Yok kiz yeni gelen nesil anamin kahrini mi cekecek catir catir cevap verirler... anam zannediyorki herkes kizlari gibi karsinda susacak... oda biliyor bunu benceeeBu düşüncede evlendirmesin zaten ada. Gelinin hayatı zindan olur
Ben de yataktan kalktim salona devrildim cocugun önüne koydun oyuncaklari yatiyorum.Hiç oynayacak halim yok.
Mesele cevap vermekte değil ki evet verir ama yine de eşi ile bu sebepten gerilir. Kardeşin arada kalır hep vsYok kiz yeni gelen nesil anamin kahrini mi cekecek catir catir cevap verirler... anam zannediyorki herkes kizlari gibi karsinda susacak... oda biliyor bunu benceee
Fazlamiz var sezaryan kesigimiz varrr bacimmm
Kardesim bi kizi cok severse bence anneme tepki koyar olan anneme olur yani....Mesele cevap vermekte değil ki evet verir ama yine de eşi ile bu sebepten gerilir. Kardeşin arada kalır hep vs
amin ulanGunayydinnnnnnnnn
Eki Görüntüle 2061370
Ya kimse kötü olmasın ne anne oğul ne karı koca. Ne gerek var ki zaten. Herkes yerini sınırını haddini bilse zaten hayat çok güzel olurduKardesim bi kizi cok severse bence anneme tepki koyar olan anneme olur yani....
Orasi oyle ama islah olmuyorlar duamız rabbim islah etsin..Ya kimse kötü olmasın ne anne oğul ne karı koca. Ne gerek var ki zaten. Herkes yerini sınırını haddini bilse zaten hayat çok güzel olurdu
Ama gittimevet o kuzu sensin
gidiyomusungitme kal benimle
Mortim
Ahaha orasıda doğru bu durumda hep yenik olacağımuçarak uzaklaştı
kızma kaptanım eczanede tartılacak
nehirnil111 mi mortin olacak
kızın verecek 200 gramı kaldı zatenkemiktenmi versin napsın,sen her türlü yenersinki
Bu hafta sadece bireysel mortilikler var..
Birazdan yazıcam belli olanları..
Onun dışında haftaya seferoğulları tellioğulları var.. iki grup için de kim nerde olmak istiyorsa söylesin bana etiketleyip.. ona göre gruplar cumaya kadar hazır olmuş olsun elimizde..
Spor gruplarını 4 grup halinde yapacağım:
Hiperstarlar
Megastarlar
Süperstarlar
Ultrastarlar
Şeklinde 4 farklı grup.. her grup kendi içinde yarışırAusencia nın dediği gibi. Geup içinde 1. Seçilir..
Onları da ayarlıcam siz sporlarınızı yapıp puanlarınızı not alın da oluşunca gruplar (yarına hazır olur)begum75 ve nehirnil111 i etiketlerek bildirirsiniz
Bir şey anladıysam arap olayımSpor grupları taslak haliiiii
Spor kaptanlarımnehirnil111 ve begum75 Onay verirse böyle olacak
HİPERSTARLAR
@igdedali
@Whiteblacklife
CocoChanelmademoiselle
S Sguat girls
MEGASTARLAR
Ahu060812
Nego
Nevreste
deynepnaz
SÜPERSTARLAR
begum75
ecemavi
Nefs
kelebekolacam
ada81
suspushanimcim
@Portakal Sulu Ordek
ULTRASTARLAR
nehirnil111
@masumm
Antepia27
nar_cicegim
@60kiloyum
ErSeSi
Her grup kendi içinde yarışır her hafta en çok puanı olan 1. Olur. Begüşüm nilişkom nasıl?
Kızlar fikirlerinizi bekliyorum öneriler vs de olursa açığım.
EKSİKLER OLABİLİR BEN DE SPOR GRUPLARINDA OLMAK İSTİYORUM DİYEN VARSA BENİ ETİKETLESİN BEN UYGUN GRUBA YERLEŞTİRİRİM
nehirnil111 @MiuLego
Spor 30dk tempolu yuruyus
1saat normal yuruyus
Sabah
2dilim kepek ekmek
Kiymali menemen
Salatalik
Marul maydonoz
Zeytin
Aksam ogle 14.30
5yk basmati pirincten tavvuklu pilav
Karnibahar salatasi
Su 2.5 litre
Maydonoz cayi
Karnibaharin haslama suyu pulbiberli
Not ettim şekerler çok iyisinizDünkü menümü kondurup kaçayım ,malum hafta sonu yoğunluğu
Kahvaltı:1 haşlanmış yumurta,kk peynir,az zeytin,1 çay kaşığı bal,1 domates, yarım salatalık,1 dilim tb ekmek,çay
Öğle:1 kase çorba, birkaç kaşık pilav,az salata,1 kase yoğurt, birkaç kaşık tuzu alınmış turşu kavurma
Ara:1 fincan kahve,2 kayısı
Akşam:2 dilim kavun, birkaç tane fırın mantar
Ara: Çay, fındık
Su:En az 2 lt
Spor 3 mil leslie 135 puan
@MiuLegonehirnil111
Ben şimdi ultrastar oldum benden çok mu spor bekleniyor kafam çok karıştıya @MiuLego bu gruplarda bence üst gruba çıkan alt gruba düşende olsun ... ben olsam üşenmez yapardımbegum75 nehirnil111
Mümkün değil çünkü her yerim çatlak patlak
menü çok güzel olmuşKizlar gunaydin
Kaptan dun giremedim siteye acayip cok misafir vardi ve ben mutfaktan cikamadim bizim hafta sonkari geleneksel gbi bisey her hafta sonu dolu geciyo dunku menumu yazayim oyleyse bugun ins cok spor yapicam
Sabah
Yesillik ve az bisiy peynir yedim bir dilimde tam bugday ekmegi
Oglen salata yedim cunku hamur isi vardi yemedim
Aksam firinda tavuk vardi 2 parca. Tavuk yedim
2 litre su ictim
İste bu kadarrrr aaa bide sekerli turk kahvesi ictim cunku sekersiz icemiyorum
Günaydın
Kahvaltıya misafirim gelecek ,ne yiyip içtiğimi unutmadan dünkü menümü yazıp ,hazırlığa girişeyim ben
Kahvaltı:KK peynir,az zeytin ,birkaç domates,birkaç salatalık dilimi,1 çay kaşığı bal,1 ince dilim börek
Ara :1 mandalina
Öğle:1 tabak çorba,1 tabak kapuska
Ara:yarım muz,birkaç fındık,2 dilim portakal
Akşam :1 baget fırında ,soğan köz,bol salata ,birkaç kaşık yoğurt
Çay ,salatalık ,2 dilim portakal
Su:2.5 lt
Spor :20 dk park aletlerinden başka yapamadım
@MiuLego
tövbe de kız.. bugün ilk menünü vereceksin sen burada. bugün çok güzel olmalı senin için bunu diyecektin sanırımGunaydin herkese trafikte stres olmamaya calisiyorum bu trafik bir gun beni oldurecek kesinlesti
misafire yapılan cıs cosu ağzımıza sürmüyoruzhafta sonu menülerimi yazıyorum
cumartesi
sabah 10:30 gibi
1 adet krep
peynir
zeytin
1 çay kaşığı reçel
akşam 18:30 gibi
1 tabak zeytinyağlı pırasa
1 kase nohut yemeği
1 dilim ekmek
su 1,5 litre temizlik yapmaktan aklıma gelmedi
spor hafta sonu temizliği
pazar
sabah 11:30 gibi 1 dilim pizza kahvaltıya misafir vardı Pizza istediler
3 zeytin
1 şekersiz çay
akşam 19:30 gibi 1 kase çorba
2 tavuk but
salata
ayran
spor yapamadım
su 2,5 litreyi geçtim
Beni bir akıp bir tıkanan burun ağrıyan kafa ben buradayım diyen boğazla jillian yaptıran superstar unvanına selam olsun
Tabi beni bu unvana layık gören kaptan kizce miuyada selam olsun
günaydın zorla kalktımmmm yeminle sürünerekten
ve an itibari ile kilom 65,8 çok şükür 65 leri gördüm
tekrardannn
birde ben pazartesileri fazla çıkıyorum tartıda
3 saatte uyku uyudugumu düşünürsenizzz ödemli bir rakam demektir bu
cumaya 64.9 gelir gibi
vurucfam kamçıyı vurucam kamçıyıııııııııııııııHayırlı sabahlar. Bugün balık günüm. Ne severim yacumaya 67 olma düşüncesi kamçılıyor beni
kelebek zaten sen öylesin de diğerleri için paylaştım ben çaktırmaaaa tamam ozaman.ben zaten böyleyim.
neeeeeeYemekler yapildi onlar piserken ben kahvaltiya geciyorumm malum bugun spora basliyorummm
Wc sıkıntısı var. Tartı çok canımı sıkıyor
Eki Görüntüle 2061398 bunu mu dedin miu?
Yokk uzatmam cnmMerhaba canim.
Cok sevindim burda olduguna morti. Arayi uzatma, hep burda ol olurmu ?
Evvetttt salona gidecem butun aletlerden yapacam 45 dakika 1 saat gibide hoca bölgesel hareketler yaptiriyormus ohhhh misss missmenü çok güzel olmuşhaftasonu 2 günse 1 günü kayıp acaba o gün neler yenildi içildi de yazılmadı
kahvaltıya misafir gelecek diye cıs cos yeme he onlar yesin
tövbe de kız.. bugün ilk menünü vereceksin sen burada. bugün çok güzel olmalı senin için bunu diyecektin sanırım
misafire yapılan cıs cosu ağzımıza sürmüyoruz
gerisi güzel 2 gün olmuş afiyet olsun.
ayyy deme
dur az daha sevineyim
yetmedi accuk da şöyle sevineyim
biraz da bu şekil sevineyim
vurucfam kamçıyı vurucam kamçıyııııııııııııııı
kelebek zaten sen öylesin de diğerleri için paylaştım ben çaktırma
neeeeee
nasılllllllllllllllllllllll
ada bugün spora mı başlıyoooorrrrrr
ver erik dalını arka fondan verrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?