Hahahahaha ben de efsane yahu hahahaYav şu mesajı açıp açıp gülüyorum
Merak ederim beni çaldır eve gidinceBen de dışardayım geceye kadan. Beni hiç merak etmeyin emin ellerdeyim taam mı
Öpücükler öpücükleeeer
Evde de olaan merak ederim benEv süpürüp spor yapıcam. Bütün gün ve gece evdeyim beni de merak etmeyin emi
Geçmiş olsun canımcımmm ay ne kötüdür yaSelam kizlar. Her zamanki gibi cok aktifsiniz
Ben hala migrenle bogusuyorum yaaaaabelki iyi gelir bu kafama
Morti bulalım hemen kap yeni gelen@MiuLegobana da morti bana da. Gerci su siralar sporda cok aktifim de yenilmek icin cok hevesliyim galiba
İlk hafta sonu menü sude benden gelsin
Sabah
1 kaşık harnup pekmezi
Sabah 9
Yumurta yağda
2 dilim tb ekmek
Çok.az peynir
Az yağda çevirip suyla hasladim havuç rendesi yoğurtlu
Ara 1 muz 2 dilim ayva(ishal oldum da)
Akşam 4
4 tane köfte
1 patatesin çeyreği kadar yedim
Su 2 litre
Spor misafir var yok o yuzden
ay bu yarış süpeeer
Yalnız ben garantici kadınım ..sonra ankaralıların işine dönmesin ... bence o yarışı malatyalılar hükmen kazandı2 olan kazanır denildi baştan ..1-0 yapınca hepsi tamam yeter diyip çekildi .....
şimdi sizin yarışta ilk 55 ya da 99 olan kazanıyor değil mi ?
yoksa 5 yarış .... 3 olan kazanır mı ?
bu arada şartlar ne olursa olsun şampiyonSarayca olacak o ayrı
ne centilmen şuSarayca rakip kolay etiketlesin diye çizgilerini kaldırmış bende çizgili sarayca arıyorum
Üzülme eflalim galibiyet nidaları atarken aus uyumuşum ayaklarına yatacak
Hemen bal yenmiş mi diye baktım28 ekim menüsü
Kahvaltı : Domates, salatalık, peynir, 3 zeytin, yeşillik, 1 dilim çok tahıllı ekmek
Öğlen : 1 tabak taze fasulye, 3 kaşık pul biberli yoğurt, 1 dilim çt ekmek
Ara: 1 dilim salam, 1 dilim kaşar
Akşam : Peynirli yeşil salata, 3 kaşık biberli yoğurt
Su: 3 litre
Spor : 45 dk eliptikbegum75
Mortim : @masumm
Kaptan : @MiuLego
Ara çocuklara sandviç hazırlarken unutarak oldu . Kaçamak sayılır mı bu kaptan
Öyle 1 hafta yapıp bırakmak olmaz. Öyle yarış mi olur. Ben dedim 55 _99 kim once varacak ha bu demek degildir aylarca sursun. Olmaz 5 hafta en gec. Ikimiz icinde ulasamayacak bir hedef degil. Yalniz 55.4 ve 99.4 hedefler. Öyle ucundan görüp yendim. Demekte yok. Matematik kuralı geçerli yani. 5 hafta sonra ikimizde hedefe ulaşamazsak eğer kaybetmiş ve ikimizde mağlup olmuşuz demektir.ay bu yarış süpeeer
Yalnız ben garantici kadınım ..sonra ankaralıların işine dönmesin ... bence o yarışı malatyalılar hükmen kazandı2 olan kazanır denildi baştan ..1-0 yapınca hepsi tamam yeter diyip çekildi .....
şimdi sizin yarışta ilk 55 ya da 99 olan kazanıyor değil mi ?
yoksa 5 yarış .... 3 olan kazanır mı ?
bu arada şartlar ne olursa olsun şampiyonSarayca olacak o ayrı
Dimi dimiÜzülme eflalim galibiyet nidaları atarken aus uyumuşum ayaklarına yatacak
Oh rahatladım. Liste dışı ya malum kaçamak çizelgem de varHemen bal yenmiş mi diye baktım
Yenmemiş tamam ohh
Arada ye ama eflalim şifa niyetine emi
Menü harika maşallahı var yahu
Ne kaçamağı kuzummmis gibi ara çğün olmuş o afiyet olsun bol eksi olsun... turşuların ödemini atsın inşallah
Her kelimesine katılıyorum saraycamÖyle 1 hafta yapıp bırakmak olmaz. Öyle yarış mi olur. Ben dedim 55 _99 kim once varacak ha bu demek degildir aylarca sursun. Olmaz 5 hafta en gec. Ikimiz icinde ulasamayacak bir hedef degil. Yalniz 55.4 ve 99.4 hedefler. Öyle ucundan görüp yendim. Demekte yok. Matematik kuralı geçerli yani. 5 hafta sonra ikimizde hedefe ulaşamazsak eğer kaybetmiş ve ikimizde mağlup olmuşuz demektir.Antepia27 kabul mu şartlar. Sende ekleme yapabilirsin. Ha bu arada her türlü diyet serbest olsun. Malum ben detokscuyum
Sert gibi yazmış olabilirim ama gülerek yazıyorum. şu hayin gülücük olandan
Ne yapayım yapamadı trip attı sonra.ne centilmen şuSarayca rakip kolay etiketlesin diye çizgilerini kaldırmış bende çizgili sarayca arıyorum
Öyle kaçamak mı olur proteinli kaçamakDimi dimibu sefer kendime çok inanıyorum
Oh rahatladım. Liste dışı ya malum kaçamak çizelgem de var. Canım çok tatlı isterse bir kaşık yerim kahvaltı da tamam
Bende ip atlayacaktım az önce. Denedim bacağımın ön kısmı çok fena ağrıdı niye öyle oldu anlamadım
Oh beeeÖyle kaçamak mı olur proteinli kaçamakbugünün tertemiz geçiş eflalim at bir çentikkkkkkk
Sert mi basıyorsun?Bence ip atlayacaktım az önce. Denedim bacağımın ön kısmı çok fena ağrıdı niye öyle oldu anlamadım
Yok kuzum sert değil. Spor ayakkabı ile yapıyorum, daha öncede yaptım ya bir kaç kere. Hiç böyle olmamıştı. Acayip bir ağrı oldu. Ayak ucunda yaptımSert mi basıyorsun?
Ayak tabanının tamamı mı yere değiyor?
Soor ayakkabısız mı atladın?
Kaç tane atladın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?