaz ekmek görmeyiz zaten menüde.. görmeyiz görmeyiz.

perşembe için akşam hafifcecik güzel olmuş.. diğer öğünler de gayet iyi

Bir de öğün saatlerini de alalım bir dahaki menülerde.. Saatler önemli biliyorsun.

Caytabagim pes etme lutfen daha okulun ilk haftasi duzensizlik tatil sonrasi yogunluk beni de etkiledi cok. Ama yakimda oturacak hersey. Lutfen yemeklerini bi gece onceden hazir et paketle, okulda rahat edersin. Hicbisey olmazsa yogurt ye.
Baya iyiymissin hakikaten. Canim gecmis olsun. Allah beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…