O zaman ben gideyim bele bele diyeyimkııız çizelgeni düşüüüüüüüüüüüüün
Balik tutmayi ne cok seviyor su erkekler ayyy ben catlarim o kadar bekleyecem 2 balik için...
Yaa beni bekle desem beklemezBalik tutmayi ne cok seviyor su erkekler ayyy ben catlarim o kadar bekleyecem 2 balik için...
Bizde sahil yok zati ırmak var baraj varçoook zevkli ama ... öyle sahilden olanı değil ..sandalla çıkacaksın
Bizde sahil yok zati ırmak var baraj vardeniz varda biz mi gitmedik
Yok sekerim kussembak yine küstün
kız ben menülere yediklerinize kızınca en alınan bu dörtlü ... bonus efsane tabii ... geri üçlü sizdiniz
İçine girmiyor giremez yüzme bilmiyor canımkız barajlar tehlikeli dikkat etsin
Onun zevki baska.helede.sinucta tutarsan of offffBalik tutmayi ne cok seviyor su erkekler ayyy ben catlarim o kadar bekleyecem 2 balik için...
Iki cocuga bak desen bakmazlarrrYaa beni bekle desem beklemez
Benden önce eltim kaçmış.yanliz kaynimin haberi yok.eve gelmiş bi bakmış kendine bi kız kaçmış.
Ama cuma sonuca yansımıştıYok sekerim kussemboyle yaparimm ..
Heee yaaa mercimek kofteme kızmıştın hala aklimda halbuki az yemistim... halada aklim almiyor 8 sikma mi yemistim neydi )) sen kizinca esime sormustum 8 sikma cokmuuu kiiii diyeeee ... esimde yazik yok askim yok az yedin iyisin iyisin demişti
Çalışmalar devam ediyorbegum75 hiç geçmiş okumadım sporumun kaptanı :)) ne yaptınız ? yeni oluşum var mı sporda ?
Yok sekerim kussemboyle yaparimm ..
Heee yaaa mercimek kofteme kızmıştın hala aklimda halbuki az yemistim... halada aklim almiyor 8 sikma mi yemistim neydi )) sen kizinca esime sormustum 8 sikma cokmuuu kiiii diyeeee ... esimde yazik yok askim yok az yedin iyisin iyisin demişti
Sağol ececim cook üzülüyoruz esimle icimiz parcalaniyir dr biseyi yok krese basladiysa normal dedi... doğru durust uyumuyorum kostur kostur soluğu odasında aliyorum... bide ben kafama bisey takilirsa hayatta uyuyamammm takıyorum bu nasil gececek diye diye sabah oluyor stresten kabiz oldun 2 gundur wc yookkOnun zevki baska.helede.sinucta tutarsan of offff
Bu arada kızına.tekrar geçmiş olsun ah ben ne.cektim buyuk kizda uyuyamazdi yavrum oturarak uyuturdum geçiyor ada geçiyor simdi.zorda
Çalışmalar devam ediyor
Ama bireysel olmaz olmamalıçünkü şartlar eşit değil, grup olunca en azından birbirimizi tamamliyoruz
Yok sekerim kussemboyle yaparimm ..
İçine girmiyor giremez yüzme bilmiyor canımkenardan olta ile. Çok kızdım ama dinlemiyor, yüzme kursuna git bari diyorum. Büyük oğlanı da götürmek istiyor yüzme öğrenmeden götüremezsin diyorum
Benimkiler de hala öksürüyor arada . Şu veriyorum bol bol. Az önce uyandı küçük öksürükten. Birde ağlıyor öksürüyorum diye. Anneeee su diye
Bencede yazın hem kendim için hem oğlum için çok dedim de yok dedi odun8 di asla unutmam
ya seviyorum sizi beeee çok
aaaa gitsinler yüzme çok önemli ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?