O zaman benim puanlari eksiksiz yazarsinKasırgadayım ben kasırganın puanlarını tutacağım
Sana uyuzluk yaparım belkiO zaman benim puanlari eksiksiz yazarsin
Dün 700 yaptımSana uyuzluk yaparım belkiŞaka şaka ben eksiksiz yazarım
kalkma kalkma kalori yakarsın şimdi hiç gerek yok biliyorsunBı kalksamevi sil supur yapsam toz akşam yemek yapsam ütü yapsam bı halim var onu yikasam ne güzel olur da kalkasim yok ki
Bugün dinlenme günün sözde ne dinlenme amakalkma kalkma kalori yakarsın şimdi hiç gerek yok biliyorsun
135 metrekare ev bide blada kullanmayan ben sen sayma spordan halı kol kası yaparım üstüne yemek tamamdır da işte bı kalksam olacak hepsikalkma kalkma kalori yakarsın şimdi hiç gerek yok biliyorsun
Bana gelecek diye daha çok yapmaya başlarsın sen şimdiDün 700 yaptım
bugün bakalım sana kaç gelecek
Spor olur güzel olmaz mıBı kalksamevi sil supur yapsam toz akşam yemek yapsam ütü yapsam bı halim var onu yikasam ne güzel olur da kalkasim yok ki
Viledasız mı siliyorsun. Maşallah. Gençlik...Bugün dinlenme günün sözde ne dinlenme amamarkete gittim kayısı almaya unuttum geri geldim süper im bugün kalkacağım ama bı kahve içeyim uykusuzluk mahvediyor insanı
Ben sevinemedim bu sabah kötü bı gece geçirdim eşime patladim suçu yokken onun hatası değilken sabaha kadar hiç uyumadım yine 58.2 geldi neydiyim buna şükür dedim
İnşallah abla o da uyumadı bana bişey demedi ama ağır konuştum bu defa neyse atlatiriz bunu da sabah konuşmadı benimle ilk defaCanım erkekler çabuk unutuyor bizim gibi takip sabahlara kadar uykusuz kalmıyor özür dilersin olur biter
Yaşadıklarımızdan ders alarak evimizin huzurunu bozmayacak tedbirler alırız olur biter
Kalkamıyorum kuzum ya canım yok bugünSpor olur güzel olmaz mı
Viledasız mı siliyorsun. Maşallah. Gençlik...
ayyy tabakçım gelmişşşş. ne kusuru canım benim işlerin malum.. sadece özlüyoruz. Kilo bildirimini de aldım canım. Yarın da yapabilecek misin pek? bekliyim mi yine de?Herkese selam hanımlar nasılsınız
Kaptanim @MiuLego bu hafta gelemedim çok kusura bakma lütfen . Hem idarecilik hem öğretmenlik çok zor oluyor o nedenle vaktim kalmıyor. Üstüne üstlük hastayım grip olmuşum çok halsizim .
Spor yine 1bucuk saat yürüyüş 180 puan
Aslında hareket ettiğim zaman kesin daha çoktur da neyse. Ben kilomu yazayım sabaha kalmasın. Geçen hafta 59.6 idi
Bu hafta 58.9 fark 700 gram
Kaptan müsaade edersen ben mezun olmak istiyorum veya liste dışına çıkmak çünkü giremiyorum haksızlık ediyorum gibi arkadaşlara. İşin açığı düzenli menü paylaşacağım bir durumum da yok çünkü ne bulduysam yiyorum. İstahim yok zaten çok hastayım . Kendime bakamıyorum işin açığı.
bunu yeni farkettim aman tanrım didimmmm.... hedef 55 balım. Mezun olmaya şuanki kilon yeterli değil. Zaten de tam 55 i görmeden mezun etmeyelim seni.. bak böyle kilolar gidiyor giremesen de. olmaz mı? 55 iyidir iyi. Haksızlık falan olmuyor kuzum duymayım bir dahaKaptan müsaade edersen ben mezun olmak istiyorum veya liste dışına çıkmak çünkü giremiyorum haksızlık ediyorum gibi arkadaşlara. İşin açığı düzenli menü paylaşacağım bir durumum da yok çünkü ne bulduysam yiyorum. İstahim yok zaten çok hastayım . Kendime bakamıyorum işin açığı.
Sağol canımcım ediyle büdü gibi Begüşle olduk sanırımbegum75 nehirnil111 canlarım kariyer yapmissinix
Tebrikler eminim çok güzel yardımcılar olacaksınız
Hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?