- 21 Aralık 2016
- 9.032
- 41.395
- 548
Duzenli kullandin mi ?Ben kullanmıştım lekelere iyi geliyor diyorlardı. Yüzümde epey sivilce lekesi vardı. Bi faydası olmadı. ama kırmızı kantaron yağı lekeleri kaybetmişti
Goturdun Sivas koftelerini dimi zalım igdeBen geldim ama herkescikler gitmiş ellam. Ula mezun olunca günler şaştı bugünü Salı sanıyorum. Bugün de hunharca yedim. Yarın saf pro mu yapsam
HobaaaSenin adini gördükçe erik dalini soyleyesim geliyo bacım yaa :)
Belki de kişiye göre değişiyor. Bilemiyorum. Düzenli kullandım ama bir faydasını göremedimDuzenli kullandin mi ?
Ben 10gundur kullaniyorum cillerim vardi daha bi sonuklestiler sanki.
Yada bana mi oyle geldi bilemedim.
Yok beya. etli ekmeği gömdümGoturdun Sivas koftelerini dimi zalım igde
Abovvvvv @MiuLego gormesin.Yok beya. etli ekmeği gömdüm
Oy oy kendimi maydonoz tarlalarina ordan yesil cay havuzuna atasim varrrrrr.
Anca paklar.
Cekilinnnn odemim varrrrr
Kız belki de yok ödem falan
Ben geldim ama herkescikler gitmiş ellam. Ula mezun olunca günler şaştı bugünü Salı sanıyorum. Bugün de hunharca yedim. Yarın saf pro mu yapsam
Aman ne seyredecem neticem dondu soğuktanAhahaaa kız sesli güldüm ilahi
bi tartıl beee önce
Ahahaaa
Bu saatte gelirsen öyle olur
sen siyasi seyret ,bizde seni
Resmen 1 sene olmuş gruptan ayrılalı. Ausencia hamile, arkadaşlarımın çoğu mezun... Ne kadar tuhaf bir his, tanıdığım kalmamış çok sanki ama ben hala bu kilodayım, buradan ayrıldıktan sonra ne almışım kilo ne vermişim.... 1 yıl önceki kilodayım, hedef kiloma ulaşamamışım.Geçen hafta 64.9
Bu hafta 64.3
Fark 0.6
Yüzde 0.92
Yok gitmedim ama düşünüyorum artık baya baya canımı sıkıyor. Ama kararlıyım kendimi kontrol edicem kocamı bir gece ansızın bogabilirim adama uyurken bile kızıyorum çünkü horlayip kızı uyandırıyorBunun için bir doktorla gorustun mu bu kadar sinir seni çok hirpalar.
Kizlar acayip kaslarim agriyor sizce yarin perşembe spor yapsam mi yapmasam mi dinlenirsem mi kaslari ama en azindan haftanin 5 gunu spor yapmis olmak istiyirum hafta sonu pek yapamiyorum esim evde carsi gezme ev temizleme vaktim kalmıyor
Yürü be çiçeeaaaaaammmmşu sporu senden gördüm nasıl sevindim yaaaa ohhh
Kız delirme beden eğitimci kocan bi de
Hemen git bir hatın oluyorsub hemen
Belli kiloya inene kadar zaten en iyisi sadece yürüyüş yapmak cankm
Oyyy türkanım ne güzel bilgiler paylaşmışsın yineeeee
İp ip ippppp
Ve beyonceaşığım o hatuna ya.. favori fizik odur benim için
Uyhum gelirhahahahahaha bayılırım bu söze ya gülümsüyorum her yazdığında
Yap sporu saraycam yaaaaap sonra mis gibi uyursun uyku kaçmıyor
Kuscam
Ay çakılım sen ne ettin kendine ya.. şükür ki vücudun temizleniyor artık
Kızlar filmin yarısını izledim daha 1:30 saat var çüş oha
Kalanını da yarın izlicem
Uyhum gelirS Sguat girls
Çok şeker ama ya, keşke bizi de uyutmayan kızımız olsaydı... :) bunca zamandır uyuyoruz zaten.Kız uyumuyor dü ve gözlerinizi bana dikmis bakıyordu uyuyun tüm bekarlar uykunun kıymetini bilin
Miu yla zayıflamak bir harikaResmen 1 sene olmuş gruptan ayrılalı. Ausencia hamile, arkadaşlarımın çoğu mezun... Ne kadar tuhaf bir his, tanıdığım kalmamış çok sanki ama ben hala bu kilodayım, buradan ayrıldıktan sonra ne almışım kilo ne vermişim.... 1 yıl önceki kilodayım, hedef kiloma ulaşamamışım.yeniden gelsem aranıza alır mısınız beni de aranıza... Güncel kilom 64.3... :))) hedef kilom da o zamanlar 54 idi ama şimdi 58 de olsa olur. :)
Çok şeker ama ya, keşke bizi de uyutmayan kızımız olsaydı... :) bunca zamandır uyuyoruz zaten.
Tabiki :) kocam kıskançlık yapıyor 5bin yapacaktım 4 binde kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?