@begum75 hiç geçmiş okumadım sporumun kaptanı :)) ne yaptınız ? yeni oluşum var mı sporda ?
baskaca bir alternatif varmı ki
Benden önce eltim kaçmış.yanliz kat kimin haberi yok.eve gelmiş bi bakmış kendine bi kız kaçmış.
NeeeBenden önce eltim kaçmış.yanliz kat kimin haberi yok.eve gelmiş bi bakmış kendine bi kız kaçmış.
Ay buna ne güldümAyyy nasıl keyifliyim benim adam balık tutamamış birde yağmur da bir güzel ıslanmışlar
Farkındayım o farklı.bir vaka.tamamiyle.farklıbi bonusta işlemedi be ecejübilem oldu o benim .... saçımı başımı yolup kaçışım oldu
bi bonusta işlemedi be ecejübilem oldu o benim .... saçımı başımı yolup kaçışım oldu
Bende bendeAy buna ne güldüm
İlahi eflal
OvvvvvvBenden önce eltim kaçmış.yanliz kaynimin haberi yok.eve gelmiş bi bakmış kendine bi kız kaçmış.
Aynen.isteme vermeme de olmamış.kv diyor seni alsak demişler oda istanbul dan otobüse binmiş ilk hedef trabzon.ufak çaplı bi tören olduda bitti maşallahNeeeeltin kaynına kendi kaçmış yani doğru mu anladım
Gülmek sana yakışıyorYalnız içime içime güle güle ödem tutucam
Yalnız içime içime güle güle ödem tutucam
Aşk olsun kız neye küstüm simdiye kadar....bak takımın küsengeçleri bonus..sen... banu ..ada.....
Derkenn küstü derrrmişimmAşk olsun kız neye küstüm simdiye kadar....
Ayy bundan sitcom olur yaAynen.isteme vermeme de olmamış.kv diyor seni alsak demişler oda istanbul dan otobüse binmiş ilk hedef trabzon.ufak çaplı bi tören olduda bitti maşallah
Olan bana oldu güya beni istemeye geldiler biz eşimle tanışıyoruz ama öyle çıkma felan yok.gece 12 oldu hala kimse Allahın emri demiyor.eeee neymiş kızla oğlan zaten anlaşmış bunlar kız istemede tecrübeli değilmiş.ayyyyy ne çektim be
Aşk olsun kız neye küstüm simdiye kadar....
Balik tutmayi ne cok seviyor su erkekler ayyy ben catlarim o kadar bekleyecem 2 balik için...Ayyy nasıl keyifliyim benim adam balık tutamamış birde yağmur da bir güzel ıslanmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?