Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 4 ziyaretçi)
RANA.ABLE.

ziyaretcilerin arasinda tek kaldim kizlar nerdesiniz
ganfed hulya duyun sesimi

selam kızlar ..
süper sonuclarınız var tebrikler
basarınızı görmeye gelen ziyaretcileriniz cok fazla 5 ziyaretci görüyorum nazar etmesinler takıyorum boncuklarınız

evet canım bu hafta biz süperiz inş. gelecek haftalardada istikrarlı bir şekilde devam ederiz :)
hepinizi seviyorum yoldaşlarım destekleriniz için teşekkürlerrr :)

hulya sende super kilo vermissin canim
nasil oldu anlatsana biraz
sporla falan mi destekledin

valla bende çok şaşkınım 70 rakamını görmeden direk 69 u gördüm ramazan başlamadan 1 gün önce 71,5 dim dedim ramazanda ne kadar kilo verecem bakalım 3 gün geçti tartıldım şookkk oldum 70 in altını görünce.ama inan bişe yiyemedim ilk 3 gün.benim spor yapmam imkansızz yaa ev iş çocuk yemek iftar sahurr ooo birsürü işş canım yaa

Son düzenleme:
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 4 ziyaretçi)
RANA.ABLE.

ziyaretcilerin arasinda tek kaldim kizlar nerdesiniz
ganfed hulya duyun sesimi
Toplam 8kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 5 ziyaretçi)
nev81 doga3+ hulyaeyup
Hahahaha,şoklardayım;biz çıkalım kızlar ya rahatsız etmeyelim
selam kızlar ..süper sonuclarınız var tebrikler basarınızı görmeye gelen ziyaretcileriniz cok fazla 5 ziyaretci görüyorum nazar etmesinler takıyorum boncuklarınız
Meyve'cim,teşekkür ederiz canım benim.İyi ki takmışsın o nazarlıkları,bu hafta bizi yerler valla kozlu hafiyeler
evet canım bu hafta biz süperiz inş. gelecek haftalardada istikrarlı bir şekilde devam ederiz :)
hepinizi seviyorum yoldaşlarım destekleriniz için teşekkürlerrr :)
Biz de seni seviyoruz bitanemmmmm,hedef birliğimiz gönül birliğimiz,hesapsızlığımız,bağlılığımız,kendimiz için ne istiyorsak emeğini veren herkes için onu isteyişimiz,3 haftada 2 kez 1. liği getirecek gibi görünüyor.Üstüne üstlük 20 . olsak dahi,hepimizin elimizden gelenin en iyisini yaptığını biliyorum ve sizlerle gurur duyuyorum.
Hülya'nın böyle bir atar yapacağını hissetmiştik ve hatta facede Ayşemle konuşmuştuk,emindik inan.Maşallah Hülyama

Son düzenleme:
birazdan eşimle çıkıp abonelikleri kapatma açtırma işlerini yapmaya gidiyorumm..bu hafta süper olucaaak...herkesi kutluyoruuuuum............
Saferan'ım yetişemezsen ne olur ne olmaz diye listeyi 4. takımın onayına sundum,toplayıp genel yüzdeyi.Onaydan çıkarsa yatmadan eklerim emanetini ciğerim,sonra da huzurla yatarım

hulyacim mukemmelsin harika bir kilo vermissin ya ben kilo verenlerin hepsini cani gonulden kutluyorum canlarim benim

bnm takımım mükemmel yaaa herkese cevabımızı azmimizle işimizle verioz süperiz biz süper en yakın zamanda hepiniz mezun olacaksınız kızlar

**7.TAKIM ** 218. ETAP**
saferan(125.6/125/0.6/0.48%)
ganfed(53/52.5/0.5/0,94%)
ansaa(76/74.7/1.3/1.71%)
nev81 (84/81.3/2.7/3.21%)
ipekyol51(80.7/80/0.35/0,43%)
Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için verdiği 2’ye bölündü.(Verdiği kilo 0.7 kg idi).
rana able(67.1/66.6/0.5/0.75%)
PABYA(83/79/2/2.41%)
Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için verdiği kilo 2’ye bölündü.(Verdiği kilo 4 kg idi).
hulyaeyup(71,9/69.6/2.3/3.20%)
roseberry(63/62.1/0.9/1.43%)
Doga3(93.3/92.9/0.08/0.08%)
213.etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 5'e bölündü.(Verdiği kilo 0.4 kg idi).
7.Takım Toplam Kilo (693,3/682.2/11.18/1.61%)

Son düzenleme:

eline sağlık canımm

kızlar maşallah süper listeniz var hakkettiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…