Oyyyy Onun azı dişini yesin teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiherkese hayırlı cumalar dualarımızın kabul olduğu bir cuma diliyorum.....
yusuf bugün çok huysuz hasta olmasından korkuyorum sabahtan beri önlünü yapmaya çalışıyorum sanırım azı dişleri çıkıcak...
Yerim seniyaaattt kuzu uyu canın çıktıııı ama akşama aman gec kalma erken geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllll aman geç kalmaaa erken geeeeeeeeeeeeelllll
Ablam bu sonuç sana TEKRAR HOŞGELDİN,Kırmızımıza İYİ TATİLLER,Esra'mıza ARAMIZA HOŞGELDİN hediyemiz olsunYa herkese hediye olsun,cevap olsun,adı bende saklı Merak eden vardı ya,7. takım böyle bir takım işe.Edebini ürününden,kendini ortaya koyuşundan alır
**7.TAKIM ** 218. ETAP**
saferan(125.6/125/0.6/0.48%)
ganfed(53/52.5/0.5/0,94%)
ansaa(76/74.7/1.3/1.71%)
nev81 (84/81.3/2.7/3.21%)
ipekyol51(80.7/80/0.35/0,43%) Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için verdiği 2ye bölündü.(Verdiği kilo 0.7 kg idi).
rana able(67.1/66.6/0.5/0.75%)
PABYA(83/79/2/2.41%)Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için verdiği kilo 2ye bölündü.(Verdiği kilo 4 kg idi).
hulyaeyup(71,9/69.6/2.3/3.20%)
roseberry(63/62.1/0.9/1.43%)
Doga3(93.3/92.9/0.08/0.08%)213.etapta izne ayrılmıştı,verdiği kilo 5'e bölündü.(Verdiği kilo 0.4 kg idi).
7.Takım Toplam Kilo (693,3/682.2/11.18/1.61%)
Gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum.''Aynası iştir kişinin,lafa bakılmaz''diyen atalarımın ellerinden,boş lafla değil icraatla cevabını veren azimli,kararlı ve istikrarlı siz canım takım arkadaşlarımın yüreklerinden,tombul yanaklarından öpüyorumCanlarım malum ben sahurdan beri ayaktayım,liste de hazır,birtek kontrolü kaldı.Ben yavaştan yatıyorum.Sizi seviyorum.Kupa geliyor kupaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Canımmmmçok teşekkürler kızlar 7 TAKIMA girdiğim için çok mutluyum hepiniz harikasınız.....
ellerine sağlık,şekerim yalnız 1. bu hafta birazını haftaya saklasaydıkverilen bu kilolarla 2-3 hafta 1.liği garantilerdik
ama bizim yanaklarımız tombul değil ki şaka şaka herkes elinden geleni fazlasıyla yaptı helal olsun kızlar size.....
kızlar canınız istemesin çok güzel sğlıklı karnıyarık yaptım yağsız .....
Esram dün akşam tickerini yeni kilona göre güncelledim ciğerim,bikaç sayfa arkada kalmıştır ama müsait zamanında eklersin olur mu canım
Esram ben de dün müftüden dinledim,oruçluken hava alabiliyormuş astım rahatszılığı olanlar.Ne olur ya tutma,ya da kendine dikkat et.Çok kaygılanıyorum senin için
gecmis olsun canim
benim annemde astim hastasi ama kotu olunca ilac kullanmiyordu :44:
ellerine sağlık afiyet olsun birtnem.ama merak ettiğim karnıyarığın sağlıklısı nasıl olurki.
gel beraber olsun canım...şöyleki sağlıklı ve leziz oluyor ben hep böyle yaparım karnıyarıkları içini ve dışını zeytinyağıyla yağlayıp fırına koyuyorum kızarmaları için sonra kıymayı yağsız etten çektirip içini hazırlıyorum patlıcanların içine koyup fırınlıyorum al sana sağlıklı bir karnıyarık yemeği
bende patlıcanları közlüyorum felan dicen diye bekledim ama sen yağ döküyormuşsun
ne severimmm karnıyarığııı ben közlüyorum hülyacımm evdeki mini fırınında soyuyorum sonra kıymadını içine koyup salcalı suyla yağsız fırına veriyorum çok güzel ve hafif oluyo tavsiye edrimmmm....
tamam şekerim aklımda bulunsun saol. hadi kızlar mesai bitiyor ben kaçıyorum akşama açar bakarım sonuçlara
sagol balim her nekadar takimimizda olmasanda sende takimimizin gonul dostusunb dur sanada nazar boncugu takalim tatli meyvisimiz bizim
Ohhhh,ellerine sağlıkkızlar canınız istemesin çok güzel sğlıklı karnıyarık yaptım yağsız .....
Hülyam inan bütün yemekleri aileme ayrı kendime ayrı yapıyorum.Kendiminkine zerre yağ koymuyorum inan benimki daha lezzetli oluyor.Ne yemek yaparsam yapıyım domatesle haşlıyorum ve tatları da kalorileri de muazzam oluyor canımellerine sağlık afiyet olsun birtanem.ama merak ettiğim karnıyarığın sağlıklısı nasıl olurki.
Mezuniyet çizelgeni de ben yapıcam ama kızlarrrr,şaka maka ben bu mezuniyetlerimizi düşündükçe içim bi cız ediyor.Ayrılmak istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm :84:ellerine sağlık hatırlıyormusun ilk çizelgemi sen yapmıştım inşallah o güzel ellerin hedef kiloma geldiğimde de sen yaparsın çizelgemi
Ben de artık kabul ediyorum;evet,ÇOK OLUYORUZhaaaaahaaaaa hhiiiiiiii hiiiiiii hoooooohooooooo......
şuanki sonuçlara göre
nasıl bir takımsındır sen 7. takımmmmm....Hayyyyy maşalllaaahhhhh takımımın güllerineee......
bu nasıl bir sonuçtur....ac mı gezdiniz be mübarekler....
yeni geldim eve sonuçlara baktım daha net açıklanmamış amaaaaaaaaaaaaaaaaçık ara
Esram,tıpkı bu şekilde ben bu takıma çok yıpranmış bir şekilde geldiğim ilk hafta,bu dünya tatlısı takım üyeleri bana 1.lik tattırarak hoşgeldin demişlerdi.İşte o günden sonra yanlarında 12 kilo verdim,hem de birbirinden huzurlu geçen 3 ayda.Demek ki inşallah bu uğur sana da bulaşacak,burdan seni mezun etmeden bırakmayız Esra Hanımmmmmmmmkızlar bugün birincilikkupasını kaldıracağız inşallah şöööyyyylllleeeee güzel bir kutlama yaparız havai fişekli ohhhhh ohhhhh ohhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?