Merak ettim nerelerdesin
Mortini merakmi ettin Nevosum..
Yaa giremedim yahu..
Yaa sen tatlisin valla guldurdun sabahin bu saatinde..
Ayy baksam bugün bi ara pcden harbi nr renk Ulennnnn benim yazi rengim
Tost yasak değil ben her sabah yiyorum.Ama beyaz ekmek olmayacak ve 1 tane olcak canım :)Gunaydinnnnn simdi bugun tost yok mubenim milli yiyecegim kurtaricim. neden sevdigim hersey zararli ki
Buradayim
inşallah kızlar teşekkür ederim.
23-25 mm biri diğeri 42-41 mm di.
şimdi biri 39-27 mm diğeri 60-42 mm olmuş.
hayır canım hiç mutlu değilimNerelerdesin mortim böyle yarış olurmu
Hayırdır tam konsantre olamadın herhalde
Canım yarış bahane tabii
Sen mutluysan yeni kilonda tadını cikar
Geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin
Yaa ne tatlı uyuyorsun maşallah
hayır canım hiç mutlu değilim
aynısını yazacaktım, toparlanmaya çalıştıkça batıyorum, her gün başlayıp akşam yemek.. berbat bir şey.. ve artık buraya gelmeye utanıyorum
sarayca toparlayamadın mı cnm
Ollalalaaaaaaaaaa canim cok sevindim karatay sana yaradigünaydın kızlarrrr çok şükür geldi haftanın yanı salı günü :)
akşam çok acıktım gidip agzıma bir lokma bişiy atayım dedim
ada81 e yazdım çok açım bir lokma yesmemi diye oda yeme sakın git yat dedi
uslu uslu gittim yattım iyikide yattım , açlıktanda ölmedim
kanlı canlı buradayım
eger agzıma bi lokma atsaydım
o lokma elmalı turta ve , açma olacaktı
sabahh olalalalal deditartımmm Ausencia olalalala diyince aus geldi aklıma
65,6 kilom cumaya göre -900 tanrım bu bi rüya olmalıı
listeye son 2,600 gr
#birlokmaya#hayır
Oyyy oyyy Rabbim kolaylık versin uyumayan cocuk cok zor... cok sukur ben yaşamadım aksam yatti sabah kalktiHerkese günaydın
Ben hala ayilamadim.Oglum ben yattiktan sonra toplamda 4 saat uyudu.Tabi ben daha az..Kendime gelemiyorum bi türlü.
Ya benimkinin de genelde iyidir uykusu.Bazen bi açılıyor gece mümkün degil uyumuyo en az 1 saat.Ve genelde benim uykusuz oldugum gec yattigim gecelere denk geliyor :)Oyyy oyyy Rabbim kolaylık versin uyumayan cocuk cok zor... cok sukur ben yaşamadım aksam yatti sabah kalkti) biz gece iki kere uyandirip sut içiyorduk hic uykusu acilmazdi geri uyurdu.... ablam sende cocuk mu büyüttum deme diyor mışıl mışıl kuzu uyudu diyor hahaha iki çocuğu da sabaha kadar uyumazdi bide öğretmen sabah kostur okula cok fenaydi...
anam sayfayı bi açtım bu msj gözüme girdi.Benim bi mortim vardikelebekolacam hec gelmiyor beni ihmal ediyor ...yoksaaa yoksaaaa yine sinsi sinsi kilo verip bana ceeeeee mi diyecek canim ne yiyon ne iciyon yazda görek daaaaa ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?