Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş olsun kuzuya
Bilmiyorum miu ya canım çok sıkılıyor onun bu haline içime dert oldu kendimi unuttum yine ona taktim kafayı hiç olmazdı şimdiye kadar böyle sorunlarımız ne yapacagimi şaşırdım yemek yemesinde sıkıntı yok suyunuda güzel içiyor gel gör wc yok kafayı siyirmalik az az altına kaçırıyor kendini kasıyor ne yapacagimi şaşırmış durumdayım en son 3 gün önce demiştim kabız diye onun zeytinyağı ile armut ile yapmıştık şimdi onlarda ise yaramiyor

Sen 97 kilo ile hayatını geçirmek istiyorsan olur tabi fatma..

97 kilo ideal kilo mu? Sağlıklı kilo mu?

Sen söyle.. işin kolayına hiç kaçma canım benim hiççç.. öyle bir dünya yok.. verdiğin kiloya bakıp mutlu olma zamanında değilsin ki. Sen vardığın kiloda mutlu olmalısın.. almışsın kiloyu elbet ki vereceksin.. -50 çok güzel mutlu olursun ama o mutluluk seni motive etmeli sadece.. rakamlarla işimiz yok... gider ölçümlerini yaptırırsın.. iç yağlanma oranın vücut yağ yğzden kas oranına baktırırsın.. hee o rakamlar sonuçlar seni mutlu edecekse amenna.
Vaytım evet hatırlıyorum kakasını yaptı diye sevinmiştik burada.. anneler gelir sana söyler tavsiye kuzum takma kafana.. üzülme.. her çocuk yaşıyordur muhtemelen.. vardır çaresi balımm

Tabi bonus kim ki yüzenstar

Ablam seni tutuyorumNasıl gidiyor spor yapiyosun demi

itiraz ediyorummmmmmmmmmmmmm ekssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik var

HİPERSTARLAR
igdedali
Whiteblacklife
CocoChanelmademoiselle
S Sguat girls

MEGASTARLAR
Ahu060812
@eflalim
Nevreste
deynepnaz

SÜPERSTARLAR
begum75
ecemavi
Nefs
kelebekolacam
ada81
suspushanimcim
@Portakal Sulu Ordek

ULTRASTARLAR
nehirnil111
@masumm
Antepia27
nar_cicegim
60kiloyum
ErSeSi

UVERTÜR

Ausencia

Ben yazıcam cuma günü ve bugünkü sporlarımi kendimi yağ yaka egzersizlere vricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…