Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oyyyy Onun azı dişini yesin teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Senin de cuman mübarek olsun Esra'm,Yusuf'umuza cuma ve ramazan mübarek acısını ağrısını hissettirmesin Rabbim.

yaaattt kuzu uyu canın çıktıııı ama akşama aman gec kalma erken geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllll aman geç kalmaaa erken geeeeeeeeeeeeelllll
Yerim seni

çok teşekkürler kızlar 7 TAKIMA girdiğim için çok mutluyum hepiniz harikasınız.....

ellerine sağlık,şekerim yalnız 1. bu hafta birazını haftaya saklasaydık verilen bu kilolarla 2-3 hafta 1.liği garantilerdik

ama bizim yanaklarımız tombul değil kişaka şaka herkes elinden geleni fazlasıyla yaptı helal olsun kızlar size.....

Esram dün akşam tickerini yeni kilona göre güncelledim ciğerim,bikaç sayfa arkada kalmıştır ama müsait zamanında eklersin olur mu canım

Canımmmm Biz de sen aramızda olduğun için çok mutluyuz.Valla saklasaydık keşke demi Benim yanağım hala tombul Esram ama şaka bi yana çok ilginçtir bu ara hızla yüzüm küçülüyor ama bu benim hoşuma gitmiyor değil,elmacık kemiklerim belirginleşiyor

Esram dün akşam tickerini yeni kilona göre güncelledim ciğerim,bikaç sayfa arkada kalmıştır ama müsait zamanında eklersin olur mu canım

ellerine sağlık hatırlıyormusun ilk çizelgemi sen yapmıştım inşallah o güzel ellerin hedef kiloma geldiğimde de sen yaparsın çizelgemi

Esram ben de dün müftüden dinledim,oruçluken hava alabiliyormuş astım rahatszılığı olanlar.Ne olur ya tutma,ya da kendine dikkat et.Çok kaygılanıyorum senin için

canım bu yaşta tutamazsam ne zaman tutacağım inhaler ilaçlarımı oruçluykende alabiliyormuşum 1-2 fıs kullanıyorum ve rabbime sığınıyorum canım benim...

gecmis olsun canim
benim annemde astim hastasi ama kotu olunca ilac kullanmiyordu :44:

ben kötü olunca ölecek gibi oluyorum mecbur hava alıyorum zaten düzenli kullandığım ilaçlarım var allah anneciğine de şifa versin....

ellerine sağlık afiyet olsun birtnem.ama merak ettiğim karnıyarığın sağlıklısı nasıl olurki.

gel beraber olsun canım...şöyleki sağlıklı ve leziz oluyor ben hep böyle yaparım karnıyarıkları içini ve dışını zeytinyağıyla yağlayıp fırına koyuyorum kızarmaları için sonra kıymayı yağsız etten çektirip içini hazırlıyorum patlıcanların içine koyup fırınlıyorum al sana sağlıklı bir karnıyarık yemeği

bende patlıcanları közlüyorum felan dicen diye bekledim ama sen yağ döküyormuşsun

Son düzenleme:
bende patlıcanları közlüyorum felan dicen diye bekledim ama sen yağ döküyormuşsun

ne severimmm karnıyarığııı ben közlüyorum hülyacımm evdeki mini fırınında soyuyorum sonra kıymadını içine koyup salcalı suyla yağsız fırına veriyorum çok güzel ve hafif oluyo tavsiye edrimmmm....

tamam şekerim aklımda bulunsun saol. hadi kızlar mesai bitiyor ben kaçıyorum akşama açar bakarım sonuçlara

haaaaahaaaaa hhiiiiiiii hiiiiiii hoooooohooooooo......
şuanki sonuçlara göre
nasıl bir takımsındır sen 7. takımmmmm....Hayyyyy maşalllaaahhhhh takımımın güllerineee......
bu nasıl bir sonuçtur....ac mı gezdiniz be mübarekler....
yeni geldim eve sonuçlara baktım daha net açıklanmamış amaaaaaaaaaaaaaaaaçık ara

ben daha coşarımda neyseeee.....kızlar iş yerindeki bekarları yemeğe davet ettim onlar gelcek kalkmam lazımm o sebeptenn...yalnız menü çok değişikkk...her biri bişey istedi onları yapıcam
kaşarlı domates çorbası
karışık yoğurtlu sarımsaklı kızartma
ev mantısı(allahtan anacım yapmıştı buzlukta vardı)
kısır
nasıl menü amaaaaaaaaaaaaaaaaaa......

kızlar canınız istemesin çok güzel sğlıklı karnıyarık yaptım yağsız .....
Ohhhh,ellerine sağlık Bu arada çok tatlı olmuş tickerinnnnn

ellerine sağlık afiyet olsun birtanem.ama merak ettiğim karnıyarığın sağlıklısı nasıl olurki.
Hülyam inan bütün yemekleri aileme ayrı kendime ayrı yapıyorum.Kendiminkine zerre yağ koymuyorum inan benimki daha lezzetli oluyor.Ne yemek yaparsam yapıyım domatesle haşlıyorum ve tatları da kalorileri de muazzam oluyor canım

ellerine sağlık hatırlıyormusun ilk çizelgemi sen yapmıştım inşallah o güzel ellerin hedef kiloma geldiğimde de sen yaparsın çizelgemi
Mezuniyet çizelgeni de ben yapıcam ama kızlarrrr,şaka maka ben bu mezuniyetlerimizi düşündükçe içim bi cız ediyor.Ayrılmak istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm :84:

Ben de artık kabul ediyorum;evet,ÇOK OLUYORUZ Ama yapmayın ne olur artık,az gitsin sağlam gitsin,hatta hiç gitmesin,hatta Allah sizi ne etmesin,biri beni durdursun Sizi seviyorummmmmmmmmm,sonuncu olduğunuz gün bile,çünkü elimizden gelenin her zaman en iyisini yaptığımızı,kişisel egolarımızı takım ruhunun önüne geçirmediğimizi biliyorum canlarım Ben kendimi bu yola 7. takımda başlamış kabul ediyorum artık,gerekirse o buraya gelmeden önce verdiğim 10 kiloyu geri alır,sizle veririm Benim yolculuğumun yarenleri sizlersiniz,iyi ki varsınız

Son düzenleme:
kızlar bugün birincilik kupasını kaldıracağız inşallah şöööyyyylllleeeee güzel bir kutlama yaparız havai fişekli ohhhhh ohhhhh ohhhhh

kızlar bugün birincilik kupasını kaldıracağız inşallah şöööyyyylllleeeee güzel bir kutlama yaparız havai fişekli ohhhhh ohhhhh ohhhhh
Esram,tıpkı bu şekilde ben bu takıma çok yıpranmış bir şekilde geldiğim ilk hafta,bu dünya tatlısı takım üyeleri bana 1.lik tattırarak hoşgeldin demişlerdi.İşte o günden sonra yanlarında 12 kilo verdim,hem de birbirinden huzurlu geçen 3 ayda.Demek ki inşallah bu uğur sana da bulaşacak,burdan seni mezun etmeden bırakmayız Esra Hanımmmmmmmm

kizlar kendim burdayim yazdiklarinizida okudum ama oyle halsizim ki alinti yapamayacagim .bugun cok kotuyum ya .birinciligimize sevinecek gucum bile yok benim yerimede sevinin emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…