- 16 Ekim 2017
- 406
- 1.936
- 28
- 28
Cumartesiyi yazdim diye hatirliyom yahu yoksa yaslandim mi acepmenü çok güzel olmuşhaftasonu 2 günse 1 günü kayıp acaba o gün neler yenildi içildi de yazılmadı
kahvaltıya misafir gelecek diye cıs cos yeme he onlar yesin
tövbe de kız.. bugün ilk menünü vereceksin sen burada. bugün çok güzel olmalı senin için bunu diyecektin sanırım
misafire yapılan cıs cosu ağzımıza sürmüyoruz
gerisi güzel 2 gün olmuş afiyet olsun.
ayyy deme
dur az daha sevineyim
yetmedi accuk da şöyle sevineyim
biraz da bu şekil sevineyim
vurucfam kamçıyı vurucam kamçıyııııııııııııııı
kelebek zaten sen öylesin de diğerleri için paylaştım ben çaktırma
neeeeee
nasılllllllllllllllllllllll
ada bugün spora mı başlıyoooorrrrrr
ver erik dalını arka fondan verrrrrr
kesiğinle de böyle olur daha karizmatik olurFazlamiz var sezaryan kesigimiz varrr bacimmm
nilişkom o listelerin miadı doldu. o Gruplar bitti bu hafta bu gruplar olucuk ve sonrasında da.. 2 grup sende 2 grup nil de olacak..Bir şey anladıysam arap olayımBizim tuttuğumuz listeler ne olacak şimdi bu 4 grubu kim tutacak Zeki Müren de bizi görecek mi Babam bu kadar güzel pasta yapmayı nereden öğrendi ben bir kaç gündür yoktum iyice fransız kalmışım
Cumartesiye göre eksi cumaya göre artı tartımama hiç keyfim kaçmadı bu sefer pek bir rahatım sonuç güzel olacak inşaallah birde öksürük engel olmasa sporun tozunu attıracaktım bu hafta
daha güzel olur sen rahat olllllllllllMümkün değil çünkü her yerim çatlak patlak
Ama gittimneyse fazla sürmedi geldim
Eki Görüntüle 2061394
Mortim
Ben şimdi ultrastar oldum benden çok mu spor bekleniyor kafam çok karıştı
Mümkün değil çünkü her yerim çatlak patlak
Evvetttt salona gidecem butun aletlerden yapacam 45 dakika 1 saat gibide hoca bölgesel hareketler yaptiriyormus ohhhh misss missduydun mu kelebekolacam ada neler diyorrrrrr
yazmışsındır bende oldu accuk yaşlılıkCumartesiyi yazdim diye hatirliyom yahu yoksa yaslandim mi acep
Tamam kaptanım sen kimleri kime dağıtıyorsan alalım başlayalım grup içinde yarışacaklar anladım yani Begüşle rakip değilizkesiğinle de böyle olur daha karizmatik olur
nilişkom o listelerin miadı doldu. o Gruplar bitti bu hafta bu gruplar olucuk ve sonrasında da.. 2 grup sende 2 grup nil de olacak..
her grup kendi içinde yarışacak birbiriyle değil.
Her hafta haftanın
Hiperstarı
Megastarı
Süper starı
Ultrastarı
seçilecek.. sonrasında ben her grubun 1. sinin bir üst gruba çıkaracağım. sonuncuyu da bir alt gruba geçireceğim o ayarlamayı ben yapıp size yeni listeyi vericem cumaları :)
bu kadarcık balım. Sen tamam dersen bu iş tamamdır.. hemen listeleri hazırlayıp bir tabloya işleyip eksikleri toplarız.
cuma yediğin turşular ödem tuttu tabi
daha güzel olur sen rahat olllllllllll
hemen hazırlıyorumTamam kaptanım sen kimleri kime dağıtıyorsan alalım başlayalım grup içinde yarışacaklar anladım yani Begüşle rakip değiliz
Bende seni çok özledimoyy hoşgeldin mortican
özlendin yahuu
benimde kafam karışmıştıama epey oturuştu, zamanla anlarız takılma
anasın sen anaa olacak o kadar
hemen hazırlıyorum
aynen öyle kuzum her grup kendi içinde yarışacakBende seni çok özledimNasıl geçti hafta sonun balı çörekim
Anladım kuzu sanırım artık seninle rakip değiliz her grup kendi içinde yarışacak bize de sadece bölüştüğümüz 2 grubun pointleri tutmak kalacak
şimdi onu hazırlıyordum kuzum o arada sen yazmışsın :)@MiuLego canimmmm bisey soracam simdi sporu böldünüz ya gruplara biz kimi etiketliyeceğiz ?
Kalpşimdi onu hazırlıyordum kuzum o arada sen yazmışsın :)
çalışkan sınıfın inek öğrencisibegum75
Cuma:
40 dk leslie : 120
20 dk eliptik: 80
30 dk tempolu yürüyüş : 75
TOPLAM : 275 PUAN
Cumartesi :
45 dk eliptik : 180
TOPLAM: 180 PUAN
Pazar:
20 dk eliptik : 80 puan
150 ip : 30 puan
TOPLAM : 110 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?