- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
gönder kuzum merak ettimGöndereyim de gör ne haldeydim bildiğin hamile sanmaya başlamışlardı yeni evlenmiştim bir de 4 ay falan olmuştu
wc çıkamadın çünkü bu sefer de :) ondandırvalla cnm 65.6 dedi en son tartı salı günü
ama bugün artı işte hergün wc çıkınca gitti ama artı nasıl oldu anlamadım
wc çıkamadın çünkü bu sefer de :) ondandır
kuruyemişin yaptığına inanmıyorum ben banu ya.. çok yağsız beslenmişsindir ondandır kuzum.. yumurtaya da 1-2 gün ara ver madem sonra yine yersin yumurtasız olmaz.. evde omlet yaparsın o tiksindirmez zaten içine karıştırırsın bisürü bişey .. yarın yeme yumurta .. haftasonu yersin.. zeytinyağı çözer wc işini
sabah z.yag içtim , birde ilaç içicem bugün çalıştırsın diye bagırsakları
ay ne güzeldi yaprotein ve kuruyemiş bence böyle yaptı
yumurtaylada aram açıldı ne olcak şimdi ?
kuruyemişin yaptığına inanmıyorum ben banu ya.. çok yağsız beslenmişsindir ondandır kuzum.. yumurtaya da 1-2 gün ara ver madem sonra yine yersin yumurtasız olmaz.. evde omlet yaparsın o tiksindirmez zaten içine karıştırırsın bisürü bişey .. yarın yeme yumurta .. haftasonu yersin.. zeytinyağı çözer wc işini
yeminle deynep yazdı sandım.. o bahaneler o laflarnilim noldu sana yahu hahahahah özüne dön
Lunya hem burada kaptanlık yapıyordu hem de orada yarışmalara katılıyordu ,ahh Lunyam ahhhhhadi yaaben canım çekmesin diye sadece başlığı gördüm aşağılara inemedim okumadım :)))
Ben de diyorum kakaolu ney,Miu görmüş AllahtanMenü
Sabah
İki dlm tb ekmeği
Klasik kahvaltı
Ara
Bir dlm ananas
Bir fındık
İki buçuk tane çok kakaolu N**** (Siyahi)
Öğle
Kabak yemeği
Yoğurt
Salata
Akşam
Bir kupa sütlü kahve içerim.
Su 1.5 lt
@MiuLego mortim @Whiteblacklife
Ne demek istiyorsun ?Şimdi gidin de bulantılı zamanlarım geçince mi gelin diyorsun ?
Yazısı değişse de bana gönderdiği sopaları görürüm benMiu'nun yazı rengini değiştirmemiz lazım
Ben ekmek yiyorum da çalışıyor mu sankiEkmek yemediğin için bağırsaklar çalışmıyor...Benim de öyle oluyor.En az haftada 1-2 dilim yesen nasıl olur..
Kuru meyva da yiyorum yok ,yine çalışmıyorO zaman kuru meyve yemeyi deneyeceksinOda işe yarıyor..
İkimizin de adının 4.harfi aynı
Bekliyorum derkengömmüşsün karbonları deynepim.. ama cuma görüşeceğiz seninle yarını bekliyorum
sen bir ara montignac yapıyordun, sanki o daha mantıklı, hem meyve ekmek var diyette, N Naz çok güzel kilo veriyordu bu diyetle. sanırım ben o tarz bir düzen oturtmaya çalışacağım, tabi başarabilirsemcnm bende kuryemiş yaptı diyemem de
1 tane etimek ile yedim yumurtayı cnm
boş yiyemiyorumm , sıcıyag içice artık her sabah
yarın bi yemeyim dedigin gibi
meyvede yemiyorum
Kuş muyum yoksa iri güvercin mi bilemedim ama öyle oldu galiba morticanım
tartı sonucunuBekliyorum derken
buna bayıldım ben ayyyyyyyyyyy çok güzel olmuş
ay onlar ne güzel tablolar gözüm gönlüm açıldı beEki Görüntüle 2062559
Ahu060812 @eflalim Nevreste deynepnaz
nar_cicegim Antepia27 60kiloyum Nare83 ErSeSi @Stepbystephappiness
Fıstıklarım çıtırlarım pıtırlarım eksik gedik var mı ? bakar mısınız bugün son viraj
afiyet olsun esracım allah kabul etsin inşallahGunaydin kizlar dun gece oglumu 3 te uyuttum siteyede giremedim ibternet paketim bitmisti dun oruca basladin ins bi ay devam edebilirim
Sahur 1.00
Sadece su
Aksam 18.00
Bi kepce tavuk sote iki kasik kadar ciger ve iki dilim ekmek kepek
Yatarkende 1.00 gibi bi ayva yedim
2 litre su ve yarim saat yuruyus yaptim
Benim var eksigim ama bulmam lazim. Bi de sali 200 tane ip atladim. Pazartesi de atlamistim 1000 tane ip ile yarim saat egzersizdi. Ama c.tesi pazar hatirlamiyorum hicEki Görüntüle 2062559
Ahu060812 @eflalim Nevreste deynepnaz
nar_cicegim Antepia27 60kiloyum Nare83 ErSeSi @Stepbystephappiness
Fıstıklarım çıtırlarım pıtırlarım eksik gedik var mı ? bakar mısınız bugün son viraj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?