Geldim kaptanımmmKajupi nerelerdesinnnnnnn
Menğ verip kaçanı ben peşeliyorummmm
İyi de koşarım heee
Yakalarsam da mucuk mucuk
Kaşıntı varsa iyileşme var :) ööle derdi büyüklerimiz aman kaşıma amaGünaydınlar .... keyifli pazarlar olsun
Güzel bir derbi gecesinden sonra adrenalin tavan yapmış şekilde maç sonu vs izlerken oldu gece ....
Sabah yine erkenden hortladım :) bacak epey düzeliyor ...kaşıntıları başladı
Kaşıntı varsa iyileşme var :) ööle derdi büyüklerimiz aman kaşıma ama
Yordular beni kaptanicem ay bı de grip geçmedi.geçeydi iyiydiÖğretmeniiiim napıyor ki kuzum oruyorlar mı yine seni acabacaytabagi
Günaydınnnnnnnnn
Uyandım bile gidip badanamı yapayım.. sonra akşam da 2. Kat badanasını yapıcam
Yordular beni kaptanicem ay bı de grip geçmedi.geçeydi iyiydi
Ooo ne güZel günaydın bu nisaaaaaaaGunaydinlar...
5 mil yapiliyor suan 3mil biti bile citir kaptanim.
Gel yamacımızaaaa bize gel bizeee@MiuLego citir kaptanim.
Bende bi tane orti/morti istiyorum.
Oh keyfini çıkar kuzum az ye bi de :)günaydın mutlu pazarlarrrr
Nevşehir'e gidiyorum gezmeleregörüşürüz şekerler
Günaydın ne güzel olmuş makbuşGünaydın dün misafir vardı biliyorsunuz ne zamandır kilom durmuştu bende dün biraz pirinç pilavı yedim ikindi gibi yemekle metobolizmayi şaşırt diyenler olmuştu bu sabah baktım ve 200 gr eksideyimise yariyormus
Canım begüm ve nili etiketlemeyi unutma sporda.Cumartesi pazar
Spor 50 dk pilates
150 +150=300 points
Öpücem gel@MiuLego suyu tamamladım ama balık ve salata olayında biraz kaçırdım galibaBalık hamsi tavaydı, biraz yağlıydı ama hamsiyi çok seviyorum Izgara balık yemedim yani günah çıkarıyım burda ama dövme olur mu
Dövücek misin gene
Geçmiş olsun herkes üşütüyor bu araGunaydin herkese sanirim ben hasta oldummmdun gece cok usuyordum sabah kalktim burnum tikanmis bas agrisi bir yandan . Ahh ahh
Düzeliyor mu yaşasınnnnn hadi gitsin artık çok misafir kaldı sendeGünaydınlar .... keyifli pazarlar olsun
Güzel bir derbi gecesinden sonra adrenalin tavan yapmış şekilde maç sonu vs izlerken oldu gece ....
Geldim kaptanımmm
Günaydınn musmutlu pazarlar olsun herkese.
Kızımı doyurdum bi kahvaltı yapayım hele :)
Evet Bonusum ben de idareciyim ama amele idarecilerinden. Derse de giriyorum ben. He bir de okulun hademesiyim
4 sene onceye kadar ogretmendi.
Evet idareci ve tek idareci sayilir. Mudur ameliyatli hersey buna kaldi.
Okul buyuk ve isi yuku cok. Esimde sagolsun kendini gebertene kadar calisanlardan.
Herkesin boyle yapmadigini cok iyi biliyorum yillardir ayni meslekte neler duydu bu kulaklar pefff :)
Sendemi idarecisin? Derslerede giriyomusun?
Bu benim sarkimdi aus 99 gordugum hafta.
Dinlenemiyosun ki geçsin tabağım.. ah bi gelsen 2 gün bakan olsa dana bak nasıl geçiveriyorYordular beni kaptanicem ay bı de grip geçmedi.geçeydi iyiydi
iyice boyacı oldun başımıza heee .... günaydın
Oyy ilk göz ağrımoyyyy kıyamam ben tabağıma
dikkat et kuzum kendine , sabahları kestane balı yutuver .... ıhlamur iç zencefilli . meyveni ye ... güçsüz düşme e miii ?
Kaptan nereye badana yapıyorsun ? Eve miGünaydınnnnnnnnn
İş başa düştü
Oyy ilk göz ağrımpekmez yutuyorum bir de ıhlamur alayim onu unutmuştum. Sallama paket ihlamurlardan alayım birkaç paket kenarda dursun lazım olacak bu kış sanırım. Gece buz gibiydi burası dondum resmen
Günaydınlar .... keyifli pazarlar olsun
Azıcık geçmişe bakayım
son sayfadaNare83 nar_cicegim dandini2017 @Portakal Sulu Ordek gördüm bi öpücük bırakayım uyanıklara sabah sabah
Günaydınnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?