- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
Oy kuzum ne kutsal bi is yapiyorsun.Evet Bonusum ben de idareciyim ama amele idarecilerinden. Derse de giriyorum ben. He bir de okulun hademesiyim
Kolay gelsin muicim..2 kat icin aksami beklemene gerek yok. Kapi pencere heryeri acarsan cabuk kurur . 2 kat arasina 2-3 saat yeter..gün ışığında bitirmeye çalış canim..Günaydınnnnnnnnn
Uyandım bile gidip badanamı yapayım.. sonra akşam da 2. Kat badanasını yapıcam
A kek yemek serbest mi
Tribal miymişim de kaptanım de :)) az bile etmiş olabilirmiyim
Ausencia
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...arismasi-aday-listeleri-ve-oylamalari.142746/
Ilk enlermiydi bilmiyorum sanirim ilk enlerdi.
Anketli degildi arti koyuyoduk sectigimiz uyeye.
En komik uye ve en iyi radyo programcisi adayiydim.
Sana gosterim dedim cok pis duygulandim. Ne gunlerdi ne gunler...
22 yaşim ahh ahh
ben çok üşümeye başladım. titredim valla az önceüzerimde penye hırka var şimdi. akşam sıcak birşeyler içeyim. inşallah hasta olmam
@eflalim doğum günün kutlu olsun nice mutlu huzurlu sağlıklı sevgi dolu yaşlar dilerim
Ausencia yüreğimin kaptanı evlilik yıldönümü nuz kutlu olsun rabbim huzur içinde nice mutlu yıllar nasip etsin
@nehirnil111 canım kardeşinin nişanı hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin
Bu arada caaaağğğnım takımımı tebrik edip Küçüklerimin gözlerinden büyüklerimin hörmeten ellerinden öpüyorum ve sizi seviyorum
Ausencia derbi heyecani yasiyordur kesin :))
Tesettürlü bacilar instagramda tesetturpazarim diye bi sayfa gördüm bayildim spor kiyafetler.. bi bakin..
7 haftada 5 6 kilo giderkasinin 12 sinde düğün var
aman tanrım didim , şu temmuzda ki düğünün kardeşi evleniyor
çok çok geç kaldım toparlamakta
kaç kilo gider acaba 7 hafta var
@dandini2017 dandini dandini dastana bakta menü nasıl olurmuş ogren
Görürüz kuzum yenecekBonus ta seni bı diyecek ay kaptan tirt çıktı white bile yenildi bı de bana yenildi diye
Tebrikler kuzummmm @White1989536. Etap birincisi @White1989 tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Birinciler sırlarını paylaşıyor da bir yazı yazmışım Orhun yazıtları sanki kk kavulmazsam iyidir
BenimAusencia kaptanicem nerde?
Bacagin nasil oldu kaptanicem?
Guzelce bakimini yap da iltihap falan olmasin emi.
Kendini ihmal etme.
Diyet seruvenindeki yazisinda giydigi kotlarin fotosu vardi .
Oncesi sonrasi kadar etkilemisti beni.
O zaman demistim bu kadin beni zayiflatir diye.
Onu gordum evet ama icindekini merak ediyorumn
Atarim tabiki
Kasirgalarda olmam lazim amaa
Simdi sana cevap yazicam
Ausencia ay bu fenerbahçeyi de kıskanıyorum ama heeee
Fenerbahçe mi BİZ mi
Can damarından girdim şimdi o düşünsün
Tabi yaz ona 600 grcik de sonra takımın yüküinsan yazar 2 kilo ver diye bak o zaman spor da spor diye tutturur ahum
Ablamın okuldaki odasınaKaptan nereye badana yapıyorsun ? Eve mi
Oldum oldum hahahhahaa aşk olsun kağıt da yaparız hiç yapmadım ama herşeyin bir ilk varGünaydınnnnn
aus bizi unuttu dedim sonra maçta olduğunu öğrendim; )
bende kahvemiyiyim içtim
migdemde dozer çalışıyor öyle açım
anam kız sen harbi banada boyacı oldun
duvar kağıdıda yapıyon mu ? seneye yaptırmam lazımda
7 haftada 7 kilo... şok şok şokkasinin 12 sinde düğün var
aman tanrım didim , şu temmuzda ki düğünün kardeşi evleniyor
çok çok geç kaldım toparlamakta
kaç kilo gider acaba 7 hafta var
Ay hülya sorma.. okul binasında oda.. pencerisi iç boşluğa bakıyo escek yer yok bi de bıyacı 8 saat bekleyin dedi ki ablam tövbe 7.5 saat bile beklemez o 8 saat olucuk illaKolay gelsin muicim..2 kat icin aksami beklemene gerek yok. Kapi pencere heryeri acarsan cabuk kurur . 2 kat arasina 2-3 saat yeter..gün ışığında bitirmeye çalış canim..
Geçmiş olsun.. yangın işlerine ben çok üzülüyorum yaBizim sitenin arka taraflarinda seralar var..dun aksam yangin cikmis...bütün mahalle duman icinde kaldi..kapi pencere heryeri kapattik ama yinede girdi duman..bogazim tahris oldu resmen..
he serbest ... 2-3 dlm yiyinceAntepia27 ya ya bi güxel yeniliyorsun
canım bu işler biraz kişinin metasına göre değişir , bensaydin78 nın metabolizmasını çok iyi bildiğim için ..kekli de keksiz de senden eksi gelir bu menü ile demek istedim ..herkes için geçerli değil yani
az etmişsin son kararım
vaaay ya tam nostalji ... sen hariç 1-2 isim daha gördüm hala olan ..geri kalan kimse yok ..ya da başka nicklerde .
radyo işini tam olarak nasıl yapıyordun ya .... hani istek yazıyorlar dı video mu koyuyordun ?
Canlar hatırlatayım ; birinciler sırlarını paylaşıyor başlığında , birincilerin sırları harici paylaşım olmaz .. tebrik teşekkürler buradan devam eder
daha çok arkadaşımız yazacak oraya , anımsatayım
10 sene be aus :)
Flastcast diye bi siteden online yapiyoduk.
Sohbet bolumu vardi chat gibi. Giris yapanlar kk nikini yaziyodu kullanici adina taniyoduk.
Erkek yada yabanci biride girebiliyodu engelliyoduk onu hele ekşına
Sohbet yerine yaziyolardi istek falan.
Varsa pc de caliyoduk.
Ben mikrofon hic kullanmadim.
Nur1835 nurlada radyoda tanistik. 10 senemiz doluyo KK nin bana hediyesi o.
Radyonun linkini o zamanlar sitenin anasayfasinda olan sohbet bolumune koyuyoduk isteyen geliyodu.
O sohbette tanistik bi cogumuz. Samimi olan msn adresini verirdi ne gunlerdi be face cikmamis daha mertlik bozulmamis.
Cevrimdisi gorunuyoduk titresim gonderiyoduk falan :))
Sohbet bolume bir kesim uye hic gelmezdi entellikten :) bizde varhoş gibi hep yazardik. Foruma inen sohbete giremiyodu sohbete takilan foruma inemiyodu.
2007 seciminde kazenlede sobhet etmistik orda.
Şoktaydı bazi arkadaslar hic unutmam.
Iyi nostalji yaptim sana anlatirken.
FENERBAHÇE
yazacakken klavyen sürçmüş miuşimdi elma ile armutu karıştırmayalım , herkesin yeri ayrı
Ben gördüm kaptanım miu yazmıştı ispiyonlamak gibi olmasın ama
Bizim sitenin arka taraflarinda seralar var..dun aksam yangin cikmis...bütün mahalle duman icinde kaldi..kapi pencere heryeri kapattik ama yinede girdi duman..bogazim tahris oldu resmen..
7 haftada 5 6 kilo gider
Ablamın okuldaki odasına
Oldum oldum hahahhahaa aşk olsun kağıt da yaparız hiç yapmadım ama herşeyin bir ilk var
Hee neye benzer ondan pek de emin değilim
7 haftada 7 kilo... şok şok şok
Ay hülya sorma.. okul binasında oda.. pencerisi iç boşluğa bakıyo escek yer yok bi de bıyacı 8 saat bekleyin dedi ki ablam tövbe 7.5 saat bile beklemez o 8 saat olucuk illa
Geçmiş olsun.. yangın işlerine ben çok üzülüyorum yaboğazını sıcak tut yumuşak tut daya bitki çaylarını canım benim
Nare83 geçmiş olsun kuzum ya , gece miden fena imiş ...nasılsın şimdi ?
saydin78 gezme fotolarını gördüm bile
nar_cicegim sana da geçmiş olsun canım
@Makbule007 canom meta şaşırmış süper , 300 gideydi de şaşırırken 61.9 geleydi
tevafuk55 tabii ki de tatlım , missss gibi eksiler çok yakışacak sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?