Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaa herkesin icinde demesene şöyle
Anam herkes çıldırdı 7. takımda

Ya bugün avm ye gittik. Seninle anlaşıp bir gün çaktırmadan karşılaşsak mı ki
Ayy ben dayanamam bağırırım eflaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal diye
Issız adamdaki Adayla o herifin karşılaştığı gibi dönüp gideriz. Sonra sen çocukların elini bırakırsın ben feylesofun kolundan çıkarım. Birbirimize kadan koşup ortada sarılırız diye korkuyorum
canim neydi sorun bukadar sizi ayrı bırakan? okul da nasıl idare ediyor parasız?

aaaaa sen oruç diyeti yapan çakıl değilmişim?
Parasız değil canım. 2 bursu var. üstünü de ben babama babam ona gönderiyor. Ama benim gönderdiğimi bilmiyor. Aramızı bozan da maalesef ciddi problem. Eskisi gibi olmamız benim açımdan imkansız ama işte babam var arada. Alıştım gerçi. Allah yokluğunu göstermesin

Ben resmen yoksunlugunu yasiyorum..
Seni tebrik ederim iradenden dolayı...
Oyy kuzum takıldım bebegim.
Bizim topigin masallahi olduğu için gözünden kacmistir Gönlünden değil

kalmayan yeşilliğin de olaymış ne güzelmiş heee .. sabah çok iyi . sıkı kahvaltı görünce mutlu olan aus

dolsun logarlar

kusuruna bakma ablası ... o gece iğde de kafalar
Bakmadım canım.
Sayesinde twerk neymiş ogrendim

Çok uykum vaaaaar

Duş almam lazıııımmmmm

Yarın erkenden iş vaaarrrrrrrrrrr

Geçmişe bakamadım sabah bakıcammmm

Neler konuştunuz acaba

Daha fazla bakamıcam bu menüye

Afiyet olaun çiçeaaam dolu dolu güzel menğ ama spor yapmazsan nasıl eksi göreceğiz hiçbir fikrim yok.

Cok u kötü sabah erkenden kalkip disari cikicam yine ac karnina yürüyüş yapabilecek biyerler ariycam kendime yine tempolu yürüyüş yapcam
Yani çok çok fazla artı geleceksin yoksa cumaya coco.. spor yok üstüne de bu beslenme ı ıh olmadı.

Tartı nasıl tartı? Dijital mi önemli olan bu? Ve mutlaka üzerine 5 kg lik su koyup tart dene. Oradan anlarsın doğru mu ölçüyor.

Dijital değil,bildigimiz eski usül çubuklu tartı.ama ben yarin halledicem insallah dijital tartiyi kuzum,o is bende

Cocoşuö spor yapmamaya gerçekten bahane yok en en kötü evde aç müzik ;0-50 dk hoplamalı zıplamalı dans etmeli zumba yap balım CocoChanelmademoiselle
Tamam bebegim simdi kalkicam,kendime bi nescafe yapayim leslie yapayim olur mu?hem icim ısınır baslarim hemen

Sen de annesin işte tüm anneler aynı :) yerim sizi
Begüşüm aynen sen de yazdın.. biz sporla ilgilisini konuşmuştuk bu kilo bazında yarış versiyonu kuzum..

Sen ne tatlısın ne minnoşsun ya
Çok beğendim ugünkü menünü ben afiyet olsun
bugün 67.0 dedi benim tartım
cuma ya göre +500 ve biz yarışa 67 diye başladık,

2 günde hiç bozmadım karatayı

neden böyle anlamadım, çocuklar yattı bi filtre kahve keyfisiii yapayım
Masum senin bnyeyi cidden anlayamıyorum ya nasıl artı çıkar ki .. dinlenmiyorsun hiç ondan bence
Ya hahahahahha bu kadına hastayım hastaaaaa

Buldun mu kocayıVerdik gitti kaçmana gerek yok
Yok kız bulmadım ne bulacam işim olmaz
Kesinlikle ekle çiğ kuruyemiş özellikle ceviz
Süt icmedim gecti acligim.Yesil cay ictim az once.Bugun cok dolastim spora halim kalmadi valla
@MiuLego @Ausencia
Oh misssssss gitsn açlıklar kendiliğinden
İvit
@MiuLego yaseminin yenisini gordunmu daktır koydu
Kız görmem mi hala gülüyorum kadın efsane yahu ef sa ne. Ay sayende tanıdım bonusum sağol valla
Izmirdeki 4000 kişilik zeybek oyununu ve sonunu gördünüz mü

Şehir olarak içim isinmadi ama bu organizasyonlarina hayranım.
Görmedim paylaşsana berna görelim
Bugun 500 ip atladim. Yarin daha cok
@nehirnil111 @MiuLego

Dijital değil,bildigimiz eski usül çubuklu tartı.ama ben yarin halledicem insallah dijital tartiyi kuzum,o is bende
Tamam kuzum dijitali de alırken mutlaka dene doğru tartıyor mu diye
Tamam bebegim simdi kalkicam,kendime bi nescafe yapayim leslie yapayim olur mu?hem icim ısınır baslarim hemen
Oy yerim tamam canım cocom
@MiuLego canim kaptanım nolursa olsun cumaya eksi cikicam söz
Seni çok seviyorum biliyorsun dimi? Enerjin bana çok iyi geliyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…