Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nehirnil111

Pazartesi :

40 dk eliptik : 160
30 dk yürüyüş : 75
30 dk bisiklet : 90

TOPLAM : 325 PUAN
Canım not ettim de ne oldu niye gri oldun
Cuma 210 puan, cumartesi 120 puan, pazar 150 puanı Pazartesi:1 saat tempolu yürüyüş:150 canım
nehirnil111
Not ettim kuzum ço
Tabi caaanıııımmmm
iyi akşamlar

cuma
50 dk tempolu yürüyüş 125 point

cumartesi
120 dk yürüyüş 120 point

pazar yok

bugün
40 dk yürüyüş 40 point nehirnil111

Spor bildirimi
45 dak cardio 157.5 puan nehirnil111

Not ettim şekerler çok iyisiniz

Iyi aksamlar kizlar nedense cok halsiz ve moralsizim, morticim Ahmet esra nerdesin ?
Burdayim tatlim kusura bakma dun giremedim pazardan beri yatili misafirim var ve ben hic durmuyorum butun gun ayaktayim dun gecede oglum rahatsizdi butun gce aglaya aglaya helak oldu acayip yorgunum sen ne yapiyosun ve nasilsin moralin niye bozuk cnm

Kaptanimmmmm ben mahcup oluyorum valla kusura bakma giremiyorum sık sık nasilsin iyisin ins dunku menumu bi yazayim unutmadan
Sabah
Yesillik 4 zeytin salatalik ve 2 dilik kepek ekmek yedim
Ogle
Salata
Aksamda
Yarim kase yogurt corbasi ve kucuk bi karniyarik yedim
2 litrede su ictim canom

Dünkü menüm
7 zeytin 1 incir
Kahvaltı:4 köfte,2 biber kızartma,1 yumurta haş,az zeytin ,peynir,1 sivribiber,domates,salatalık,1 incir reçeli,1 dl ekmek,çay
Ara:1 fincan Türk kahvesi,4 kayısı,az fındık,yarım yulaflı ,yer fıstıklı kurabiye
Öğle:Yarım baget,birkaç kaşık yoğurt,yarım dl tb ekmek
Akşam:3 lahana sarma,3 kaşık salata ,1 küçük kase yoğurt
Ara:Çay,yarım yulaflı kurabiye
Su:3 lt
Spor :Yok,misafir yaktı benimisafir gelecek diye koştur koştur temizlik yaptım ,belki az faydası olur
@MiuLego

Koşuşturmada bir spor sayılır Deynebim olsun Menün az karbonlu ama pek leziz geldi yahu ağzım sulandı

Koşuşturmada bir spor sayılır Deynebim olsun Menün az karbonlu ama pek leziz geldi yahu ağzım sulandı
Karbon hani,ben göremiyorum
Gerçekten misafir ne koşturtuyor insanı ,saat 10 da heryer bal dök yala oldu.Normalde o saatte işe başlamamış oluyorum çoğunlukla.Misafirin gücü

Yaaa kizlar subata kadar 65 e dusmem gerek spor yapamiyorum nasil verecem bu kilolari ya bide kasimda oruc tutayim diyorum borcumu
Sporsuz zor olur canim ilk kilonu kacirdim o yuzden tam yorum yapamicam.Oruc tutarken de cok rahat zayiflarsin.Tek sıkıntı oruclu oldugun icin gunduz canin cok sey ceker ama iftarda yiyemezsin ben daha once yaptim biliyorum ve yazin ramazanda diyet yaptim.Patates kizartmasina bakip agladigimi bilirim
Sahurda haslanmis yumurta cok tok tutuyor.koca yaz bi haslanmis yumurta 1 bardak sütle oruc tutmustum ben.simdi günler de kisa zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…