- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
MaydanozzzzzKahva yı bir an helva diye okudum tövbeler olsun
Dom sal ı anladım may ı anlamadım hahahaha
Nisa balım müthiş dolu dolu sağlıklı menü alkışlaaar
Bana uyar herkes tamamsa hemen yapalım ilk günler çok basit zati :)
sağol kuzum insallahOfffff harika menü sporla da taçlandırılmış bravo makbuşşşş
Allahım bu da müthiş bir menü ya çıldıriciiiim fatmam mırtin tırsmalı
Alkışlar alkışlaaaarrrrrr sibel can şarkısını sana armağan ediyorum. Dışarı vakti gayet içi atlatılmış
Protein patlaması. İlk gün için ne güzel menü bu böyle.. spor yok da ne demek reddediyorum spor olsun uyumadan
Deynepcim konserve mısırdan öple yemeği mi olur??? Glisemik indeksi çok yüksek mısırın yeme kuzum.. hemen acıktırır doyurmaz faydası yok.. akşam öğünü özellikle olmak ğzere diğer öğünlere bayıldım
Halay çekicem şimdi ne güzel menüler
Immmmmmm bak bu da harika menü
Nasıl da dolu dolu yaaa maşallah.. inşallah o yediklerin sağlıklıdır.. tarifi sağlıklı ama bilemiyorum emin olamıyorum gözüm görmeden tatmadan mıncıklamadan :)
Çok güzel saydın Allah kabul etsin kuzum
Dolma ekmek beraber en sevmediğim şeyler.. gerisi başarılı spor da var oh
Afiyet olsun iftar için çok iyi kisağol kuzum insallahha iftar da 2 dilim de kavun yemistim. Yazmayi unutmuşum canım
Kızlar göremeyebilir çıktılarsa.. yarın başlarız biz de nabalımBen hazır nazır bekliyorum
Millete kalp bana merdaneHahahahha tamam öğrendim şimdi
Daha önce yaptık çok güzel oluyor..Birgün tekrar yaparız inşaallah...Bize de faydalı olur tariflerinAyy süper fikir.. bende ne tarifler var ölee. Hep kendim uydurdum mecburiyetten
Kuzum bende bu hafta sıkı asılacam dediydim de evde hesap çarşıya uymadı :/merak etme elimdemn geleni yapıp inşallah toparlıyacağımGelsin kuzum bu cuma sen öğleden sonraya kadar evde dur emi.. tartı bu hafta bizi çok mutlu edecek eminim..
Toparlarsın diyet şaştı beşti deme
Artı görünce dayanamıyorumMillete kalp bana merdane
Ya senin birincliklerini gördü bu gözler.. sen isteyince 2 günde 2 eksi getirirsin..Kuzum bende bu hafta sıkı asılacam dediydim de evde hesap çarşıya uymadı :/merak etme elimdemn geleni yapıp inşallah toparlıyacağım
bak bak mortiye tüyolaaaaarYa bilemedim ki ördeğim bünyen aif mi.. benim katır gibi bünyem var bana mısın demez yer içerim.. öyle hemen tepki vermiyorsa yap derim.. ama bence birini perşembeye sakla.. son koz vücudu son anda şaşırtmaca.. ki bu dukan içeceği olabilir tarçınlı
Hey massallah sporuna canim mortim. Bugun beni hastalik vurdu yarina telafi edicem umarim. Aksam yogurt yemedim canim istemedi. 2 si bir arada ictim bir iki cevizleBanada öyle gelmeye başladı kaçamak yok spor çok artı nedendir diye kafa yoruyorum tek diyete uyamadigim şey uykusuzluk bebiş dış çıkarıyor da
Biliyon benim metayı kafa eserseYa senin birincliklerini gördü bu gözler.. sen isteyince 2 günde 2 eksi getirirsin..
Geçmiş olsun mortim yarın yaparsın spor yorma kendini fazlaHey massallah sporuna canim mortim. Bugun beni hastalik vurdu yarina telafi edicem umarim. Aksam yogurt yemedim canim istemedi. 2 si bir arada ictim bir iki cevizle
Güneşşşşşş
7. TakımdanGunesinKizi35 6 haftada 8,6 kilo vererek mezun olmuştur.
Karnesi:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-63#post-52907741
Aynen o metaya umudu kaybetmek hakaret olur yapamammmmmmBiliyon benim metayı kafa eserse
Saydınım onun mecbur tüyoya ihtiyacı var. Ama sen öyle misin. Tüyoya ne gerekbak bak mortiye tüyolaaaaarkalpler tüyolar anlaşıldı hangi saftasın Miucum
Ogffff hem de nasıl dengelemek.. köşeme çekilip seninle gurur duyuyım mi benMenüm geliyor kaptanım dengeledim dünü inş
Sabah 9.30
1 haş yumurta
1 domates
1 salatalık
5 zeytin
1 kk peynir
Akşam 18.00
Ton balığı
Salata
3 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?