Ben yaziyorumda cevap alamıyorum
iplemiyor kimse,
gidiyorum kusura bakmayın
malatyalılara selam olsun
Ankaralıların partisinde işimiz yok diye gelmedikBizim alemde ismimiz her duvarda resmimiz var etikete ne hacet
Akşam parti var deyu yırtındım burda
Yalnız biraktinix beni tek basima savaşıyom cakma angarilarla....Evde değildim yeni geldimNe partisi yaptınız beni niye kimse etiketlememiş
Sahiden anlaştık geldik zannedeceklerNevoş ben sana dedim sen sonra gel diye ,aramızda birşeyler olduğunu anlayacaklar ,yanlış anladınız ,biz sadece arkadaşız
Ben menüyü yazmayı düşünmüyorumİyi birşey mi söyledin kötü birşey mi
Miu benim menü nerde gördün mübugün görmesek olur mu kaçmış galiba
Bu savaş bitmez haftaya yine yarışalımYalnız biraktinix beni tek basima savaşıyom cakma angarilarla....
Ne tesadüf ben deBen menüyü yazmayı düşünmüyorum
Mesela ben buna övdün mü gömdün mü belli değil derdimİyi birşey mi söyledin kötü birşey mi
Miu benim menü nerde gördün mübugün görmesek olur mu kaçmış galiba
La buna kahkaha attım pc üstümdeydi neyse ki göbeğim küçük de çok hoplamadıNevo parti gecesinde bile hanımefendi çizginden çıkmıyorsun bebeğim
Bak ben dahi kibarlaştım bir anda
Ne hatunsun yahu
Ha ha ha ha bak gülüşüm bile tane tane hunharca değil
Maşallah tabi
Sen nerden biliyon çıplak olduklarını aplaHemşehrim boşver açık saçık kadınları koymuş oynuyorlar
Senden hep iyi bahsettim o yüzden dönüp bakmana gerek yok ...Ne yapacağım geçmişi mi okumam lazımO zaman size yetişemem
Bir sürü laf ettiler neler neler dediler ama ben salon kadin çizgimi bozmadımBu savaş bitmez haftaya yine yarışalımO zaman görsünler
Ben yemekteki menüyü saysam aklın uçarNevo inanmam gerçek mi
Ay neyse gitmeyim ,geri geldim üzülmeyin
çok heycanli malatyalılar gelmiş
Malatya Malatya bulunmaz eşi
gönülleri coşturduuuu yenilgilerı
aneyyy aneyyy aneyyy aneyyy yenildiniz mi?
yarışa girmeye çekindiniz mi lililiiii lililiiii
Aferin hemşoma zaten bize bu yakışırBir sürü laf ettiler neler neler dediler ama ben salon kadin çizgimi bozmadım
YazBen yemekteki menüyü saysam aklın uçarKendimi ancak bu kadar korudum Yazayım mı
Sen ne yedin ki sanki,1 erik daha veya patlıcandan kabaktan bir kaşık daha yemişsindirNe tesadüf ben de
Sağol Aus'umSenden hep iyi bahsettim o yüzden dönüp bakmana gerek yok ...
Amadeynepnaz Için hep gıybet yaptım ..o yüzden onu etiketledim arkasından konuşmuş olmayayım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?