Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de yataktan kalktim salona devrildim cocugun önüne koydun oyuncaklari yatiyorum.Hiç oynayacak halim yok.

Hihi:) arada oluyor havalarda soğudum tamam
Ben kahvaltı hazırlıyorum eşim evde kızıminda önüne koydum oyuncakları kahvalti

Yok kiz yeni gelen nesil anamin kahrini mi cekecek catir catir cevap verirler... anam zannediyorki herkes kizlari gibi karsinda susacak... oda biliyor bunu benceee
Mesele cevap vermekte değil ki evet verir ama yine de eşi ile bu sebepten gerilir. Kardeşin arada kalır hep vs

hedeflersiz pazartesii olur mu hiç

hedefleri beynin içine kazınsınnnnnnnnnnnn
GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

HOŞGELDİN KASIM (3 KASIM) HEDEFLERİ

Efser (68.2) _________________ efserimmmmmmmmmmmm bugeçen haftanın hedefi. Bunu bu hafta yaparsın artık değil mi? Bu hafta senden çok şey bekliyorum. Artı üzdü..

suspushanimcim (59.9) ________________________ 5 lere hoş geldin diyelim nisa ipin ucunu sıkı tut..

Bonus (96.0) _______________________ valla istiyorum bunu yahu. çok falan dinlemem. sadece 1 hafta kaçamaksız geçirsen zaten göreceksin bunu. bahane yok!

Munzevi Zencefil (52.2) ______________ hedefini nokta atışla tutturmuş ördekime mis gibi hedef beeeee

nar_cicegim (64.4) ________________ gaza bas artık çiçeaaam hastalıklar bitsin.

@White1989 (51) ______________ vaytım iyileşiyorsa bu hedefi de alır gider ki

Nego (67.4)_____________________________ tam 1 kilo eksi istiyorum. çok mu? yoo hiç de değil.. spora bahane bulmazsan olur bu hedef. olmalı.

CocoChanelmademoiselle (57.8)__________________ şu hedefin güzelliğine bakar mısın kokoşum yahu

Nevreste (67.2)_________________________ o -1 buraya gelecek ulen işte o kadar

S Sguat girls
(60.9)_________________________hoş geldin mi 60 lar ve hemen güle güle mi diyeceğizzzzzzzzzzzzzz

Ahu060812 (67) ______________________ hadi artık ahuuuuuuuuuu

@Makbule007 (57.4)_______________________________ hadi makbuşum bu enerjiyle 57 ler gelsin

aeben (66.9)____________________ kilo kesinlikle alınmayacak değil mi? sadece 100 gr eksi hedefi formaliteden

saydin78 (57.9) ______________________ bu haftaki yoğunluğu düşünüp minicik eksi hedefi kondurdum beni kırma emi saydınım olsun bu

ecemavi (65.9) ____________ ece kuzum bu hafta çok sağlam verdik ha gayret biraz meta dinlendirmeli hedef

Antepia27 (103.9) _________________________ ne ne neeeeeeeeeeeeee 103 lere hoş geldin mi diyeceğizzzzzzzzzzzzzzz

ada81 (68.9) ______________________ ada balım az öz net. kesin varmalık hedef bu işte.. geçen hafta hedefi hemi de bu hafta olacak

@masumm (65.5) __________________ 1 kilo net eksi karatayla mümkün ki

@daydream- (71.5) _____________ haftaya cuma bu olsun hülya kesin olsun baaak ona göre

Nefs (52.9)________________________ay nefsim hadi ya 52 lere selam çakalım artık

ErSeSi (65.9) ______________ geçen hafta hedefi bu. bu hafta olmalı

kelebekolacam (70.9) _____________________ daktırım hedefini geçmiş biri olarak şimdi de bu hedefler selam 70 ler ve bay bay 7 ler deriz yavaştan

@Sherrysherrylady (74.6) ___________________ tam 1 kilo eksi isteyen bir miu var ha gayret şerim

nehirnil111 (52.0) ____________ çok yaklaştık be nilişkom

deynepnaz (65.2)_____________________________ ödem var deynepim onlar gidince de çok rahat bu hedefe koşacaksın

sevgili8284 (95)________________________ ne kadar da net bir hedef yahu :)

matematik61 (78.5)__________________________sen yaparsın sporu artırınca bence be güveniyorum. uzak değil yakın kolay hedef bu

@Stepbystephappiness (52.2)_____________________________ kuzum sık dişini yap sporunu az da aktif olunca bu iş tamam

@Ahmet esra (80.5)____________________________hoş geldin hedefi bu :)

begum75 (58.9) ______________________ oooo yeni rakamlar geldi 58 ler geleceeekkkkkkk

@_SARAYCA_ (60.2) ________________________ bak hele bak bak 1.2 kilo eksi sarayca için nedir ki

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Ausencia ( ) ____________________ hedef belli

Kardesim bi kizi cok severse bence anneme tepki koyar olan anneme olur yani....
Ya kimse kötü olmasın ne anne oğul ne karı koca. Ne gerek var ki zaten. Herkes yerini sınırını haddini bilse zaten hayat çok güzel olurdu

evet o kuzu sensin
gidiyomusun gitme kal benimle
Ama gittim neyse fazla sürmedi geldim

nehirnil111 de beni tutar kesin. Gelecekteki mortim
Mortim
uçarak uzaklaştı
kızma kaptanım eczanede tartılacak

nehirnil111 mi mortin olacak
kızın verecek 200 gramı kaldı zaten kemiktenmi versin napsın,sen her türlü yenersinki
Ahaha orasıda doğru bu durumda hep yenik olacağım neyse yeterki verilsin ben yenilmeye de razıyım

Bir şey anladıysam arap olayımBizim tuttuğumuz listeler ne olacak şimdi bu 4 grubu kim tutacakZeki Müren de bizi görecek mi Babam bu kadar güzel pasta yapmayı nereden öğrendi ben bir kaç gündür yoktum iyice fransız kalmışım

Not ettim şekerler çok iyisiniz
ya @MiuLego bu gruplarda bence üst gruba çıkan alt gruba düşende olsun ... ben olsam üşenmez yapardım begum75 nehirnil111
Ben şimdi ultrastar oldum benden çok mu spor bekleniyor kafam çok karıştı
Spor bildirimi
Cuma
235
Pazar
900
nehirnil111

Bugun 500 ip atladim. Yarin daha cok
nehirnil111 @MiuLego

Not ettim fıstıklar harikasınız

menü çok güzel olmuş haftasonu 2 günse 1 günü kayıp acaba o gün neler yenildi içildi de yazılmadı

kahvaltıya misafir gelecek diye cıs cos yeme he onlar yesin
Gunaydin herkese trafikte stres olmamaya calisiyorum bu trafik bir gun beni oldurecek kesinlesti
tövbe de kız.. bugün ilk menünü vereceksin sen burada. bugün çok güzel olmalı senin için bunu diyecektin sanırım
misafire yapılan cıs cosu ağzımıza sürmüyoruz
gerisi güzel 2 gün olmuş afiyet olsun.
Beni bir akıp bir tıkanan burun ağrıyan kafa ben buradayım diyen boğazla jillian yaptıran superstar unvanına selam olsun

Tabi beni bu unvana layık gören kaptan kizce miuyada selam olsun

ayyy deme

dur az daha sevineyim

yetmedi accuk da şöyle sevineyim

biraz da bu şekil sevineyim

Hayırlı sabahlar. Bugün balık günüm. Ne severim ya cumaya 67 olma düşüncesi kamçılıyor beni
vurucfam kamçıyı vurucam kamçıyııııııııııııııı
aaa tamam ozaman.ben zaten böyleyim.
kelebek zaten sen öylesin de diğerleri için paylaştım ben çaktırma
Yemekler yapildi onlar piserken ben kahvaltiya geciyorumm malum bugun spora basliyorummm
neeeeee

nasılllllllllllllllllllllll

ada bugün spora mı başlıyoooorrrrrr

ver erik dalını arka fondan verrrrrr

Evvetttt salona gidecem butun aletlerden yapacam 45 dakika 1 saat gibide hoca bölgesel hareketler yaptiriyormus ohhhh misss miss duydun mu kelebekolacam ada neler diyorrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…