- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Yok olmadım az kaldı ama işin aslı mezun olmakta bi yandan hüzünlendiriyot beni. Liste Çok disiplin veriyor bana:)Yok canım ödemdir yahu.
Sen mezun oldun mu?
Geçer cumaya üzülme
ayy gideyim de yiyeyimBen tokum sende yere doyyy
Tamam ben o zamana kadar başka birşey bulurum
Canım ilk 3 gün kuralı var bunun için yani r gün altına kaçırabilir. korkma. 3 günden sonra daha bi anlıyolar. altna kesinlkle bez bağlama öğretirken. ben her götürdüğğmde yapmıuordu üstünü giydirip bırakıyodum bi bakıyodum yapmş. 10 15 dk da götürüyodum ama yine de 3 gün tuvaleti tutturamadık. sonra o yapınca altının ıslandığını farketti bundan rahatsz oldu ve söylemeye başladı.Aa. Yok 1 2 gün denicem olmazsa zorlmam geri tepmesin diye
Ben de misafirliğe giderken filan bez taktım öğrendiği halde. bu seferde geriledi çock öğrendiği halde dememeye başladı çnkü altmda bez var galiba diyip söylemeden yapıyordu. hatta bez tak bez diyodu.Ya benim oğlan 29 aylık tam öğrendi tuvaletini çok iyiydi hastaneye düştük e çocuk ishal sürekli serumla falan olunca tekrar bağladık hastanede eve geldik sürekli altına yaptı bi türlü tuvalete ikna edemedik şimdi mecbur bağladık tekrar bu yaza tekrar deneyeceğim ama çok korkuyorum essek sıpası çişini nreye yapacaksın diyoruz beze diyor biliyor aslında ama tuvalete gitmek istemiyor halbuki çok güzel öğrenmişti çocuğum
Ya benim oğlan 29 aylık tam öğrendi tuvaletini çok iyiydi hastaneye düştük e çocuk ishal sürekli serumla falan olunca tekrar bağladık hastanede eve geldik sürekli altına yaptı bi türlü tuvalete ikna edemedik şimdi mecbur bağladık tekrar bu yaza tekrar deneyeceğim ama çok korkuyorum essek sıpası çişini nreye yapacaksın diyoruz beze diyor biliyor aslında ama tuvalete gitmek istemiyor halbuki çok güzel öğrenmişti çocuğum
Canım ilk 3 gün kuralı var bunun için yani r gün altına kaçırabilir. korkma. 3 günden sonra daha bi anlıyolar. altna kesinlkle bez bağlama öğretirken. ben her götürdüğğmde yapmıuordu üstünü giydirip bırakıyodum bi bakıyodum yapmş. 10 15 dk da götürüyodum ama yine de 3 gün tuvaleti tutturamadık. sonra o yapınca altının ıslandığını farketti bundan rahatsz oldu ve söylemeye başladı.
O havlu gibi kilotları da takma ben taktm onları da bez gibi algıladı söylemedi.
O ıslaklığı hissedip ondan rahatsz olacak. o yüzden 1 2 güne deneyip bırakrm deme. tam öğrenmesi 15günü buluyor. inşallah daha erken öğrenr
Ben de misafirliğe giderken filan bez taktım öğrendiği halde. bu seferde geriledi çock öğrendiği halde dememeye başladı çnkü altmda bez var galiba diyip söylemeden yapıyordu. hatta bez tak bez diyodu.
Ama yapsa da artk takmadım ki yine 1 2 gün sürekli yaptı altna ama sonra öğrendi tekrardan.
Bence yaza erteleme. eğer sağlık durumları da iyiyse hemen çıkar bezi takma hiçbşklde ki öğrensn bşka çaresi olmadğını
İyi geceler canımİyi geceler arkadaşlar
İyi geceler arkadaşlar
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/zeppden-msn-ifadeleri-kizlar-buyrun.7035/Bunları nerden buluyon ben bakayim kesin bulurum orjinal bisey
Ozmn başla kuzum hazır gibi ben geceyi halledemedm işte o da bnden ötürü. ilk zamanlar kuru kalkıyodu gece bağlynca artk söylemyşorBen zaten kesersen hem gece hem gündüz aynı anda kesicem benimki şimdiden rahatsız olur kakasını yapınca hiç durmaz hemen ağlar yada yanıma gelir ben anlar değiştiririm altı açıkken pjamasina yapsa hemen rahatsız olur bunlara güvenerek başlamayı düşünüyorum erkenden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?