Selam kizlar. Her zamanki gibi cok aktifsiniz
Ben hala migrenle bogusuyorum yaaaaabelki iyi gelir bu kafama
Ayyy çok tatlısınya dur opucem kaptanlastim mi ne hiç böyle huylarim yoktu
MasummA dedim canım kabul ederse . Senle de haftaya oluruzBen olayım balım ister misin
Geçmiş olsun canımSelam kizlar. Her zamanki gibi cok aktifsiniz
Ben hala migrenle bogusuyorum yaaaaabelki iyi gelir bu kafama
Cok sagol canim tavsiyeler icin. Inan agrikesici bile geciremedi, sabah benle oyandi sagolsun hic yalniz birakmiyor su siralargeçmiş olsun o ağrı ne demek bilirim
boğuşurken ne gibi önlemler alıyosun sana kendi uyguladıklarımı anlatayım belki fayda eder
1-sade nescafe
2-vişne suyu
3-taze nane yerim,çayını yapar içerim
4-başıma sıkıca eşarp bağlarım (hepsini peşpeşede yapabilirsin)
5-hiçbiri fayda etmezse ağrı kesiciyi 4 e böler 1/4 ünü içerim
Cok sagol canimGeçmiş olsun canım
Cok sagol canim tavsiyeler icin. Inan agrikesici bile geciremedi, sabah benle oyandi sagolsun hic yalniz birakmiyor su siralar
Biraz hafifledi simdi canim. Ama haraketlerimi kisitliyor hala. Oglum uyudu. Spor yaparim diyodum, ama ben de uyuyacagim galiba, yine geceye kalacak benim sporhımm ağrı kesici geçirmediyse,şöyle bişey
bu ağrının geleceğini hissettiğin anda önlemlerini almalısın,çünkü belli bi noktadan sonra ilaç bile fayda etmiyor
peki ilaç hiç mi hafifletmedi
Biraz hafifledi simdi canim. Ama haraketlerimi kisitliyor hala. Oglum uyudu. Spor yaparim diyodum, ama ben de uyuyacagim galiba, yine geceye kalacak benim spor
@MiuLegoİlk hafta sonu menü sude benden gelsin
Sabah
1 kaşık harnup pekmezi
Sabah 9
Yumurta yağda
2 dilim tb ekmek
Çok.az peynir
Az yağda çevirip suyla hasladim havuç rendesi yoğurtlu
Ara 1 muz 2 dilim ayva(ishal oldum da)
Akşam 4
4 tane köfte
1 patatesin çeyreği kadar yedim
Su 2 litre
Spor misafir var yok o yuzden
Kaptanim tecrübe lisin bilgilisingüzel hedef belirlersin ama tabii hamileliğin etkisiyle sende yanlış tahmin edebilirsin normal hangi ata oynayacağı ni bilemedin kaptannnnn
Benim kaptanım benim gibi doğumuna bile güle oynaya gidecek Allah'ın izniyle. Gör bak 55 gördüğümde nasıl bir perro yapacağız sen o cuma biraz hüzünlü olacaksın ama yinede şimdiden davetlimsin
Yerim senin âgzini bal damlıyor diyecemde karbonu kestim
O işini bilir
@nehirnil111 de beni tutar kesin. Gelecekteki mortim
afiyet şeker olsun canom ...
Cok tesekkur ederim canimDonna_salut çok geçmiş olsun ...migren benimde çok çektiğim bir ağrı .
Karanfil yağını şakaklarıma sürer ..kafam uyuşana kadar sert masaj yaptırırım .
O yarış burada bitmez...2-0,2-1 olana kadar devamay bu yarış süpeeer
Yalnız ben garantici kadınım ..sonra ankaralıların işine dönmesin ... bence o yarışı malatyalılar hükmen kazandı2 olan kazanır denildi baştan ..1-0 yapınca hepsi tamam yeter diyip çekildi .....
şimdi sizin yarışta ilk 55 ya da 99 olan kazanıyor değil mi ?
yoksa 5 yarış .... 3 olan kazanır mı ?
bu arada şartlar ne olursa olsun şampiyonSarayca olacak o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?