- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Evet çatlıyorum hasedimdenZayıfız diye mi beğenmedin bizi
Sana neler yabıcam sen he de yeter
Ahahahhahahaha sulaya sulayaa büyütücem ki seni çiçeeeemAuuuuuuuuuuuuuuuuusAusencia miu niyeti bozdu ayy anneciiim
Ben Urfa'nın bağrından kopup gelen açılmamış bir gül goncasıyım
Evet çatlıyorum hasedimden
Sen zayıflayınca seni de kaöırcam o zaman gücüm yeteer o zaman seni asıl gadın yapacağğğmDaha kaç gün oldu beni kaciracaktin
Buldun daha zayıf iniİyiki sana kanmamisim nekadan akulliyum
Fark ettiysen hepsinin aklına twerk soktun bir anda yok oldularHepiniz evlisiniz kimse bilmiyi mi twerk nası yapılır. Miu bu işte bi gariplik var sadece senle ben mi biliyoruz ve biz bekarız
AuuuuuuuuuuuuuuuuusAusencia miu niyeti bozdu ayy anneciiim
Ben Urfa'nın bağrından kopup gelen açılmamış bir gül goncasıyım
Fatmam ben burdayken başkalarına canım demek??????
Çok çok mutlu oldum ay akıyor gözlerimden yaşlar. Inşallah herşey gönlünce olur güzel bir haberle Şenlendirirsin bizi. Seni görmeden Allah rızası için çok sevdim ben. Allah yolunu hep açık etsin. Zorlandığın zaman olur sıkıldığın zaman olur ama hakkımızda hep hayırlısını istediğimiz için hayırlısı buymuş diye yola devam et emi kuzum. Gönlünü yorma. Kalbini ruhunu sıkma her ne olursa olsun. Ben sana hep dua edeceğim. Sende hep ayetel kürsi oku hatta üzerinde taşı.Seni korur. Seni çok seviyorumcanım benim
Yaaaaa bu gece eğlenmelik takılıyorum fatmam anla işteeeeHeee zaten hiç okumam yok hiç gormuyom dedikleriniNayir nolamaz sen yoluna ben yoluma sen tak kimi istersen koluna
NASIL DA YENİLDİ AMA MALATYALILAR
Yaaaaa bu gece eğlenmelik takılıyorum fatmam anla işteeee
Ben de biliyorummmHepiniz evlisiniz kimse bilmiyi mi twerk nası yapılır. Miu bu işte bi gariplik var sadece senle ben mi biliyoruz ve biz bekarız
Saol canım inşallah darısı sizeCanım senide kutlarim inşallah hiç birdaha kilo sorunun olmaz
İğde arkadaşımız bu videoda squat çalışmasının çeşitli kombinasyonlarını ve faydalarını anlatmak istemiştirTam olarak bundan bahsediyorum
Buna cevap yazacaktım amaYaaaaa bu gece eğlenmelik takılıyorum fatmam anla işteeee
Tam olarak bundan bahsediyorum
NASIL DA YENİLDİ AMA MALATYALILAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?