Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aa. Yok 1 2 gün denicem olmazsa zorlmam geri tepmesin diye
Canım ilk 3 gün kuralı var bunun için yani r gün altına kaçırabilir. korkma. 3 günden sonra daha bi anlıyolar. altna kesinlkle bez bağlama öğretirken. ben her götürdüğğmde yapmıuordu üstünü giydirip bırakıyodum bi bakıyodum yapmş. 10 15 dk da götürüyodum ama yine de 3 gün tuvaleti tutturamadık. sonra o yapınca altının ıslandığını farketti bundan rahatsz oldu ve söylemeye başladı.
O havlu gibi kilotları da takma ben taktm onları da bez gibi algıladı söylemedi.
O ıslaklığı hissedip ondan rahatsz olacak. o yüzden 1 2 güne deneyip bırakrm deme. tam öğrenmesi 15günü buluyor. inşallah daha erken öğrenr
Ben de misafirliğe giderken filan bez taktım öğrendiği halde. bu seferde geriledi çock öğrendiği halde dememeye başladı çnkü altmda bez var galiba diyip söylemeden yapıyordu. hatta bez tak bez diyodu.
Ama yapsa da artk takmadım ki yine 1 2 gün sürekli yaptı altna ama sonra öğrendi tekrardan.
Bence yaza erteleme. eğer sağlık durumları da iyiyse hemen çıkar bezi takma hiçbşklde ki öğrensn bşka çaresi olmadğını

Rahat tabi beze yapması kız çocuğu daha çabuk öğrenir diyorlar ben denicem bi bakalım bu yaz 1 2 gün gelişme varsa devam yoksa zorlamam

Ben zaten kesersen hem gece hem gündüz aynı anda kesicem benimki şimdiden rahatsız olur kakasını yapınca hiç durmaz hemen ağlar yada yanıma gelir ben anlar değiştiririm altı açıkken pjamasina yapsa hemen rahatsız olur bunlara güvenerek başlamayı düşünüyorum erkenden :)

Ozmn başla kuzum hazır gibi ben geceyi halledemedm işte o da bnden ötürü. ilk zamanlar kuru kalkıyodu gece bağlynca artk söylemyşor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…