Ben olayım balım ister misinYa hu sahi bu hafta bana kim morti olma gafletine düşmek isterçok pis yenicem ona göre karar versin biri
dans tutkun o zamandan beri varmışAhh ahhh lisede ponpon kız olmak istedim de 80 kilo olunca kabul etmedilerdiTekrar mı başvursam...
Şanlıurfa Anadolu Lisesi bekle beniiiiiiiiiiiiiii
Hee dansı cidden seviyorum bak. Ama o feylesof yok mu o feylesof önümü kapatıyordans tutkun o zamandan beri varmış
twerke merakına şaşırmadım şimdi
Hee dansı cidden seviyorum bak. Ama o feylesof yok mu o feylesof önümü kapatıyorGeçen sene okulda salsa kursu açılmıştı dedim ne var gitsek iki enerjimi atsam saçmalama güzelim ne salsası sen Urfalısın genlerinde halay kodları var dedi
Ahh begüşüm deşme yaramıiyi yerden girmiş önünü kapatmış
erkekler destekten çok köstek olmayı seviyolar
Ya kuzum böyle şehir vs ismi olmasın. İki grup olsun sadece daha atesli olur benceYANİ DUYDUK DUYMADIK DEMEYİNNNNN
ANKARALILAR -MALATYALILAR
GÖRÜMCELER-ELTİLER
YARIŞI TAM GAZ DEVAM EDİYOR BİLGİNİZE.
2 OLAN KAZANINCAYA KADAR YÜRÜ BE YARIŞMA GÜZELLERİ
Arkandaım iğdeeeeeeeAhh ahhh lisede ponpon kız olmak istedim de 80 kilo olunca kabul etmedilerdiTekrar mı başvursam...
Çok güzel olmuş eflalim tik lerle dolsun emi o kutucuklar
AmiiiinArkandaım iğdeeeeeee
Çok güzel olmuş eflalim tik lerle dolsun emi o kutucuklar
Bu yarışlar 2 ye tamamlanınca kaynana gelinler yapıcaz :)Ya kuzum böyle şehir vs ismi olmasın. İki grup olsun sadece daha atesli olur bence
Yav şu mesajı açıp açıp gülüyorumHey gidi eski günler kimlere yenildim.kimler zafere giden yolda basamak diye bana basıp geçti.hersey dostlar motive olsun diyeydi.
Taki birileri çıkıpta bana değilde memleketime meydan okuyuncaya kadar.
Tıpkı bi film sahnesinde basrolun yavaş çekimde yüzünü kaldırıp baktığı gibi ufka baktım.derin bi nefes alıp hemserilerimi uyandırdım.
Işte bu bizim hikayemiz.
hata insana mahsus ama olsun doğru yolu bulacak ve birgün herkes fatma ablamı tutacak
kolay gelsin ablam,bol bol iş yapkalori yak
bugün sporda yap emi
Antepia27 orda bir şampiyon mu gördüm sanki
Fatma ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey
Fatma ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oleeeeeeeeeeeeeeeey
Fatma ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Fatma ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Oooooooooooooooooooooo
1
2
3
şşşşşşşşşşşşşşşşşş
Fatma ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ahh ahhh lisede ponpon kız olmak istedim de 80 kilo olunca kabul etmedilerdiTekrar mı başvursam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?