Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausum fatmayla konuşmuştuk liste işini de çok iddialı ama 99 olmadan istemiyor Ausencia

Sonra sanırım fırtınalar estirecek

Onu en çok gaza getiren 99 olmak ya ...en çok orada verir gibi geldi ... kaçırmayalım o yüzdeleri diye şu an ilk kez izin kilosunun altına düştü de ... bölüneceği için zaten kuş kalır yüzdesi ... tabii kendi bilir ...

Yüzü burda iken yazayım Antepia27 fatma kopup artı ve sabit geldiği için listeden izne ayrıldı zaten ... artık asla onlar olmayacak bu yaz gelene kadar fatmayı 80 görüyoruz küsürsuz

Buraya gel diycem lakin erciyes e kar yagmis onun soğuğu hissediliyor.
Ayyy buz buuuuuz
Var ausum var.. birçoğunda hem de.. iki takımın kaptan aradığını gördüm içim cız etmedi değil.

Biliyorum ı dönemleri %1.5 ile derece gelmiyordu
Yinw o günler gelecek illaki

EVEEETTTTT

YENİ SPOR GRUPLARIMIZ HAYIRLI OLSUN

Her hafta haftanın hiperstarı, megastarı, süperstarı ve ultrastarı seçilir

Yarış çoktan başladı. Sanki az spor gördüm bu 2-3 günde. Gaza basma zamanı. Akşam bildirimlerde sporların coştuğunu görmek istiyorum kızlar. Sporsuz olmaz. Cuma üzülürüz.. gerek var mı? Yok.

Hadi herkes spora.. kalk kalkkkkk.. sporsuz az sporlu görürsem ağlarım he..

Özellikle @Candysugar Whiteblacklife Nevreste sizin gibi spor canavarlarının pointlerini ben göremedşm sankiiiii

CocoChanelmademoiselle yol yorgnuydu ama gelir bugün.. yarından itibaren bomba sporlarla gelecek !!!

HİPERSTARLAR
igdedali
Whiteblacklife
CocoChanelmademoiselle
@Candysugar

MEGASTARLAR
Ahu060812
@eflalim
Nevreste
deynepnaz

SÜPERSTARLAR
begum75
ecemavi
Nefs
kelebekolacam
ada81
suspushanimcim
@Portakal Sulu Ordek

ULTRASTARLAR
nehirnil111
Nare83
Antepia27
nar_cicegim
60kiloyum
ErSeSi

Her grup kendi içinde yarışır her hafta en çok puanı olan 1. Olur

Kızlar fikirlerinizi bekliyorum öneriler vs de olursa açığım.

EKSİKLER OLABİLİR BEN DE SPOR GRUPLARINDA OLMAK İSTİYORUM DİYEN VARSA BENİ ETİKETLESİN BEN UYGUN GRUBA YERLEŞTİRİRİM

Kaptanim yeni kaptan beni beğenmiyor sevmiyorum güvenmiyorum geçen hafta liste haftandi dedim bı teklif edeydin bende sana ay liste beni geriyor diyp hava ataydim bu keyfi bana yasatmadi neguzel bı havalara giriyciydim ayy çok fenayım
Tabii sağolsun konuştuk böyle iyiyiz dediğin gibi burda ilgide destekte liste içi dışı hiç fark etmiyorcok sağolun güzel kaptanlarim

ay neee yüklenmesi harika gidiyorsun ..... bi @Lunya yı aratmıyorsun

bence @Sarayca da çok zevk alıyor şu an da harika

Aaaa iyi devam ozaman eziklemeye

Ausum fatmayla konuşmuştuk liste işini de çok iddialı ama 99 olmadan istemiyor Ausencia

Sonra sanırım fırtınalar estirecek

Yooo asıl hedefim 97 görüp _50 kilo deyip kaçmakaman kaptan duymasin

Valla öyle. Aynılarını da söyledim. Hatta bu hafta da ne uygundu listeye giriş için yüzdemiz nasıl kaçırdık dedim.. dur bakalım büyük yüzde ile gelip sözleri de verince (2-3 hafta art arda iyi kilo verip beni ikna etmen lazım didim) alcaz uygun haftada inşallah. Onun 99 unu bekleyemem alır giderim ruhu duymaz zaten yakın takipteyim oniiii

Ben de ben de

Vallaha döverim he
97 ne yaaa

Sen hele yan çiz hele
Bak çok üzüldüö şimdi şaka demi şakaydı içime oturdu heee

Wc eğitimi için çok zorlamayın.baktiniz sürekli kaçırıyor hazır değildir ki.
Hazır bez meselesinden dolayı çocukların sfinkterleri artık geç gelişiyor.kizlarin nisbeten daha erken.
Daktirim seni yakalamışken oğlum.3 gündür yine kabız çare de bana ne olur

EVEEETTTTT

YENİ SPOR GRUPLARIMIZ HAYIRLI OLSUN

Her hafta haftanın hiperstarı, megastarı, süperstarı ve ultrastarı seçilir

Yarış çoktan başladı. Sanki az spor gördüm bu 2-3 günde. Gaza basma zamanı. Akşam bildirimlerde sporların coştuğunu görmek istiyorum kızlar. Sporsuz olmaz. Cuma üzülürüz.. gerek var mı? Yok.

Hadi herkes spora.. kalk kalkkkkk.. sporsuz az sporlu görürsem ağlarım he..

Özellikle @Candysugar Whiteblacklife Nevreste sizin gibi spor canavarlarının pointlerini ben göremedşm sankiiiii

CocoChanelmademoiselle yol yorgnuydu ama gelir bugün.. yarından itibaren bomba sporlarla gelecek !!!

HİPERSTARLAR
igdedali
Whiteblacklife
CocoChanelmademoiselle
@Candysugar

MEGASTARLAR
Ahu060812
@eflalim
Nevreste
deynepnaz

SÜPERSTARLAR
begum75
ecemavi
Nefs
kelebekolacam
ada81
suspushanimcim
@Portakal Sulu Ordek

ULTRASTARLAR
nehirnil111
Nare83
Antepia27
nar_cicegim
60kiloyum
ErSeSi
Donna_salut

Her grup kendi içinde yarışır her hafta en çok puanı olan 1. Olur

Kızlar fikirlerinizi bekliyorum öneriler vs de olursa açığım.

EKSİKLER OLABİLİR BEN DE SPOR GRUPLARINDA OLMAK İSTİYORUM DİYEN VARSA BENİ ETİKETLESİN BEN UYGUN GRUBA YERLEŞTİRİRİM

Benim mortim Ahmet esra olucakti. Ama o yok buralarda sanki. Kizlar mortisi olmayan varmi benim gibi ? Yoksa bi benmiyim. Mortisi olmayan varsa benle yarismak isteyen olursa cok sevinirim.

Evet kuzum gelmiyor çok.. yeni birisi güzel olur.

Yok mu bir yiğidoooooooo hapinısa morti olacak

Vallaha döverim he
97 ne yaaa

Sen hele yan çiz hele
Bak çok üzüldüö şimdi şaka demi şakaydı içime oturdu heee

Yaa kaptanim _50 diyom benim için yeni bir hayat resmen bide spora gidiyorum 80 gibi gorunurum 45 yaşında 4 çocuk anası bı hatuna 20 yıl önce ulaştığı kilolarda olmak yetmezmi
İnşallah su 97 gorelm hep birlikte konuşuruz canım benim
Aha sana öpücük de veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…