Sfinkter ne kine
Olabilir güzel fikir ama diyelimki bir hafta süper starlar 1.oldu diger hafta 3. Cu her takım her hafta siralama degistirirse nasıl olcakya @MiuLego bu gruplarda bence üst gruba çıkan alt gruba düşende olsun ... ben olsam üşenmez yapardımbegum75 @nehirnil111
Bence 70 lerde gözü var bize söylemiyor
Olabilir güzel fikir ama diyelimki bir hafta süper starlar 1.oldu diger hafta 3. Cu her takım her hafta siralama degistirirse nasıl olcak
Yiyin yiyin kışın ısınırsınız gaz bombalarıyla
Tüm dikkatimi topladım ve cumaya kadar en en en çok sporlarda olacak gözüm
Kesinlikle yap vaytım
Ben o eski vaytı özledimmmmmm
Türkanla S Sguat girls aynı gruptasınızaçıkçasıııı kim kimi geçecek o grupta kim şampiyon olacak merak ediyorum aşırı
kasmış gıı hemen googledan baktım ben
hani çiş yaparken birden durabiliyoruz yakasla sıkıp heee o işte
yok yahu 89 bile olmayı istemiyor kızdırdı bugün beniBence 70 lerde gözü var bize söylemiyorAntepia27 .
Karışma bende 1. Olayım yahu
Bende
He anladımkelebekolacam doktormu ne doktoru allahım ne güzel yere düştüm
97 de ne oluyor yahu bir kaçamak yapsa hoop 100 hep stres en güzeli 75 akmaz kokmaz. Kaçama yapsa bile 80 görmez geri toparlaryok yahu 89 bile olmayı istemiyor kızdırdı bugün beni
97 de de topuklarım yeter diyor ..
97 de ne oluyor yahu bir kaçamak yapsa hoop 100 hep stres en güzeli 75 akmaz kokmaz. Kaçama yapsa bile 80 görmez geri toparlar
Olmaz 75 olacak o kadar. Sonra da biz gibi son 10 kilom var deyip senelerce sürünecek burdadu kız korkutma bi 89 a ikna etsek
Var da Işine yaramaz.Politikaci
Belliydi zaten
Allahım çok mutluyum spor konusunda @MiuLego yemekNevreste psikolog igdedali doktor kelebekolacam
Daha yokmu
Ablam seni tutuyorumNasıl gidiyor spor yapiyosun demi
Yenecigim için büyük zevk alıyorum
yok yahu 89 bile olmayı istemiyor kızdırdı bugün beni
yok şöyle şimdi üst gruptan atıyorum türkansonuncu oldu ... bi alt gruba ... alt gruptan ahu kendi grubunda 1. oldu 1 üst gruba
yok yahu 89 bile olmayı istemiyor kızdırdı bugün beni
Sütü mümkünse kes canım.biogaia diye probiyotik var insan kullanabilirsin.kakasi çok sertse mutlaka duphalac vb.barsak düzenleyici kullan.3.5 içiyor arada zeytinyağı ile meyve suyu armut ne varsa denedim şimdi kuru fasulye iyi gelir dediler onu pisiriyorum
Hele de biVar da Işine yaramaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?