Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bak yine küstün

kız ben menülere yediklerinize kızınca en alınan bu dörtlü ... bonus efsane tabii ... geri üçlü sizdiniz
Yok sekerim kussem boyle yaparimm..

Heee yaaa mercimek kofteme kızmıştın hala aklimda halbuki az yemistim ... halada aklim almiyor 8 sikma mi yemistim neydi )) sen kizinca esime sormustum 8 sikma cokmuuu kiiii diyeeee ... esimde yazik yok askim yok az yedin iyisin iyisin demişti

kız barajlar tehlikeli dikkat etsin
İçine girmiyor giremez yüzme bilmiyor canım kenardan olta ile. Çok kızdım ama dinlemiyor, yüzme kursuna git bari diyorum. Büyük oğlanı da götürmek istiyor yüzme öğrenmeden götüremezsin diyorum

Balik tutmayi ne cok seviyor su erkekler ayyy ben catlarim o kadar bekleyecem 2 balik için...
Onun zevki baska.helede.sinucta tutarsan of offff
Bu arada kızına.tekrar geçmiş olsun ah ben ne.cektim buyuk kizda uyuyamazdi yavrum oturarak uyuturdum geçiyor ada geçiyor simdi.zorda

Benden önce eltim kaçmış.yanliz kaynimin haberi yok.eve gelmiş bi bakmış kendine bi kız kaçmış.

Bir karadenizli olarak neresinden diye soracaktim ki sonraki mesajlarda Trabzon olduğunu gördüm. Eniste hemserimmis

B
Ama cuma sonuca yansımıştı

Bence çok normaldi size sonuçta listedeydiniz...
Bana bi kere bi laf saymisti yemin ediyorum okurken rengimin kırmızıya dönüştüğünü hissetmistim.
Oyyy iyiki listede değilim dedim...
Ausencia canım ya benim menüyü bile yorumluyordu hiç atlamadan

Onun zevki baska.helede.sinucta tutarsan of offff
Bu arada kızına.tekrar geçmiş olsun ah ben ne.cektim buyuk kizda uyuyamazdi yavrum oturarak uyuturdum geçiyor ada geçiyor simdi.zorda
Sağol ececim cook üzülüyoruz esimle icimiz parcalaniyir dr biseyi yok krese basladiysa normal dedi... doğru durust uyumuyorum kostur kostur soluğu odasında aliyorum... bide ben kafama bisey takilirsa hayatta uyuyamammm takıyorum bu nasil gececek diye diye sabah oluyor stresten kabiz oldun 2 gundur wc yookk ((

8 di asla unutmam
ya seviyorum sizi beeee çok

aaaa gitsinler yüzme çok önemli ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…