Ausum fatmayla konuşmuştuk liste işini de çok iddialı ama 99 olmadan istemiyorAusencia
Sonra sanırım fırtınalar estirecek
Ayyy buz buuuuuzBuraya gel diycem lakin erciyes e kar yagmis onun soğuğu hissediliyor.
Var ausum var.. birçoğunda hem de.. iki takımın kaptan aradığını gördüm içim cız etmedi değil.Canım burada önemli olan ... 1.5 mu 2.5 mu değil ? çocuğun hazır olması . her çocukta bu kadar değişken ki .
yaza doğru tam kaç yaşında olacak (kışın deneme ) bir bakarsın .. baktın zorlanıyor ..alışamıyor sakın zorlama ... o inatlaşma süreci daha da korkutup geri atıyor .
Olmuyorsa 2.5 da olsun yahu .... kim popusunda bezi ile kalmış .. ha olursa alışırsa da hemen ... ohh mis olur .
inan bende çok severim eceyi ... nasıl akıllı .. naif ... zeki .. böyle sakinliği ile her işi hallederler ya .
Amaaaaaaaaaaaaaa seni de severim çok heee ... atarlı daktırımama bebek görmeye geleceksiniz ona göre Hazirana
aynen kuzum .
Napalım ... ortalama yüksek zaten bizim ... farkla 1. oluyorduk ... hoş bu bu ara böyle ... takımlarda bi kopukluk var farkında mısın ?
yani açıkcası çokta rehavet olmasın üzerinizde ... en az 3-4 takım %1 üzeri olurdu hep ... o 1.likleri alırken neler çektim benşimdi ciddi anlamda tüm takımlarda bir düşüş var .... kaç haftadır takımımız harici %1 ler sıralanmıyor .
bu tekrar eskiye dönerse ... rekabet kızışır . ya hatta %2 ler vardı miu şurda daha bu baharda ...yaz başı .... biz 1.küsürler le derece alamadık
Neymis bu yeni sistem kaptan ? Nereden baka bilirim ?Yeni sistemi performans sistemini hiç sevmedim
Ausum fatmayla konuşmuştuk liste işini de çok iddialı ama 99 olmadan istemiyorAusencia
Sonra sanırım fırtınalar estirecek
Onu en çok gaza getiren 99 olmak ya ...en çok orada verir gibi geldi ... kaçırmayalım o yüzdeleri diyeşu an ilk kez izin kilosunun altına düştü de ... bölüneceği için zaten kuş kalır yüzdesi ... tabii kendi bilir ...
Yüzü burda iken yazayımAntepia27 fatma kopup artı ve sabit geldiği için listeden izne ayrıldı zaten ... artık asla onlar olmayacak bu yaz gelene kadar fatmayı 80 görüyoruz küsürsuz
Ben de ben deEVEEETTTTT
YENİ SPOR GRUPLARIMIZ HAYIRLI OLSUN
Her hafta haftanın hiperstarı, megastarı, süperstarı ve ultrastarı seçilir
Yarış çoktan başladı. Sanki az spor gördüm bu 2-3 günde. Gaza basma zamanı. Akşam bildirimlerde sporların coştuğunu görmek istiyorum kızlar. Sporsuz olmaz. Cuma üzülürüz.. gerek var mı? Yok.
Hadi herkes spora.. kalk kalkkkkk.. sporsuz az sporlu görürsem ağlarım he..
Özellikle @CandysugarWhiteblacklife Nevreste sizin gibi spor canavarlarının pointlerini ben göremedşm sankiiiii
CocoChanelmademoiselle yol yorgnuydu ama gelir bugün.. yarından itibaren bomba sporlarla gelecek !!!
HİPERSTARLAR
igdedali
Whiteblacklife
CocoChanelmademoiselle
@Candysugar
MEGASTARLAR
Ahu060812
@eflalim
Nevreste
deynepnaz
SÜPERSTARLAR
begum75
ecemavi
Nefs
kelebekolacam
ada81
suspushanimcim
@Portakal Sulu Ordek
ULTRASTARLAR
nehirnil111
Nare83
Antepia27
nar_cicegim
60kiloyum
ErSeSi
Her grup kendi içinde yarışır her hafta en çok puanı olan 1. Olur
Kızlar fikirlerinizi bekliyorum öneriler vs de olursa açığım.
EKSİKLER OLABİLİR BEN DE SPOR GRUPLARINDA OLMAK İSTİYORUM DİYEN VARSA BENİ ETİKETLESİN BEN UYGUN GRUBA YERLEŞTİRİRİM
Kaptanim yeni kaptan beni beğenmiyor sevmiyorum güvenmiyorum geçen hafta liste haftandi dedim bı teklif edeydin bende sana ay liste beni geriyor diyp hava ataydim bu keyfi bana yasatmadi neguzel bı havalara giriyciydimayy çok fenayım
Tabii sağolsun konuştuk böyle iyiyiz dediğin gibi burda ilgide destekte liste içi dışı hiç fark etmiyorcok sağolun güzel kaptanlarim
Aaaa iyi devam ozaman eziklemeye
Yooo asıl hedefim 97 görüp _50 kilo deyip kaçmakaman kaptan duymasin
Daktirim seni yakalamışken oğlum.3 gündür yine kabız çare de bana ne olurWc eğitimi için çok zorlamayın.baktiniz sürekli kaçırıyor hazır değildir ki.
Hazır bez meselesinden dolayı çocukların sfinkterleri artık geç gelişiyor.kizlarin nisbeten daha erken.
Ekledim kuzumBen de ben de
Canım bizlik sizlik değişen birşey yok. Sadece sonuçlar için dönem sonunda toplan ortalamalar üzerinden değerlendirme yapılacak sistem bu :)Neymis bu yeni sistem kaptan ? Nereden baka bilirim ?
Ay ne çok konuşmuşsunuz yahu
kuru fasulye
nohut
barbunya hasladim
dondurucu ya aticam
ev gaz bombası olacak
Geçmiş olsun kuzuyaDaktirim seni yakalamışken oğlum.3 gündür yine kabız çare de bana ne olur
Benim mortimAhmet esra olucakti. Ama o yok buralarda sanki. Kizlar mortisi olmayan varmi benim gibi ? Yoksa bi benmiyim. Mortisi olmayan varsa benle yarismak isteyen olursa cok sevinirim.
Vallaha döverim he
97 ne yaaa
Sen hele yan çiz hele
Bak çok üzüldüö şimdi şaka demi şakaydı içime oturdu heee
Cok tesekkur ederim. Ben sandim ki degisen biseyler var, haberdar olayim dedimCanım bizlik sizlik değişen birşey yok. Sadece sonuçlar için dönem sonunda toplan ortalamalar üzerinden değerlendirme yapılacak sistem bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?