Bilmemki kaptan ne dersr o ben uslu bir yarışmaciyimSende mi seferoğullarındansın
Ne olurdu diyeyim mi ya sen sıkıntıdan saçını başını yolardın yada türkan yola gelirdiya türkan sana şu kadarını diyeyim sen dua et miu ya denk geldin ...sen dua et ben kaptanlığı bıraktım da geldin takımabeni göreydin miuuuuuuuuuuuu miuuuuuuuuuuu mumla arardın
almazsın ki sen ..yeter ki o kafana koy
o zaman dip sıyırmaya devam
Aynen çürüttük
O sopa banaydı yalnız
Nedir sizin bu spoalarinizdan çektiğim
Hep bana
Benim hamile kalmamis halim bile senden tosundu.
Sen fiksen ben...Yazacak bise bulamadim la.Beni tanimlayacak canli yok
Ben yaramaz mıyımBilmemki kaptan ne dersezaman o ben uslu bir yarışmaciyim
Ne olurdu diyeyim mi ya sen sıkıntıdan saçını başını yolardın yada türkan yola gelirdi
Ben korkuyorum
Hadi bakalım daha çok var mı
Bilmem mi az azarını yemedim, hemen de küserdimbende bir zamanlar 100 düm .... yok muuu arttıraaaan
miu yine kıyamıyor ... ben direkt kıyma
yaaa aman duymasınOrtimsi mortikız nereye bekleyecen white 2.2 si senin 1 kilon kaldı bu bekleme şeysinden miu hoşlanmayacak
Yavrum benim bee
Hatunun dibisiin
türkanı nereye aldınız ..ardında portakalı aldıysanız oraya beni de alın
Ay benimde
Bence bir zamanlar 45 dim diye havamı atarım o zamanbende bir zamanlar 100 düm .... yok muuu arttıraaaan
miu yine kıyamıyor ... ben direkt kıyma
Bilmemki kaptan ne dersr o ben uslu bir yarışmaciyim
Ne olurdu diyeyim mi ya sen sıkıntıdan saçını başını yolardın yada türkan yola gelirdi
İyi hadi az kalmışkorkma annem korkma ... ben artık tatlı minnoş köşesine çekilmiş bi topik teyzesiyimay topik teyzesi ... yazarken kahkaha attım
bi bu kadar daha
Bilmem mi az azarını yemedim, hemen de küserdim
Bence bir zamanlar 45 dim diye havamı atarım o zaman
Ahahaha laz uşağıyla dalaşma sen zararlı çıkarsın
La senin gibi akıllı kadını nasıl bir oyuna getirip ha bu karadeniz uşağıyla evlendirdiler
Ay sorma kaciririm dedi yeminle bende kendi ayaklarına gideyim dedimHadi evlendirdiler kandırıp da 3 çocuğu da onlar yaptırmadı ya
Küsengeçbak takımın küsengeçleri bonus..sen... banu ..ada.....
Karadeniz de kaçırma çok oluyor diyorlardı, doğru o vakitAy sorma kaciririm dedi yeminle bende kendi ayaklarına gideyim dedim
Yaramaz olabilirim canımEstağfirullah kız
neden üstüne alındın
bence türkan yola gelirdi
Benden önce eltim kaçmış.yanliz kaynimin haberi yok.eve gelmiş bi bakmış kendine bi kız kaçmış.Karadeniz de kaçırma çok oluyor diyorlardı, doğru o vakit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?