Unuttuk sanmaaaaa okadar yaşlanmadım.sen hangi saftaydin de bakım.
Tarafsızım dedim ya ausum aaaaMiu ankarayı tutuyorsa .... yense de yenilse de Malatyalıyımmm ... miu tarafsızsa ..bende iyi olan kazansıncıyım ...
Tarafım net hacı bacı
1.si baya minnoşumAus'a sor Aus ben minnoş değil miyim boycağızımda kısa kendimde küçücük miniminnoş bir insan değil miyim söyle de duysun şu İğde
Adımız çıkmış bir kere
1.si baya minnoşumAus'a sor Aus ben minnoş değil miyim boycağızımda kısa kendimde küçücük miniminnoş bir insan değil miyim söyle de duysun şu İğde
Benim ebemi yendiler AusSenden şaka maka efsaneleri yendin hee ...
Bu hafta kimi yenmiştiniiz
Ayyy kusura bakmayın.icimdeki geyik bi haftadır çayı bile temkinli içip az evvel bi çaydanlık devirince kafa yaptı zannumca.Ya hahahhaha birinin alıntısında kelebeğin uyanış şaha kalkış hikayesini okudum
Hahahahaha
Evde tripliyim ben yaaaa odamda suratı asık oturuyor moddayım kahkaha patlattım
Bütün trip çizgimden çıktım yeminle hahahahhaha
Ya kelebek hahahahahah
Daktır daktır hahahahha
Sende miiiiiiiSenden şaka maka efsaneleri yendin hee ...
Bu hafta kimi yenmiştiniiz
Adımız çıkmış bir kere
Benim ebemi yendiler Aus
Bulamadım. Bireysel takılacağım. 1. Olacağım
Adımız çıkmış bir kere
Benim ebemi yendiler Aus
Aus başından beri angaralıları tutuyorSende miiiiiii
He he cook tarafsizdinnnnTarafsızım dedim ya ausum aaaa
Demek çok aktif olacaksın heeeeSaraycam aynı teklifi ben sana daha önce yapmıştım bugün ikimizine 6kilosu var gel yarisak hedefe kadar
Hatta geçen haftada yapmıştık sen Malatya Ankara takildin unuttun her bu arada ben yendim ama hadi bunu saymiyak ya gelecek haftaki ve ondan sonraki haftaki yenilginin nasıl unutacaksin
Hodri meydan iki pehlivan çıksın meydana
Yenilen gurescim
Ahahahahahahhason 1 saattir kendi kendime konuşuyorum sanki
OooooooooooooooooooooooooSaraycam aynı teklifi ben sana daha önce yapmıştım bugün ikimizine 6kilosu var gel yarisak hedefe kadar
Hatta geçen haftada yapmıştık sen Malatya Ankara takildin unuttun her bu arada ben yendim ama hadi bunu saymiyak ya gelecek haftaki ve ondan sonraki haftaki yenilginin nasıl unutacaksin
Hodri meydan iki pehlivan çıksın meydana
Yenilen gurescim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?