Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben kullanmıştım lekelere iyi geliyor diyorlardı. Yüzümde epey sivilce lekesi vardı. Bi faydası olmadı. ama kırmızı kantaron yağı lekeleri kaybetmişti
Duzenli kullandin mi ?
Ben 10gundur kullaniyorum cillerim vardi daha bi sonuklestiler sanki.
Yada bana mi oyle geldi bilemedim.

Oy oy kendimi maydonoz tarlalarina ordan yesil cay havuzuna atasim varrrrrr.
Anca paklar.
Cekilinnnn odemim varrrrr

Ahahaaa kız sesli güldüm ilahi
bi tartıl beee önce

Kız belki de yok ödem falan

Ahahaaa

Ben geldim ama herkescikler gitmiş ellam. Ula mezun olunca günler şaştı bugünü Salı sanıyorum. Bugün de hunharca yedim. Yarın saf pro mu yapsam

Bu saatte gelirsen öyle olur
sen siyasi seyret ,bizde seni

Geçen hafta 64.9
Bu hafta 64.3
Fark 0.6
Yüzde 0.92
Resmen 1 sene olmuş gruptan ayrılalı. Ausencia hamile, arkadaşlarımın çoğu mezun... Ne kadar tuhaf bir his, tanıdığım kalmamış çok sanki ama ben hala bu kilodayım, buradan ayrıldıktan sonra ne almışım kilo ne vermişim.... 1 yıl önceki kilodayım, hedef kiloma ulaşamamışım. yeniden gelsem aranıza alır mısınız beni de aranıza... Güncel kilom 64.3... :))) hedef kilom da o zamanlar 54 idi ama şimdi 58 de olsa olur. :)

Bunun için bir doktorla gorustun mu bu kadar sinir seni çok hirpalar.
Yok gitmedim ama düşünüyorum artık baya baya canımı sıkıyor. Ama kararlıyım kendimi kontrol edicem kocamı bir gece ansızın bogabilirim adama uyurken bile kızıyorum çünkü horlayip kızı uyandırıyor

Kizlar acayip kaslarim agriyor sizce yarin perşembe spor yapsam mi yapmasam mi dinlenirsem mi kaslari ama en azindan haftanin 5 gunu spor yapmis olmak istiyirum hafta sonu pek yapamiyorum esim evde carsi gezme ev temizleme vaktim kalmıyor

Açı yok Ricky

Diyesim geldi nedense
Ben olsam acının üzerine üzerine giderim

Bacaklarımı görünce habere ip atlayasım geliyor
Saskinmiyim neyim

Benimde favorim Jennifer Lopez hastasıyım bekarligimdan beri çok taş hatunla 50 oldumu bilmiyorum ama maşallahı var birde Beyonce yuvarlak vücudunu sevdiğim

Miu yla zayıflamak bir harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…