Anam herkes çıldırdı 7. takımdaYaa herkesin icinde demesene şöyle
Ayy ben dayanamam bağırırım eflaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal diyeYa bugün avm ye gittik. Seninle anlaşıp bir gün çaktırmadan karşılaşsak mı ki
Parasız değil canım. 2 bursu var. üstünü de ben babama babam ona gönderiyor. Ama benim gönderdiğimi bilmiyor. Aramızı bozan da maalesef ciddi problem. Eskisi gibi olmamız benim açımdan imkansız ama işte babam var arada. Alıştım gerçi. Allah yokluğunu göstermesincanim neydi sorun bukadar sizi ayrı bırakan? okul da nasıl idare ediyor parasız?
aaaaa sen oruç diyeti yapan çakıl değilmişim?
Yoruldum. boşver keyifsizim anlayacağın..yarin sataş banaSarayca yemeklerin mi temizliginmi içinde kayboldun gelse biraz ezikleyeyim seni de hele ne yedin ne ictin kıskançlığından çatlama diye ben demiym
Buldum
Yoruldum. boşver keyifsizim anlayacağın..yarin sataş bana
Duruyorum 3 haftadır hep artı gösteriyor cuma iniyor bir ton stres bu niye artı ben ne yedim ki spor mu yaptı ne oluyor falan sonra daha çok sisiyorum o yüzden tartiyi komple kaldırdım sadece perşembe tartiliyorum bi de cumaa
Oyy kuzum takıldım bebegim.Nefsiiim kk ya çok zor giriyorum sayfalar açılmıyor. O gün de aşırı coşkuluydum. Kusuruma bakma. Twerk ve lap dance diyince kafalar yürüyor benim
Çok ama çok teşekkür ederim. O güzell desteğin için ayrıca teşekkür ederim
Bakmadım canım.
kalmayan yeşilliğin de olaymış ne güzelmiş heee .. sabah çok iyi . sıkı kahvaltı görünce mutlu olan aus
dolsun logarlar
kusuruna bakma ablası ... o gece iğde de kafalar
Daha fazla bakamıcam bu menüyeBu arada menumu yazayim
Evvelki gun
Sabah
2 haslanmis yumurta peynir zeytin domat salatalik
Ara ceviz badem
Aksam:yarim cigkofte durum
Dün sabah
Sicak peynirli sandvic
1 bardak kahve.
Oglen
Kaşarlı sicak sandviç
Aksam
Nescafe,bir kucuk tabak taze fasulye
Bugün
Sabah yarim peynir salatalik zeytin
Aksam
Kızarmış tavuk ama az yedim
Afiyet olaun çiçeaaam dolu dolu güzel menğ ama spor yapmazsan nasıl eksi göreceğiz hiçbir fikrim yok.Menumu yeniden yazicam
Uyaninca
1 caykasigi corekotu yagi ve sirkeli su
10.00=
Haslanmis yumurta
Beyaz cay
Yesillik
2 zeytin
14.30=
3 kasik ispanak yemegi
2-3 parca kusbasi haslanmis k. Et
Salata
Ara= yarim muz
18.30=
3 kusbasi buyuklugunde ciger
Salatalik domates
Aksam 1 kahve ve minnacik cevizli sucuk
@MiuLego @Ausencia
Hasta oldugum icin kelebekolcam sut urunu tuketme sakin dedigi icin yogurt yemedim bugun.
Saygilarimla
Su cokictim
Cok u kötüDaha fazla bakamıcam bu menüye
Yani çok çok fazla artı geleceksin yoksa cumaya coco.. spor yok üstüne de bu beslenme ı ıh olmadı.Cok u kötüsabah erkenden kalkip disari cikicam yine ac karnina yürüyüş yapabilecek biyerler ariycam kendime yine tempolu yürüyüş yapcam
Dijital değil,bildigimiz eski usül çubuklu tartı.ama ben yarin halledicem insallah dijital tartiyi kuzum,o is bendeYani çok çok fazla artı geleceksin yoksa cumaya coco.. spor yok üstüne de bu beslenme ı ıh olmadı.
Tartı nasıl tartı? Dijital mi önemli olan bu? Ve mutlaka üzerine 5 kg lik su koyup tart dene. Oradan anlarsın doğru mu ölçüyor.
Tamam bebegim simdi kalkicam,kendime bi nescafe yapayim leslie yapayim olur mu?hem icim ısınır baslarim hemenCocoşuö spor yapmamaya gerçekten bahane yok en en kötü evde aç müzik ;0-50 dk hoplamalı zıplamalı dans etmeli zumba yap balımCocoChanelmademoiselle
Sen de annesin işte tüm anneler aynı :) yerim siziBeraber gidek sarılıp aglaşırız işte . film başladı agladım bitti agladım fenaydı.
Adaşım
Bu dünyada anandan babandan sana yakın kimse yok .
Rabbım sanada elbet tattırır o vakit anlarsın analıgı ...(istisnalar kaideyi bozmaz tabi )
Anneni kırma ne derse desin . Senin eline çöp batsa onun kalbine bıcak saplanır .
Ablanla aranızdaki neyse açıkça konuşup halletmelisiniz . Bu böyle olmaz !
Ayrıca bende kızıyordum içten içe bu kız hergün o saate kadar niye dışarrda diye
Begüşüm aynen sen de yazdın.. biz sporla ilgilisini konuşmuştuk bu kilo bazında yarış versiyonu kuzum..Kaptanitom özelden sana yazmıştimya kiloya göre grup yapalım diye
Kaptanımçok geçmişe donemedimde olay annen tarafından anlaşılmış sanırım, bazen böyle tartışmalar bağı dahada güçlendiriyor sonrası daha güzel oluyor inşallah sizinde öyle olur, sıkıntılar çözülür
Aynen eflalim iş bitmiyordu
Bende guya bugun bişey yapmiyacaktim bi dolu iş yaptım
Canımız sağolsun napalim
Çok beğendim ugünkü menünü ben afiyet olsunMenum
Kalkinca limonlu su
Sabah - 1 yumurta 1 tb ekmek, salata,yesillik
Oglen-et yedim 2 buyuk parca, ne kadar cherry domates yedigimi hatirlamiyorum, cok cok cok yedim
Aksam - ispanak haslayip yogurt ve pul biberle yedim, 1 kucuk kare bitter cikolata
4 gun kurusu kayisi, 1/2 nar
2 litreden cok su
Sporu simdi yapacagim, oglum uyudu, bitince yazarim
Masum senin bnyeyi cidden anlayamıyorum ya nasıl artı çıkar ki .. dinlenmiyorsun hiç ondan bencebugün 67.0 dedi benim tartım
cuma ya göre +500 ve biz yarışa 67 diye başladık,
2 günde hiç bozmadım karatayı
neden böyle anlamadım, çocuklar yattı bi filtre kahve keyfisiii yapayım
Ya hahahahahha bu kadına hastayım hastaaaaa
Yok kız bulmadım ne bulacam işim olmazBuldun mu kocayıVerdik gitti kaçmana gerek yok
Kesinlikle ekle çiğ kuruyemiş özellikle cevizyarin öğlene kıymalı k.bahar ve yoğurt götürcem ama sebze olduğu için, çabuk açiktirir karatayçılar hunharca bulgur pilavı yiyor sebze yemeklerinin yanına ben yiyemem bulgurceviz mi eklesem yada fındık öğlene sabah yemem
Oh misssssss gitsn açlıklar kendiliğinden
İvit
Kız görmem mi hala gülüyorum kadın efsane yahu ef sa ne. Ay sayende tanıdım bonusum sağol valla@MiuLego yaseminin yenisini gordunmu daktır koydu
Görmedim paylaşsana berna görelimIzmirdeki 4000 kişilik zeybek oyununu ve sonunu gördünüz mü
Şehir olarak içim isinmadi ama bu organizasyonlarina hayranım.
Tamam kuzum dijitali de alırken mutlaka dene doğru tartıyor mu diyeDijital değil,bildigimiz eski usül çubuklu tartı.ama ben yarin halledicem insallah dijital tartiyi kuzum,o is bende
Oy yerim tamam canım cocomTamam bebegim simdi kalkicam,kendime bi nescafe yapayim leslie yapayim olur mu?hem icim ısınır baslarim hemen
Seni çok seviyorum biliyorsun dimi? Enerjin bana çok iyi geliyr@MiuLego canim kaptanım nolursa olsun cumaya eksi cikicam söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?