sağol SaraycamGuzel haberlerle gel canim.
Dur bakalım nefs ne diyecek. Az çok tanır beniAhahahahah yürek yemişsin sarayca
kuzucum elimden geldigince gelicemArada mı
O niyeymiş o
Tedaviye başlayınca neden arada geliniyormuş
Hep geleceksin hep aynı böyle olacaksın burda
Diyet yap demiyoz ki sohbeti de mi esirgicen
Yumurtaya benziyi bu
Söz mükuzucum elimden geldigince gelicem
Çok çok mutlu oldum ay akıyor gözlerimden yaşlar. Inşallah herşey gönlünce olur güzel bir haberle Şenlendirirsin bizi. Seni görmeden Allah rızası için çok sevdim ben. Allah yolunu hep açık etsin. Zorlandığın zaman olur sıkıldığın zaman olur ama hakkımızda hep hayırlısını istediğimiz için hayırlısı buymuş diye yola devam et emi kuzum. Gönlünü yorma. Kalbini ruhunu sıkma her ne olursa olsun. Ben sana hep dua edeceğim. Sende hep ayetel kürsi oku hatta üzerinde taşı.Seni korur. Seni çok seviyorumtedaviye baslayacağım bitanem evetama arada hatrinizi sormaya gelirim kuzucum bırakamam ki sizi
Yenildim ya.Ooooo çok iyiymiş la salı -700 .... oraya kadar ne yaptınsa bu haftada aynısını yap
ben hiiç açmıyorum
la hiç adil değillllllllllllllllllllllllllllllll minnak @Nefs min ne kilosu kaldı
dişine göre morti seç hacııııııııııııııııııııı
Parti başladı mı geç kaldım mıııı
Kajuyu neden isyana teşvik ediyorsunKajuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bu sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
parti şimdi başladı bebeğimmm
Hissediyon da biliyon demi ausum sonuçta gebe kadınsınparti dediler geldik +18 klipler koyuyorlar sanki ... bakmıyorum hiç
Yenildim ya.
Cnm bni tbrik etmeyi untmşsn .....igdedali cok tebrik ederim canim, darisi basimiza artik
CocoChanelmademoiselle seni de tebrik ederim canim
Hissediyon da biliyon demi ausum sonuçta gebe kadınsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?